Advertisement
HABERLER ABONE OL

JPMorgan Chase tarafından yapılan açıklamada, düşük - orta gelirli kesimler ve geleneksel bankacılık hizmetlerine çok az erişimi olan kırsal topluluklar da dahil olmak üzere birçok yeni pazara girileceği bilgisi verilen açıklamada, Boston, Charlotte, Minneapolis ve Philadelphia gibi yerlerde genişlemeye devam edileceği aktarıldı.

Açıklamada, milyarlarca dolarlık bu planın, inşaat, devam eden toplumsal yatırımlar ve istihdam yoluyla yerel ekonomik büyümeye katkıda bulunacağı ifade edildi.

JPMorgan Chase'in kıtasal ABD'deki 48 eyaletin tamamında şubesi bulunan tek banka olduğu belirtilen açıklamada, Bankanın son 5 yılda şube sayısını 650'den fazla artırdığı vurgulandı.

Açıklamada, son genişleme planı da tamamlandığında, JPMorgan Chase'in 2018'den itibaren bin 100'den fazla şube ve 10 bin 500'den fazla istihdam artışı sağlayacağı kaydedildi.

Bankanın yeni şubeler eklemenin yanı sıra mevcut lokasyonları da yenilemeye devam ettiğine işaret edilen açıklamada, üç yıl içinde yaklaşık bin 700 şubenin yenileneceği ve böylelikle 2021'den bu yana yenilenen toplam şube sayısının 3 bine çıkacağı kaydedildi.