PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi 22 Aralık'ta herkese açık olacak
-
PERYÖN- Türkiye İnsan Yönetimi Derneği'nin 29. kez düzenleyeceği PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi bu yıl 22 Aralık'ta gerçekleşiyor. Kongre, PERYÖN'ün 50'inci yıl kutlamaları kapsamında bu yıl bir ilke imza atılarak ücretsiz ve herkese açık olacak. 29. PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi, BloombergHT.com üzerinden 22 Aralık 2021'de canlı yayında genel katılıma açık olacak. PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Buket Çelebiöven, 50'inci yıl dolayısıyla başlatılan diyalog seferberliğinin en önemli adımlarından birinin kongre olacağını ve 'Gelecek #İnsanKonuşursa Başlar' mottosuyla odağında insan olan herkesin ücretsiz olarak Kongre'ye davetli olduğunu belirtti.
Şimdi ve gelecek için daha iyi bir çalışma yaşamına liderlik etmek vizyonu ile faaliyetlerini sürdüren PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği, iş dünyasının nabzını tutmak, globaldeki en yeni gelişmeleri katılımcılara aktarmak ve insan yönetimi profesyonellerini bir araya getirmek için düzenlediği İnsan Yönetimi Kongresi bu yıl 22 Aralık 2021 tarihinde olacak. 29. PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi, 50’nci yıl kutlamaları kapsamında ücretsiz ve herkese açık olarak gerçekleşecek.
Diyalog seferberliğinin önemli bir adımı
PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Buket Çelebiöven, 50’inci yıl dolayısıyla başlatılan diyalog seferberliğinin en önemli adımlarından birinin kongre olacağını ve ‘Gelecek #İnsanKonuşursa Başlar’ mottosuyla odağında insan olan herkesin ücretsiz olarak kongreye davetli olduğunu belirterek, “Birbirinden değerli konuşmacıları, farklı sektörlerden şirketleri ve binlerce profesyoneli bir araya getiren kongremizde bu yıl; değişimi, belirsizliğin getirdiklerini, kültürü, yeni dönemde İK’nın değişen rolünü, yeni dönemin çalışan bağlılığını, wellbeing’i, yetenek yönetimini, yapay zekayı, çeşitlilik ve kapsayıcılığı ve en önemlisi anlamı, amacı ve geleceği konuşacağız” dedi.