Advertisement
HABERLER ABONE OL

HANDE BERKTAN

Microsoft, iş kullanıcılarını hedefleyen yeni bir basit seviye kodlu, iş merkezli web sitesi oluşturma platformu Power Pages’i duyurdu.

Microsoft, özellikle kodlamaya aşina olmayanların düşük kodlu, ölçeklenebilir ve güvenli çözümler kullanarak iş merkezli web siteleri tasarlamasına olanak tanıyan, Power Platform koleksiyonuna beşinci ekleme olan 'Power Pages'i geliştirdi. Kod gerektirmeyen yapıda olmasına rağmen, araç yine de her büyüklükteki kuruluşun estetik özelliklere ve gelişmiş özelleştirme yeteneklerine sahip en üst düzey web siteleri oluşturmasına izin veriyor.

Microsoft'ta İş Uygulamaları ve Platformlardan Sorumlu Kurumsal Başkan Yardımcısı Charles Lamanna, “Yeni, bağımsız bir ürün olarak Power Pages, teknik geçmişi ne olursa olsun herkese veriyle çalışan, modern ve güvenli web siteleri oluşturmak için etkili bir platform sağlıyor” dedi.

Power Pages özellikleri arasında metin, video, resim, liste, menü ve veri içeren düzen seçenekleri bulunuyor. Azure, Visual Studio Code ve Github gibi çeşitli Microsoft hizmetleriyle entegrasyon olduğu için, hizmetin optimizasyonunu veya güvenliğini sağlamak için daha ileri düzey kullanıcıların daha ayrıntılı arayüzler veya güvenlik duvarları eklemesi mümkün olacak.