Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bugün gökyüzünde oluşan venüs- satürn karesiyle, ilişkilerimizde zorlanacağımız ve kendimizi ifade etmekte güçlük çekeceğimiz bir gün olabilir. Süregelen ilişkilerimizde bozulmalar yaşayabiliriz. Ayrılıklar, kopuşlar gündeme gelebilir. Bizi sevgi alanlarımızda kimsenin anlamadığını düşünebilir, olumsuz bakış açımızla sevdiklerimizle aramıza bir set çekmeye kalkışabiliriz. Önemli iş görüşmeleri ve anlaşmalarından uzak durmaya çalışalım.

Koç Burcu: Bugün ev ve evlilik hayatınızda ilişkileriniz de bazı sorunlar ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Karşı tarafın sizi anlamadığını düşünebilir, sorumluluklarınız dışında hareket etmeye meyilli olabilirsiniz. Öğleden sonra  duygu değişimlerinizi iyi karşılamanız gerekiyor.

Boğa Burcu: Bugün  yakın çevre ilişkilerinizde veya iletişime dayalı konularda bazı zorlanmalarınız ve sorunlarınız gündeme gelebilir. Duygularınızı ifade etmek, karşı tarafa aktarmak kolay olmayabilir. Bakış açınız olumsuz olacağından gireceğiniz tartışmaları siz körüklememeye çalışın.

İkizler Burcu: Bugün özel hayatınızda  özgür ve biraz da rahat davranan yönleriniz ön plana çıkacak. Parasal konularda, bazı sorunlar ve zorluklar gündeme gelebilir. Özel hayatınıza, çocuklarınız veya eğlence ortamlarınıza harcayacağınız para, bazı sıkıntılara neden olabilir.

Yengeç Burcu: Bugün, iş ve hizmet alanlarınızda parasal konular daha fazla ön plana çıkabilir. Bu alanlarda kafanızı iyi çalıştıracaksınız. Ev ve aile yaşantınızda bazı aksilik ve sorunların çıkması muhtemek gözüküyor. Sizin isteklerinize karşı ailenizin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün, kendi kişisel aşk hayatınızda güçlü ve etkili bir gün olabilir. Gün içinde yakın çevrenize karşı olan sorumluluklarınız sizi boğabilir, karamsar duygularla hareket edebilir ve bu alanda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Biraz daha olumlu olmaya çalışın.

Başak Burcu: Bugün, evinize ve ailenize karşı yardımseverliğiniz ön planda olacak. Ailenizin sorunlarını dinlemek ve onlar adına çözüm üretmek isteyebilirsiniz. Arkadaş ilişkilerinizde bu birkaç gün zorlayıcı etkiler altında olacaksınız. Parasal konularda bazı  sorunlarınız olabilir.

Terazi Burcu: Bugün, yakın çevre ilişkilerinizde ve iletişime dayalı konularda sosyal çevrenizle beraber hareket edecek, karşılaşacağınız şansları değerlendirebileceksiniz. Kariyer ve iş alanlarınızda bazı ilişkilerinizde sorunlar ve sonlanmalar görülebilir. Sorumluluklarınızı bilerek hareket edin.

Akrep Burcu: Bugün maddi konularda, kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Özellikle iş alanlarınızda parasal bağlantılarınızı rahatlıkla yapabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işler, seyahat veya eğitime dayalı konularda bazı beklenmedik zorlanmalar ve ilişki sorunları yaşamanız mümkün olabilir.

Yay Burcu: Bugün, kişisel alanlarınız aktif olacak ama öğleden sonra ilgi alanınız para konularına kayabilir. Aşk hayatınızda biraz sabırsız etkiler altında olabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve sosyal ortamlarda bulunacağınız insanlarla ortaklaşa para konularında sorunlar ve anlaşmazlıklar oluşabilir.

Oğlak Burcu: Bugün, biraz sakin ve durgun başlayan gününüz akşama doğru, yerini hareketli ve rahat hissedeceğiniz ortamlara bırakabilir. Özel hayatınızda ve ilişkilerinizde bu birkaç gün dikkatli adımlar atmalısınız zira sevdiğiniz insanla birbirinizi yanlış anlamaya ve suçlamaya müsait olabilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün, hızlı ve sosyal başlayan gününüz akşam saatlerinde yerini sakinliğe ve durgunluğa bırakabilir. Evinizde dinlenme imkanınız varsa bugün iş konularını erken bırakın. Uzak yerlerden alacağınız bazı haberler, iş ortamlarınızda gerilmenize neden olabilir.

Balık Burcu: Bugün, iş ve kariyer alanlarınız fazlasıyla yoğun geçecek. Akşam saatlerinde arkadaşlarınız ve dostlarınızla bir araya gelmek sizi rahatlatabilir. Aşk hayatınızda üstlendiğiniz parasal sorumluluklar size ağır gelebilir ve bu alanlarda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; iş hayatınızda yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkartmasını iyi beceriyorsunuz. Çevrenizde aranılan bir insansınız. Hava değişimleri sizi çok fazla etkiliyor. Karakterinizdeki ısrarcılık ve inat özel yaşamınızda sorunlara neden olabilir. Bu sene ilişkilerinizde bazı sorunlar ve sıkıntılar oluşabilir. Ani ve değişken yapınızla çevrenizdekileri şaşırtabilirsiniz. Kışa doğru daha şanslı etkiler altında olacaksınız.