Advertisement
HABERLER ABONE OL

HANDE BERKTAN

Tüketici elektroniğinde önde gelen markalardan Huawei, yeni katlanabilir akıllı telefon Mate Xs 2,16 inç dizüstü bilgisayarlar MateBook D16 serisi, ilk e-ink ekranlı tablet MatePad Paper, akıllı telefonda Nova serisinin yeni modelleri ve ses cihazları ailesiden FreeBuds Pro 2 dahil olmak üzere son teknoloji ürünlerini tüketicilerin beğenisine sundu.

Huawei’den yapılan açıklamada ‘’Akıllı telefon inovasyonu, akıllı telefon harici ürünler, HMS ekosistemi, B2B çözümler, araba çözümü ve akıllı ev çözümleri temel odaklandığımız alanlar’’ ifadesine yer verildi.

Yeni katlanabilir akıllı telefon Mate Xs 2, 16 inç dizüstü bilgisayarlar MateBook D16 ve 16s, ilk e-ink ekranlı tablet MatePad Paper, Nova akıllı telefon ailesinin yeni üyeleri Nova Y70 ve Nova Y90 ve ses cihazları ailesine en son eklenen FreeBuds Pro 2 dahil olmak üzere çeşitli son teknoloji ürünlerini duyuran Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Orta ve Doğu Avrupa, Kuzey Ülkeleri ve Kanada Başkanı Derek Yu yaptığı konuşmada, “Huawei, sürekli yenilik ve dijital dünyayı her kişiye, aileye ve kuruluşa getirmeye kendini adamıştır. Bu nedenle çeşitli kategoriler için yüksek Ar-Ge ve pazarlama yatırımlarına devam ediyoruz. Tüketicilere devrim niteliğinde yenilik sağlamak ve endüstri gelişimine sürekli öncülük etmek istiyoruz” dedi.

Huawei Mate Xs 2: Huawei'nin en hafif ve en düz katlanabilir akıllı telefonu, dışa doğru katlanır tasarıma ve ultra hafif, ultra ince gövdeye sahip. Akıllı telefon ayrıca Huawei XD Optics'i destekleyen 50 MP True-Chroma kamera gibi diğer özelliklerle donatıldığı için mobil fotoğrafçılığa farklı deneyim sunuyor. Yeni cihaz, hareket halindeyken ultra hızlı şarj için 66W SuperCharge ile 4600mAh pile sahip olarak, katlanabilir akıllı telefonlardaki güvenilmez pille ilgili endişeleri de ortadan kaldırıyor.

Huawei Nova Y70 ve Nova Y90: Nova Y70 güçlü 6000 mAh piliyle kullanıcıları sunuldu. Nova Y90 ise 40W SuperCharge sayesinde yalnızca 30 dakikada %53'e kadar şarj olacak. Her iki cihaz da, 6,7 inç Huawei FullView ekrana ve ultra dar çerçevelere sahip.

Huawei MateBook D16 ve 16s: İş, çalışma ve oyun için geleneksel 15,6 inç gövde boyutuna sahip 16 inç dizüstü bilgisayarlar. MateBook D16 ve 16s, çalışmak için geniş alan sunan ve aynı anda birçok görevi yönetmeyi kolaylaştıran 16 inçlik geniş ekrana sahip. MateBook Serisi, 40W'a kadar TDP değerine sahip 12. Nesil Intel Core H-Serisi işlemci, çift kanallı RAM ve çoklu görev ve karmaşık kullanım senaryolarını verimli bir şekilde işleyen yüksek hızlı SSD ile destekleniyor. Ayrıca, MateBook D16 ve 16s modelleriyle Huawei, cihaz iş birliğini daha da geliştirerek, PC, akıllı telefon ve tablet arasında kolay dosya aktarımına izin vererek çoklu cihaz dosya yönetimi ve AI arama ile cihazlar arası deneyimi daha da akıcı hale getiriyor.

MatePad Paper: Not alma ve yazma için Huawei'nin ilk E-Ink tableti.

Huawei, kağıt benzeri bir yüzeyde çalışma deneyimini sunarken istediği yerden çalışma özgürlüğüne değer veren kullanıcılar için ilk e-ink tableti MatePad Paper'ı piyasaya sürdü. Taşınabilir olacak şekilde tasarlanan MatePad Paper, ince form faktörünü ve yaklaşık 360 g hafif ağırlığında. MatePad Paper, 10.3 inç Huawei FullView Ekran ile donatıldı.

Huawei FreeBuds Pro 2: Ses kategorisinde FreeBuds Pro 2, yeni kulaklıklar, gelişmiş dijital frekans geçiş teknolojisine sahip. Önceki modele kıyasla yüzde 15 daha fazla gürültü azaltma özelliği sağlayabilen kulaklıklar, ilk MIC ANC TWS sistemi ile donatıldı. Belirli senaryolarda, 47dB’e varan gürültü azaltma derinliği elde edilebiliyor. Huawei FreeBuds Pro 2 ayrıca ses seviyesindeki değişiklikleri, kulak kanalı yapısındaki farklılıkları ve takma durumundaki değişiklikleri gerçek zamanlı algılayabilen üç dinamik ses dinleme optimizasyon algoritmasıyla donatıldı.