Advertisement

Koç Burcu: Bu birkaç gün, beklenmedik, heyecanlı oluşumlara açık olacaksınız, sürpriz dolu yada sizin insanları şaşırtacağınız bir hafta olabilir. Heyecanlı ve yerinizde duramayan, sabırsız yapınızla kazalara, sakarlıklara karşı dikkatli olmanız yerinde olacak. Ortaklaşa para konuları ilgi alanınızda.

Boğa Burcu: Bu birkaç gün, bilinçaltınız çok aktif olabilir. Gün içinde hiçbir şey planladığınız gibi olmayabilir. Yine de aklınıza gelecek fikirleri gün içinde bir kenara yazın çünkü sorunlarınızın cevapları bir anda aklınıza üşüşebilir. Bugün, özel hayatınızda etkili bir şekilde davranmasını bileceksiniz.

İkizler Burcu: Sosyal ortamlarınızda veya arkadaşlarınızın hayatında farklı, ilginç ve sıradışı olaylara şahit olabilirsiniz. Siz insanlara sürprizler yapabileceğiniz gibi, insanlarda davranışlarıyla sizi fazlasıyla şaşırtabilirler. Bugün, kafanız fazlasıyla yapmanız gerekenlere odaklı olabilir.

Yengeç Burcu: Kariyeriniz ve işinizle ilgili konularda sıradışı ve beklenmedik olaylara şahit olabilirsiniz. Günlük rutin koşturmalarınız sizi tatmin etmeyecek ve siz kendiniz alternatif planlar peşinden koşturacaksınız. Bugün ayrıca aşk hayatınızın önemli bir parçası olacak.

Aslan Burcu: Seyahat, kurs, seminer gibi oluşumlarda ani fırsatlarınız oluşabilir. Özellikle bu birkaç gün farklı ve sıradışı olayların peşine düşebilirsiniz. Bugün aile hayatınız ve evinizle ilgili konular daha fazla kafanızı kurcalayacak. Bu alanda yapmanız gerekenleri ihmal etmeyin.

Başak Burcu: Banka, faiz, kredi konularında veya sevdiğiniz insanın para konularında ani ve sıradışı etkilere şahit olabilirsiniz. Birkaç gün boyunca tehlikeli olay ve aktivitelerden, kazalara sebebiyet verecek oluşumlardan uzak durun. İletişiminiz bugün çok hızlı olacak.

Terazi Burcu: Özel hayatınızda elektrikli, hareketli ve heyecanı yüksek bir kaç gün yaşamanız mümkün. Özellikle ikili ilişkilerinizde katlanamayacağınız kısıtlamalara karşı başkaldırabilir veya sevdiğiniz insanın başkaldırışına şahit olabilirsiniz. Parasal konularda sizin için bu aralar çok önemli.

Akrep Burcu: İş ortamlarınızda beklenmedik oluşumlar gerçekleşebilir. Her zaman yaptığınızdan farklı işlerle uğraşabilir veya değişik programlarla gününüzü neşelendirmek ve değiştirmek ihtiyacında olabilirsiniz. Bugün, kafanıza göre davranmak isteğiniz, iş konusunda sizi zorlayabilir.

Yay Burcu: Farklı ve değişik davranma isteğiniz, sevdiğiniz insanı şaşırtabilir veya o sizi şaşırtabilir. Sporla uğraşıyorsanız, tehlikeli aktivitelerden uzak durmalısınız. Değişim isteğinizle ani tavırlar ve tepkiler sergilemeye müsait olacaksınız. İsteksiz  ve biraz durağan bir gün geçirebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Eviniz ve ailenizle ilgili konularda her zamankinden farklı bir tablo ortaya çıkabilir. Planladığınız şeyler, bu birkaç gün istediğiniz gibi akmayabilir. Yine aile büyüklerinize karşı davranışlarınızda ani tepkiler sergileyebilirsiniz. Bugün arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz.

Kova Burcu: Bu birkaç gün, beklenmedik etkiler almaya müsaitsiniz. Kafanız hızlı çalışacak, heyecan ve değişim isteğiniz, iletişim halinde bulunacağınız insanlarla değişik planlar yapmanıza ve her zamanki gibi davranmamanıza yol açabilir. Bugün iş alanlarınız bazı planlarınızı engelleyebilir.

Balık Burcu: Bu birkaç gün, parasal konularda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Her zamanki günlük oluşumlar ve verdiğiniz tepkiler sizi tatmin etmeyecek, planladıklarınızın dışında işlerle uğraşabilirsiniz. Bugün ayrıca dış ortamlar, geleceğe yönelik planlar devrede olacak.