Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız, içten, özgür, idealist, güçlü ve keyifli bir insansınız. Dış dünyaya karşı daha affedici ve bağışlayıcısınız. Yakınınızdakiler bazen aşırı tenkit ve eleştirilerinizden yoruluyorlar. Biraz daha sorumluluk sahibi olmayı denemelisiniz. Bu sene, duygusal hayatınızda bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Kolay tepki vermeye müsait olacaksınız.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün, öğlen saat 11:27’de Terazi burcunda bir dolunay oluşacak. İlişkilerimizde oldukça hassas zamanlar bizi bekliyor, marsın plütondan alacağı kare açıyla tehlikeli yer ve durumlardan kaçınmamız gerekecek. Güç çekişmeleri, anlaşmazlıklar, gruplar ve bireysellik arasında sorunlar oluşabilir. Çevremize karşı acımasız olmamaya veya başkalarının acımasızlığına kurban olmamaya dikkat etmemiz gerekebilir.

Koç Burcu: Bir kaç gün boyunca iş hayatınızdaki baskıların, hareket alanlarınızı kısıtlaması üzerinizde baskı oluşturabilir. Dolunay, toplum önü ilişkileriniz, iş ve özel hayatınız açısından hassas bir dönemi işaret ediyor.

Boğa Burcu: Beklenmedik olaylarla dış ortamlarda bazı sıkıntılar ve engellenmeler oluşabilir. Dolunay sizi iş alanlarınızda hassas kılacak. Sakin durmalı ve arkanızdan dönen dolaplara karşı hazırlıklı olmalısınız.

İkizler Burcu: Sosyal ortamlarınızda parasal işlerinizde bazı zorlanmalar oluşabilir. Yine bu tarihte aşk evinizde oluşan dolunay, bu alanda hassaslıkları hayatınıza taşıyabilir. Varsa çocuğunuzla ilgili konularda da dikkatli olun.

Yengeç Burcu: Ortaklaşa iş alanlarınızda bazı sorunlar oluşabilir. Yine özel hayatınızda toplum önünde bazı sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Dolunay, ev ve aile hayatınızda bazı sonuçlara ulaşmanıza neden olacak.

Aslan Burcu: Seyahat, eğitim veya iş alanlarınızda bazı engeller ve sorunlarla karşılaşmanız mümkün. Dolunay, yakın çevreniz ve uzak çevrenizle olan ilişkilerinizde gerginlikler yaşamanıza neden olabilir.

Başak Burcu: Para harcamalarınıza bu dönem dikkat etmelisiniz. Sevdiğiniz insanın para hayatında da bazı zorlanmalar oluşabilir. Ayrıca bugün oluşan dolunay, para konularında agresif ve sinirli davranmanıza neden olabilir.

Terazi Burcu: Aile hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Birbiriniz üzerine uygulayacağınız güç veya baskılar ilişkinizi zedeleyebilir. İlişkinizdeki olaylara göre hayatınızla ilgili önemli kararlar devreye girebilir.

Akrep Burcu: İş alanlarınızda iletişime geçtiğiniz insanlarla bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu dolunay, iş hayatınızdaki bir olayın iç yüzünü ortaya çıkartacak. Neyin, niçin olduğunu daha iyi anlayacak ve göreceksiniz.

Yay Burcu: Harcamalarınıza dikkat etmeli, tehlikeli spor ve faaliyetlerden kaçınmalısınız. Dolunay, sosyal çevre ilişkilerinizde sorunlara neden olabilir. Aşk hayatınız ve sosyal çevreniz arasındaki dengeyi iyi kurmalısınız.

Oğlak Burcu: Bir kaç gün boyunca aile hayatınızda ve ev ortamlarınızda sürtüşmelere ve sorunlara açık olacaksınız. Yine bugün oluşan dolunayda iş ortamlarınızdaki gelişmeler aile hayatınızda sinirli davranışlara neden olabilir.

Kova Burcu: İletişime dayalı konularda bazı sorunlar engellenmeler, güç gösterilerine maruz kalabilirsiniz. Dolunay, uzakçevrenizde bazı sorunları hayatınıza taşıyabilir. Uzak veya yakın çevrenizle dengeleri iyi oturtmalısınız.

Balık Burcu: İş yapacağınız arkadaşlarınızla veya çevrenizle parasal anlaşmazlıklarınız gündeme gelebilir. Bu dolunay, bir borcun veya ödemenin sizi zorlamasına neden olabilir. Başkalarına bu dönem borç vermeyin.