Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bugün, harekete geçmemiz gereken konularda jüpiterden olumlu etkiler alıyor olacağız. Hukuk, seyahat, spor ve harekete dayalı işlerde güzel şanslarımız olacak. Hamile bayanlar, bugüne veya bu haftaya denk gelecek doğumlarında rahat etkiye sahip olacaklar. Akşam saatlerinde ay burç değiştirerek aslan burcuna geçecek. Saat 18:15’ten önce önemli kararlar almamaya çalışalım.

Koç Burcu: Bugün aile konularında  güzel etkileşimleriniz olabilir. İş alanlarınızda ortaya koyduğunuz enerjinizin ve çalışmalarınızın karşılığını parasal konularda alacaksınız. Yaptığınız işlerin somut karşılığını görmek sizi fazlasıyla mutlu edecek.

Boğa Burcu: Bugün, aşk hayatınız için harika bir gün. Şansınız yüksek olacak özellikle yaratıcılık veya sanatla uğraşanlar için güzel haberler alacakları, sağlam projeler içinde bulunacakları bir gün olabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla iletişiminiz sağlam olacak.

İkizler Burcu: Bugün, eviniz ve aileniz konusunda oldukça şanslı bir gün olacak. Ailenizin yaptığınız her işin arkasında olduğunu bilmek ve yaşayacaklarınız sonucu size arka çıkması içinizi rahatlatacak. Kendinizi huzurlu ve rahat hissedeceksiniz. Parasal konularda eliniz sıkı olabilir.

Yengeç Burcu: Bugün , yakın çevre alanlarınızda ve iletişime dayalı işlerinizde, kendi arkadaşlarınızdan, sosyal çevrenizden veya dahil olduğunuz gruplardan yardım göreceğiniz, keyifli bir gün olarak yaşayacaksınız.  Arkadaşlarınızla bulunacağınız ortamlarda abartıdan uzak durun.

Aslan Burcu: Bugün , yeni bir anlaşması, bir proje gündeme gelebilir. Bu projenin sonucunda maddi gelirlerinizde artışlar söz konusu olabilir. Bu da keyfinizi ikiye katlayacak. Akşamüstü saatlerinde keyfiniz ve isteğiniz yavaş yavaş yerine gelmeye başlayacak. Rahatlayacaksınız.

Başak Burcu: Bugün, işleriniz, seyahatleriniz ve kişisel planlarınız için oldukça etkili ve güzel bir gün olacak. Bir seyahat ortaya çıkabilir veya geleceğinize yönelik projeler içerisinde yer alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan iletişiminiz duygusal açıdan  sizi besliyor.

Terazi Burcu: Bugün, kendinizi oldukça şanslı hissedeceksiniz. Beklenmedik yerlerden parasal konuşmalar ve görüşmeler gündeme gelebilir. İç sesinizi dinleyin ve bugünün olumlu enerjisinden faydalanın. Vaktinizin bir anını bile boşa harcamak istemeyeceksiniz.

Akrep Burcu: Özel hayatınızdaki güzel gelişmeleri, sosyal çevrenize ve ortamlarınıza taşıyabilirsiniz. Yine arkadaşlarınızdan biriyle aranızda özel bir çekim oluşabilir, birbirinize güç destek verebilirsiniz. Dış ortamlarda yaratıcılığınız fazla olacak.

Yay Burcu: İşinize ve kariyerinize dayalı hizmetlerinizde süper yaratıcı ve güzel bir gün olabilir. İşinizi yapacak ve karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Akşam saatlerinde ilgi alanınız dış ortamlara, değişik ve farklı yerlere kayacak. Duyacaklarınız karşısında beklentilerinizi yükseltmeyin.

Oğlak Burcu: Bugün, aşk hayatınızda güzel gelişmelere gebesiniz. Sevdiğiniz insanla yapacağınız bir seyahat hazırlığı ya da bir yerlere gitme isteğiniz yoğun olabilir. Yaratıcılıkla ve sanatla uğraşanlar için harika bir gün olacak. Akşam saatlerinde ortaklaşa para konuları gündeminize yerleşebilir.

Kova Burcu: Bugün , eviniz ve ailenize yönelik önemli işleriniz için harika bir gün. Sevdiklerinizle ortaklaşa hareket etmek size mutluluk verebilir. Yine evinize dair harcanacak ortak para konuları bugün gündeminizde olacak. Akşam saatlerinde özel hayatınıza gereken özeni göstereceksiniz.

Balık Burcu: Bugün, özel hayatınızda  şanslı bir gün olacak. İletişim halinde olacağınız insanlarla rahat anlaşacaksınız. Ya da sevdiğiniz insanla, yakın çevrenizi bir araya getirebilir ve kısa ama etkili planlar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde kafanıza takılanlar fazla olabilir.