Advertisement
HABERLER ABONE OL

Vakıfbank'ta Hamza Yerlikaya yerine Mustafa Saydam Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi. Abdulkadir Aksu ise bağımsız üye seçildi.

Vakıfbank ve Halkbank'ın genel kurullarında genel müdürlük pozisyonları ise değişmedi.

Vakıfbank ve Halkbank genel müdürleri Abdi Serdar Üstünsalih ile Osman Arslan görevlerine devam edecek.

VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, genel kurulda yaptığı konuşmada, “30 yıldır bu ailenin bir üyesi olarak genel müdürlük görevini üstlenmemin ardından bize emanet edilen mirası korumak ve çoğaltmak için tüm gücümüzle çalıştık. Bu sayede, çalışma arkadaşlarımızla birlikte bankamızı gurur verici bir noktaya taşıdık. 2020 yılında yaşanan tüm zorluklara rağmen, seferberlik ruhuyla çalışarak Türkiye’nin en büyük 2. bankası olduk. Salgının etkisini gösterdiği ilk günden itibaren üretimi, ihracatı ve istihdamı destekleyen kredi paketlerimizle milli ekonomiye destek olmaya devam ettik. Devletimizin politikalarına mutlak bir uyumla, milli ekonomiyi salgından koruma mücadelesinde ön saflarda yer aldık. Tüm bunları gerçekleştirirken modern bankacılık anlayışımızdan asla taviz vermedik. SKY, VBanko Çek gibi sektörde ilk ve öncü ürün ve hizmeti bireysel ve ticari müşterilerimize sunarak tüm paydaşlarımızın ‘daima yanında’ olduk” dedi.

VakıfBank Yönetim Kurulu şöyle sıralandı: Abdi Serdar Üstünsalih, Abdülkadir Aksu, Dr. Adnan Ertem, Dr. Cemil Ragıp Ertem, Dilek Yüksel, Mustafa Saydam, Sadık Yakut, Serdar Tunçbilek, Şahin Uğur.