Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; etkili ve hayatınıza yardım edecek aileniz ve dostlarınız sayesinde yaşamınızda önemli şanslar yakalayacaksınız. Arazi, arsa, mülk, emlak alanlarından yararlanabilirsiniz. Dürüstlük ve adalet sizin için önemli. Bu sene, özel ilişkilerinizde oldukça esnek olacaksınız. İş alanlarınızdaki konuşmalarda gerçekçi olun.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün gökyüzünde oluşan merkür- neptün karesi bize hata yaptırtabilir. Bugüne denk gelen konuşmalarımızda ve görüşmelerimizde dikkatli olmalı, çevremizin ve insanların bizi yanlış etkilemesine izin vermemeliyiz. Olayları farklı tarafından algılamaya meyilli olacağız. Yine bugün oluşan venüs- uranüs sekstiliyle, farklı, hareketli ve sıradışı bir Cumartesi geçirebiliriz. İlişkilerimizde esneklik bizi kurtarabilir.

Koç Burcu: İlişkilerimizdeki değişimleri rahat karşılarken, farklı ve sıradışı bir gün geçirebilirsiniz. Bugüne denk gelen görüşmeleriniz, konuşmalarınız varsa aldanma etkilerine karşı dikkatli olmalısınız.

Boğa Burcu: maddi konularda her zaman davrandığınızdan daha farklı bir şekilde davranmak isteyeceksiniz. Paraya dayalı işleriniz, tutumlarınız için arkadaş ve sosyal çevrenizin sizi yanıltmasına izin vermeyin.

İkizler Burcu: Sosyal çevrenizdeki organizasyonlar, davetler, oldukça değişik gün vadedebilir. Ama siz yine de iş alanlarınızda gözünüzü açık tutmalı ve net olmayan koşulların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

Yengeç Burcu: Kendinize vakit ayırmak ve belki tek başınıza kalabalık ortamların keşfine çıkmak size farklı bir gün yaşatabilir. Uzak ortamlarda, medya, ticarete dayalı işlerinizde bazı sorunlar ve aldanmalar oluşabilir.

Aslan Burcu: Sosyal ilişkileriniz ve önemli konuşmalar ortaklaşa para alanlarınızda sizi yanlış yönlendirebilir. Seyahat veya gezmeye dayalı planlarınızı devreye sokarak farklı bir gün geçirmek sizin elinizde.

Başak Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda değişik fırsatlar sizi bekliyor ama iş görüşmelerinizin sizi kandırmasına karşı uyanık olmanız gerekecek. Ortaklı işlerinizde şartlar sizin elinizde olmayabilir.

Terazi Burcu: Özel hayatınızda farklı ortamlarda sıradışı yerlerde bulunabilirsiniz. Yine bugün, iş alanlarınızda kendinizi kandırmaya meyilli bir gün olabilir. İş alanlarınızda herşeye bu kadar çok anlam yüklemeyin.

Akrep Burcu: Günlük rutin işlerinizden farklı olarak hareket etmek isteyeceksiniz. Yine bugün, aşk hayatınızda bazı zorlanmalar veya aldanmalar oluşabilir. Risk almayın, para harcamayın ve inatçılıktan uzak durun.

Yay Burcu: Özel hayatınızda aşık olduğunuz insanla heyecanı yüksek bir gün geçirebilirsiniz. Yine bugün, sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşmalar, ailenizin sizi yanlış yönlendirmesiyle sorun olarak karşınıza çıkabilir.

Oğlak Burcu: Ev ve aile hayatınızda yapılması gerekenler devrede olurken, olaylara yaklaşımınız sıradışı olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlar, iş konularında sizi yanlış yönlendirebilirler.

Kova Burcu: Oldukça canlı, eğlenceli ve iletişimi bol bir gün, yalnız, eğlence ve aşk hayatınız için yapacağınız harcamalarınız sizi yanıltabilir. Parasal konularda şartlarınızı birkaç kez gözden geçirin.

Balık Burcu: Evinize ve ailenize farklı yardımlar ve harcamalarda bulunabilirsiniz. Ailevi konuşmalarınızın sizi yanlış yönlendirmesine veya sizin onları aldatma etkilerine karşı dikkatli olun. Emlak alım, satımından uzak durun.