Advertisement
HABERLER ABONE OL

Vodafone Business tarafından 29 Kasım Salı günü Mext Teknoloji Merkezi’nde düzenlenece “Cloud Day” etkinliğinde perakendeden dayanıklı tüketime, enerjiden finansa kadar pek çok farklı sektörde faaliyet gösteren kurumların bilgi teknolojileri yöneticilerini bir araya getirecek olan etkinlikte, bulut bilişim teknolojileri ve trendleri konuşulacak.

Etkinliğin açılış konuşmalarını Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu gerçekleştirecek.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu, bulut bilişim dönüşümünün neredeyse her kurumun gelişmiş üretkenliğe yönelik yolculuğunun temel bir parçası haline geldiğine dikkat çekti.

Bir çok firmanın bilişim altyapısını, daha güvenli, daha performanslı, kesintisiz ve optimum maliyetlerle yönetebileceği bir ortam yaratmaya çalıştığını dile getiren Kestioğlu, “Bu noktada tüm bu şartların sağlandığı ortam olarak bulut, ihtiyaçları en iyi şekilde karşılayan bir altyapı olarak karşımıza çıkıyor. Biz de Vodafone Business olarak özellikle son dönemde odağımıza Bulut teknolojilerini koyduk. 5G sağlayıcısı olduğumuz Türkiye'nin ilk dijital üretim tesisi MEXT’te gerçekleştireceğimiz Cloud Day etkinliğinde, sektöründe deneyimli isimler ile biraraya gelip bulut teknolojilerindeki dönüşümü; dünyadaki son trendlerden bulut güvenliğine kadar farklı başlıklar altında konuşacağız” diye konuştu.