Advertisement
HABERLER ABONE OL

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği’nin 50. yılında 30. Kez düzenleyeceği PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi, bu yıl 5-6 Ekim’de Cemal Reşit Rey’de yapılacak.

“Geleceği Şekillendir!” temasıyla “Merak, Strateji ve Teknoloji” mottosu ile gerçekleşecek kongrede; değişen çalışan bağlılığı, geleceğin çalışma hayatı, bugünün ve geleceğin çalışma alanları, yeni nesil liderlik gibi insan yönetiminin geleceğine dair konular ele alınacak.

Protokol açılış konuşmasını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yapacak.

Thinkers50 tarafından yaşayan en etkili 20 iş düşünürden biri seçilen “Hemen Her Şeyin Geleceği” kitabının yazarı Fütürist Dr. Patrick Dixon açılış konuşmasını gerçekleştirecek.

İnsan Kaynakları, Yetenek ve WorkTech trendleri konularında araştırmacı, analist, influencer ve yazar olarak bilinen Mervyn Dinnen, Dijital Talent oturumunda konuşacak.

Kongrede ayrıca Dünya İnsan Yönetimi Dernekleri Federasyonu Başkanı Anthony Ariganello da dünya ve Türkiye’nin İK gündemlerine dair notlarını paylaşacak.

Kongrenin diğer konuşmacıları ise şu isimlerden oluşuyor:

Hazine ve Maliye Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Dr. Cebrail Taşkın, Evrim Kuran Danışmanlık Kurucusu ve Universum Türkiye Lideri Evrim Kuran, Psikiyatr, Yazar ve Terapi İstanbul’un Kurusu Dr. Gülcan Özer, MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve YetGen Kurucusu Prof. Dr. Erhan Erkut, Expertera ve Future of Work Türkiye Kurucusu Alp Sezginsoy, LeadFit’in Yaratıcısı Gözde Berber Özbalaban,Genel Energy CHRO’su, EAPM ve WFPMA Yönetim Kurulu Üyesi Berna Öztınaz, Capital & Ekonomist Proje Müdürü ve CEO Talk Yazarı Selçuk Ergenç, HumanGroup Kurucu Ortağı Gaye Özcan, Prof. Dr. Emrah Safa Gürkan ve Yazar Yalın Alpay.

Bu yıl ilk kez HR TECH oturumları yapılacak

Kongrede, sürdürülebilir ve ergonomik bir profesyonel ortamın nasıl yaratılacağı, giderek daha çeşitli bir iş gücüne hitap eden ve işbirlikçi bir kültürü besleyen bir iş ortamının nasıl oluşturulabileceği, en son teknolojiyi entegre edebilecek kadar esnek ancak insan odaklı olmaya devam eden bir çalışma alanının nasıl planlanacağı merak, strateji ve teknoloji etrafında yüz yüze konuşulacak.

İnsan yönetiminin gelecekteki odağı, yeni ilgi alanları ve trendlerin gündeme alınacağı kongrede bu yıl İK Teknolojileri alanındaki son gelişmelerin paylaşılacağı HR TECH oturumları da ilk kez düzenlenecek ve HR TECH fuar alanı da kongre içinde yapılandırılacak.