Advertisement

Merkür, bu Salı itibariyle 3 hafta boyunca koç burcunda geriliyor. Merkür iletişimin her tür formuyla alakalıdır. Konuşma, anlaşma, alışveriş, formal anlaşmalar, dökümanlar, seyahat, mektup, mail, gemicilik, taşımacılıkla ilişkilendirilir. O yüzden de  bu alanlarda karşışıklıklar, sorunlar yaratır. Merkür geri giderken anlaşmalar yapmak, önemli kararlar vermek, başlangıçlar içinde bulunmak ve yeni bir işin tohumlarını atmak tavsiye edilmez. Çünkü koşullar önünde sonunda değişecek, ertelenmeler, mücadeleler ve aksilikler hayatımızda yer alacaktır. Bu dönem iş yaparken, gereksiz risklerden kaçınmalı, daha önceden yaptığımız hataları gözlemlemeli, değerlerimizi yükseltmeli ve ego bağlarımızı yeniden yapılandırmalıyız. Kızgınlık ve öfke bize hata yaptırabilir, onun yerine yaşayacağımız olayları, tekniğimizi ve stilimizi yenilemek için kullanmalıyız. Sorumluluklarımızdan kaçmaz, onları kabul edersek, eğer amaçlarımızı, bireyselliğimizi ve dürüstlüğümüzü ortaya koyarsak, bizim için gerçekten mücevher kadar değerli bir dönem olabilir. Türkiye'nin 10 evinde gerileyecek. Hükümet, devlet çalışanları, güçlü insanlar, ülkenin repütasyonu, gücü, uluslarası ticaret alanlarımızda bir takım sorun ve aksiliklere açık olacağız Çarşamba günü venüs- jüpiter birleşimi  kanunlar konusunda, mecliste, yeni tasarılarda, kadınlarla ilgili konularda başarılı adımlar atılabilir. Eğlence, sanatın artması söz konusu.

Koç Burcu: Haftaya ortaklaşa para konuları, banka ödemeleri , vergi konuları ve benzeri konularla başlangıç yapacaksınız sevgili koçlar... Bu Pazartesi merkür sizin burcunuzda durmaya başlayacak. Önemli görüşmelerde, konuşma veya anlaşmalarda sorunlar yaşayabilirsiniz. İnsanları yanlış anlamaya ve alınganlık yapmaya meyilli olacaksınız. Gerilemesi ise, Salı  günü etkinleşecek ve 04 nisana kadar sürecek. Bu dönem yanlış anlaşılmalara müsait olabilir, iş ve hizmet alanlarınızda ve yakın çevre, iletişim konularında sıkıntı ve zorluklar çekebilirsiniz. İyi habere gelecek olursak, bu hafta tüm hafta boyunca İş ve kariyer alanlarınızda parasal konularda önemli bir şans veya güç elde edebilirsiniz. Çarşamba günü, elinize güzel bir miktar para geçebilir. Kariyerinize alacağınız olumlu açıyla güzel bir iş teklifi veya var olan işlerinizden güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri, iş hayatınız fazlasıyla yoğun olabilir.

Boğa Burcu: Haftaya özel hayatınız, ikili ilişkiler ve ortaklı işler alanlarınız devrede olarak başlıyorsunuz sevgili boğalar... Salı günü gerilemeye başlayacak olan merkür, herşeyi sorgulamanıza ve gözden geçirmenize neden olacak. Eski ilişkiler, yarım kalan aşklar bu dönem alevlenebilir. Varsa çocuklarınızla olan ilişkileriniz, aşk hayatınız ve parasal konularda 24 marta kadar bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu hafta genel olarak kişisel alanlarınızda, kendinizi geliştireceğiniz ve geleceğinizi ilgilendiren konularda şanslı ve güçlü etkiler altında olacaksınız. Özellikle Çarşamba günü, güzel iş teklifleri, önemli işlerin gündeme gelmesi söz konusu olacak. Perşembe günü, yine kendinizi bir çok konuda şanslı hissedeceksiniz. Cuma ve Cumartesi günleri, yabancı ortamlar, insanlar, seyahat ve eğitime dayalı işleriniz devrede olmaya başlayabilir

İkizler Burcu: Haftaya iş, hizmet veya sağlığınızla ilgili konularınız aktif olarak başlıyorsunuz sevgili ikizler... Bu salı , merkür, sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde gerilemeye başlayacak. Çevrenizdekileri yanlış anlamaya veya kendinizi yanlış konumlar içine koymaya müsait olacaksınız. Bu hafta genel olarak diğer insanlardan alacağınız etkili güçle, kaderinizin şekillendiğini ve güzel oluşumların geleceğinize etki ettiğine şahit olabilirsiniz. Çarşamba günü güzel bir gün olacak. Beklenmedik yerlerden şansınız yüksek olabilir. Yardımlaşma ve diğer insanlara yardım etme gibi etkileriniz fazla. Perşembe günü, eviniz, aileniz ve ortaklaşa para durumunuzda isteklerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Cuma günü daha çok parasal konular ön plana çıkabilir.

Yengeç Burcu: Haftaya aşk hayatınız veya yaratıcılığa dayalı işleriniz ön planda olarak başlayacaksınız sevgili yengeçler... Bu hafta genel olarak, ortaklı işlerinizden, sosyal çevrenizden inanılmaz güzel yardımlar alabilir, gücünüzü etkili bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Bu Pazartesi, iş alanlarınızda iletişime yönelik konularda istediğiniz performansı göstermeniz zor olabilir. Kafa karışıklıkları, sabırsızlıkla atılacak adımlar veya söylenecek sözler bazı sorunları hayatınıza taşıyabilir. Salı günü, merkür gerilemeye başlayacak. Bu tarihten sonra iş alanlarınızda yanlış anlaşılmalar, aksilikler ve sorunlar oluşabilir. Önemli görüşmelerden, anlaşmalardan ve imzalardan kaçının. Çarşamba günü, sosyal çevrenizde ve arkadaşlarınızda şanslı ve güzel etkiler altında olacaksınız. Onlardan gelecek bir teklif işinize yarayabilir. İletişime dayalı işleriniz için Perşembe gününün olumlu etkilerinden faydalanabilirsiniz.

Aslan Burcu: Haftaya ev ve aile hayatınız devrede olarak başlıyorsunuz sevgili aslanlar... Bu Pazartesi, seyahat, eğitim, hukuk ve medya alanlarınızda karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Yolculuk alanlarınızda sorunlar görülebilir, Salı günü, merkür sizin yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, eğitim, hukuk, ticaret alanlarınızda  gerilemeye başlıyor. 04 nisana kadar bu alanlarınızda bazı aksiliklere, sıkıntı ve ertelenmelere açık olmalısınız. 24 marttan sonraysa ortaklaşa para konularınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Çarşamba günü,  kariyer ve iş alanlarınızda çok şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Bu hafta genel olarak, işve para alanlarınızda olumlu etkiler altında olacağınızı bilin. Cuma günü iş alanlarınız devreye girerken, tamamlamanız gereken işlerinizin üzerine gidebilirsiniz.

Başak Burcu: Haftaya iletişiminiz hızlı bir şekilde başlıyorsunuz sevgili başaklar...Sizin yöneticiniz olan merkür Pazartesi günü sizin ortaklaşa para alanlarınızda durmaya başlayacak, banka, kredi, vergi veya ödemeleriniz konusunda beklenmedik sorunlar ve iletişim problemleriyle karşılaşabilirsiniz. Salı günü, itibarıyla  eşinizin, sevdiğiniz insanın parasal konularında veya ortaklaşa para durumlarınızda yanlış adımlar atma ve karar verme etkisine sahipsiniz. 24 marta kadar kredi veya borç almayın, önemli bir borcun altına girmemeye çalışın. Çarşamba günü, daha az tanıdığınız insanlardan, dış çevreden güzel bir teklif alabilirsiniz. Ya da keyifli ve zengin bir seyahat gündeme gelebilir. Hayata karşı duruşunuz güçleniyor ve bu aralar kendinizi gerçekten çok iyi hissedeceksiniz. Cuma günü Borsada yatırım yapanlar için gayet şanslı bir gün.

Terazi Burcu: Haftaya maddi konularınız ön planda olarak başlıyacaksınız sevgili teraziler... Bu hafta genel olarak, aile ilişkilerinizde, ortaklaşa para konularında güçlü ve şanslı etkiler altında olacaksınız. Bu Pazartesi, özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Salı günü, ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklı işler alanlarınızda gerileyecek olan merkür, bu alandaki sorun ve aksilikleri hayatınıza taşıyabilir. Taşınma, yer değiştirme, projelere başlama gibi işlerinizde sorunlar yaşamak istemiyorsanız, başlangıçlarınızı ay sonuna bırakmalısınız. Yine seyahat veya eğitim alanlarınızda sorunlar oluşabilir. Çarşamba günü, ortaklaşa para alanlarınızda bolluk, bereket ve güzel kazanımlarınız oluşacak. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın hayatındaki parasal güzelleşmeler sizin hayatınıza ve parasal durumunuza da olumlu yansıyabilir.

Akrep Burcu: Haftaya şartlar lehinizde olarak başlıyorsunuz sevgili akrepler. Bu hafta genel olarak, yakın çevre ilişkilerinizden, özel hayatınızdan veya ortaklı işlerinizden güçlü ve güzel etkiler alıyor olacaksınız. Bu Pazartesi, iş ortamlarınızda ve hizmet hayatınızda iletişim yönünden bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Salı günü, gerileyen merkür, sizi en çok iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda, sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde ve ortaklaşa para alanlarınızda etkileyecek. Bu alanlarda 04 nisana kadar bir takım sorun ve aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri oldukça şanslı günler. Eğer bekarsanız ve karşı taraftan evlilik teklifi bekliyorsanız yine bu hafta içinde bu teklifi alabilirsiniz. Aynı şekilde siz birine teklif edecekseniz de yine bu günler oldukça şanslı günler.

Yay Burcu: Haftaya biraz geri planda durarak başlayacaksınız sevgili yaylar... Bu hafta genel olarak, iş alanlarınızda, kariyerinizde parasal konularda şanslı etkiler altında olacaksınız. Salı günü itibarıyla gerileyen merkür,  aşk hayatınızda bazı zorlanmalara neden olabilir. Yine yaratıcılığa ve sanata dayalı işlerinizde yeni başlangıçlarınızı 04 nisandan sonraya ertelemelisiniz. Çarşamba ve Perşembe  günü, en şanslı günlerinizden. Özellikle iş alanlarınızda çok şanslı etkiler altında olacaksınız. Hiç beklemediğiniz bir teklif veya uzun zamandır uğraştığınız bir proje varsa bu projenin tamamlanması ve hayata geçirilmesi gibi etkiler söz konusu olacak.

Oğlak Burcu: Haftaya  sosyal ortamlarınız ve grupsal işleriniz ön planda olarak başlayacaksınız sevgili oğlaklar... Bu hafta genel olarak, hayatınızla ilgili atılması gereken adımlarda şanslı ve güçlü etkiler altındasınız. Bu Pazartesi, evinizle ilgili veya aile iletişiminizle ilgili bazı sorunlar su üstüne çıkabilir. Salı günü, gerilemesine başlayacak olan merkür, bu ay sizi evinizle ilgili, ailenizle ilgili konularda zorlayabilir. Ev alım, satım ve kiralama gibi işlerinizi bu döneme denk getirmemeye çalışın. Çarşamba ve Perşembe günleri, aşkı arayanlar ve bulmak isteyenler için çok önemli günler. Çünkü aşk hayatınızda bu bir kaçgün  çok önemli ve beklediğiniz bir teklifle karşılaşmanız mümkün. Cuma günü, artık daha fazla kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Hayata bakış açınız keyifli olacak, kendinize güveniniz artabilir.

Kova Burcu: Haftaya iş ve kariyer alanlarınız aktif bir biçimde başlayacaksınız sevgili kovalar... Genel olarak bu hafta, evinizle, ortaklaşa para alanlarınızla ilgili konularda güçlü ve şanslı etkiler altında olacaksınız.  Bu Pazartesi, yakın çevre ve iletişime dayalı konularda kafanız karışık olacak. Salı günü gerileyen merkür, sizin en çok iletişim alanlarınızı, akraba veya kardeş ilişkilerinizi etkileyecek. Yanlış ifadeler başınızı ağrıtabilir. Özellikle satış, pazarlama veya reklam alanlarında işiniz varsa  24 marta kadar başlangıçlardan ve imzalardan kaçının. Çarşamba ve Perşembe  günleri,  eviniz veya aile hayatınızda önemli şanslar sizleri bekliyor. Yine bugünlerde bir ev alım, satımı gündeme gelebilir. Cuma günü canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir.

Balık Burcu: Haftaya dış ortamlar, yabancılarla olan işleriniz, seyahat ve eğitim alanlarınız aktif olarak başlıyorsunuz sevgili balıklar... Genel olarak bu hafta, ilişkilerinizden, iletişim halinde olacaklarınızdan güzel destekler alacaksınız. Şansınız yüksek gözüküyor. Pazartesi günü, merkür duruyor olacak. Parasal konularda veya bu alandaki projelerinizde sorunlar ortaya çıkabilir. Salı günü itibarıyla merkür 3 haftalık gerilemesine başlayacak. Siz en çok  parasal alanda aksilikler ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Ticari anlaşmalarınızı 04  nisandan sonraya bırakın. Çarşamba ve Perşembe günleri, satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, teknoloji alanlarınızda şanslı bir günler içerisinde olacaksınız.