Advertisement
HABERLER ABONE OL

Erdemir ve İsdemir, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptıkları açıklamalarla yönetimdeki değişiklikleri
duyurdu.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.Aş. (Erdemir) tatafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, şirketin tüzel kişi Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Murahhas Azası OYAK Pazarlama Hizmet ve Turizm A.Ş.'nin gerçek kişi temsilcisi Toker ÖZCAN'ın görevlerinin sona erdiği belirtildi.

Erdemir tarafından KAP'a yapılan açıklama şöyle;

Şirketimiz tüzel kişi Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Murahhas Azası OYAK Pazarlama Hizmet ve Turizm A.Ş.'nin gerçek kişi temsilcisi Toker ÖZCAN'ın görevleri 23 Şubat 2021 tarihi itibariyle sona ermiştir.

Şirketimizin 23 Şubat 2021 tarih ve 9754 no.lu Yönetim Kurulu kararıyla; Şirketimiz tüzel kişi Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Murahhas Azası OYAK Pazarlama Hizmet ve Turizm A.Ş.'nin 23 Şubat 2021 tarih ve 2021/03 no.lu Yönetim Kurulu kararı gereğince Gürtan DAMAR'ın OYAK Pazarlama Hizmet ve Turizm A.Ş. adına hareket eden temsilcisi olarak ticaret siciline tescil ve ilanına karar verilmiştir.

Şirketimizin 23 Şubat 2021 tarih ve 9755 no.lu Yönetim Kurulu Kararıyla;

OMSAN Lojistik A.Ş.'nin (Temsilcisi: Aslıhan DÖĞER) Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Murahhas Aza,

OYAK Pazarlama Hizmet ve Turizm A.Ş.'nin (Temsilcisi: Gürtan DAMAR) Murahhas Aza olarak görevlendirilmelerine karar verilmiştir.

İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. (İsdemir) tarafından yapılan açıklamada ise, " Şirketimiz tüzel kişi Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Murahhas Azası Erdemir Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin gerçek kişi temsilcisi Toker ÖZCAN'ın görevleri 23 Şubat 2021 tarihi itibariyle sona ermiştir.

Şirketimizin 23 Şubat 2021 tarih ve 635 no.lu Yönetim Kurulu kararıyla; Şirketimiz tüzel kişi Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Murahhas Azası Erdemir Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 23 Şubat 2021 tarih ve 13 no.lu Yönetim Kurulu kararı gereğince Gürtan DAMAR'ın Erdemir Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına hareket eden temsilcisi olarak ticaret siciline tescil ve ilanına karar verilmiştir.

Şirketimizin 23 Şubat 2021 tarih ve 636 no.lu Yönetim Kurulu Kararıyla;

Erdemir Çelik Servis Merkezi Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (Temsilcisi: Aslıhan DÖĞER) Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Murahhas Aza,

Erdemir Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (Temsilcisi: Gürtan DAMAR) Murahhas Aza olarak görevlendirilmelerine karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.