Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; kabiliyetli, sezgili, hayalperest, başarılı bir insansınız. Sezgi gücünüz çok yüksek ve her tür yaşayacağınız olayda bu gücünüzü es geçmemelisiniz. Etkin ve aktif zekanızla her tür işin altından kalkmasını iyi biliyorsunuz. Kendi çaba ve uğraşlarınızla bu hayatta iyi noktalara ulaşacaksınız. Bu sene, şansınız her konuda açık olacak. İyi değerlendirin.

Haftaya Bakış

Haftaya özgür, rahat ve hareketli bir şekilde başlıyoruz. Bugün bir çok alanda kendimizi mutlu ve şanslı görebiliriz. Karşımıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeliyiz. Ayrıca grupsal enerjilerde zorlanmalar oluşabilir. Bir eşyamız, aracımız veya ilişkimiz bozulabilir. Bu hafta genel olarak çalışma hayatımız ön planda olacak. Pazar günü ise, karşıcinsi çekici ve popüler bulabiliriz. Kalbi boş olanların aşkı yakalayacakları bir haftasonu bizleri bekliyor.

Koç Burcu: Haftaya yakın çevrenizde karşılaşacağınız yeni şansların  hayatınıza renk getirmesiyle başlıyorsunuz. Her ne kadar üstlerinizle bazı sürtüşmeleriniz olsa bile, bugün dış ortamlarda kendiniz iyi hissedeceksiniz.

Boğa Burcu: Maddi konularda karşılaşacağınız bazı şans ve fırsatlar, kendinizi iyi hissetmediğiniz noktalarda sizi yukarıya taşıyabilir. Uzaktaki akraba veya tanıdıklarınızla anlaşmakta zorlansanız bile, keyifli bir gün.

İkizler Burcu: Hayatınızı ilgilendirecek konularda karşılaşacağınız güzel fırsatlar çevreniz ve arkadaşlarınız vasıtasıyla gelebilir. Sosyal ortamlarda para konularında bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Haftaya iş ve kariyer alanlarınızda güzel şanslarla giriş yapacaksınız. Beklenmedik yerlerden şanslarınız olacak. Ortaklaşa iş yaptığınız insanlarda veya sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Aslan Burcu: Haftaya keyifli etkilerle başlıyorsunuz. Sosyal çevrenizin size aralayacağı kapılar, gelecek planlarınızı iyi bir şekilde etkileyecek. Bazı iş sürtüşmeleriniz olsa bile, şanslı bir hafta içindesiniz.

Başak Burcu: Ev ve aile konularına odaklanmışken, bu hafta iş ve kariyer alanlarınızda çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Değişimi ve dönüşümü bu ay içinizde yaşayacak, kendinizi geliştireceksiniz.

Terazi Burcu: Haftaya iletişiminiz hızlı bir şekilde başlıyorsunuz. Kısa vadeli planlarınız devrede olacak. Dış ortamlardan alacağınız güzel şanslarla, ortaklı işlerinizde şansınız yüksek. Özel hayatınızda zorlanmalara dikkat.

Akrep Burcu: Maddi konulara ve iş alanlarınıza odaklı bir şekilde aya giriş yapıyorsunuz. Ortaklaşa para alanlarınızda karşılaşacağınız güzel fırsatlar, iş alanlarınızda sizi destekleyecek. İletişiminize dikkat.

Yay Burcu: Aşk hayatınız veya yaratıcılığa dayalı işleriniz devrede olarak bu aya giriş yapıyorsunuz. Çocukla ilgili konularınız ön planda olurken, özel hayatınızda şanslı etkiler altındasınız.

Oğlak Burcu: Haftaya biraz isteksiz olarak başlasanız bile, iş alanlarınızda karşılaşacağınız fırsatlar ev ve aile hayatınızda huzurunuzu yerine getirecek. Kendi gücünüzü aile ortamlarınıza baskı uygulayarak kullanmayın.

Kova Burcu: Haftaya  hızlı ve etkili bir şekilde başlıyorsunuz. Şansınızın bir çok konuda arttığı bu dönem, reklam, satış, pazarlama ve iletişim alanlarınızda fırsatlarınız yüksek olacak.  Beklenmedik etkilere dikkat.

Balık Burcu: Bu aya, maddi konularınız devrede olarak giriş yapacaksınız. Ev ve aile hayatınızda karşılaşacağınız fırsatlar, kendinizi güvende hissetmenize neden olabilir. Sosyal ortamlarda para sürtüşmelerine dikkat.