Advertisement

-Haftaya bakış

Haftaya ailemizle ve ikili ilişkilerimizde keyifli ortamlarda bulunarak, rahatlamaya çalışarak, hobilerimizle ilgilenerek veya parasal konulara odaklanarak başlayabiliriz. Çarşamba günü, heyecanlı ve farklı bir gün bizleri bekliyor olacak. Perşembe günü venüs aslan burcuna, Cuma günü merkür başak burcuna geçiyor. Yine Perşembe gününe denk gelen anlaşmalarımız ve görüşmelerimiz varsa dikkatli adımlar atılmalı. İyi haftalar…

Koç Burcu: Bugün meraklı ve iletişime yatkın yanlarınızla akşam saatlerine doğru gününüz hızlanacak. Özel yaşantınızda egosantrik davranışlardan kaçının. Aile hayatınızda onların yardımına koşmak ve yardım etmek için etkili bir gün olabilir. Enerjinizin arttığı bir dönemdesiniz.

Boğa Burcu: Bugün iş hayatınızda gitmeniz gereken yön konusunda hiç plan ve program yapmadan harekete geçebilirsiniz. Bu da size uzun vadede zaman kaybı olarak yansıyabilir. Bir yandan kendi isteklerinize odaklanmak, diğer yandan para kazanmak istiyorsunuz.

İkizler Burcu: Bugün biraz suskun ve isteksiz başlayan haftanız öğleden sonra yerini daha hızlı ve kendinizi rahat ifade edeceğiniz ortamlara bırakabilir. Gün içinde iletişim halinde olduklarınıza karşı sabırsız olmayın. Akşam saatlerinde kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Yengeç Burcu: Haftaya sosyal ortam diyaloglarınız güçlü ve etkili bir şekilde başlayacaksınız. Sadece kendi hayatınız değil, arkadaşlarınızın ve dostlarınızın da hayatını önemsediğiniz bir süreçtesiniz. Akşam saatlerinde hızlı trafiğiniz yerini daha sakin ve durgun ortamlara bırakabilir.

Aslan Burcu: Bugün fikirsel alanda sabit düşünceler etkili  olabilir, iş ortamlarınızda  vereceğiniz tepkilerle, kendinizi kolaylıkla dolduruşa getirebilirsiniz.  Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde ortalığı karıştırmamaya özen gösterin.

Başak Burcu: Haftaya  dış ortamlar, mekanlar veya seyahate yönelik işlerinizle başlamanız mümkün. Bugün gözden kaçırdıklarınız gün içindeki planlarınızda sorunlara neden olabilir. İnsanların arkanızdan konuşmalarını umursamamalısınız. Akşam saatlerinde iş yoğunluğunuz artacak.

Terazi Burcu: Bugün genel olarak ilişkilerinizi ve hayatınızı sorgulayabilirsiniz. Ne istediğinizi tam olarak bilememeniz enerjinizi, zamanınızı  israf etmenize neden olabilir. Ortaklaşa para alanlarınızda güzel gelişmeler içinde olacaksınız.

Akrep Burcu: Haftaya özel hayatınızın detaylarına eğilerek veya ortaklaşa işlerinizdeki yoğunluklarla uğraşarak başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki iletişiminizde bazı anlaşmazlıklar görülebilir. Dış çevrenize karşı toleransınız daha yüksek olacak.

Yay Burcu: Haftaya iş alanlarınızda planlı ve programlı hareket ederek başlamak niyetinde olacaksınız. Kendinizde değiştirmek istediğiniz bir çok şey var. Akşam saatlerinde artık ilginizi sevdiğiniz insana kaydırabilirsiniz. Onun istek ve beklentilerine cevap vermek öncelikli olacak.

Oğlak Burcu: Yaratıcılığa dayalı işleriniz ve kendi özel hayatınız daha ön planda olarak güne başlayacaksınız. Yatırımcıysanız, ortaklaşa para konularında tahminlerinizde yanılma ihtimaliniz olabilir. Özel hayatınızdaysa, sevdiğiniz insanla bugün iyi anlaşacaksınız.

Kova Burcu: Haftaya kendi sorunlarınıza ve aile olaylarınıza odaklanarak giriş yapacaksınız. Kendinize yönelik başlayan gününüz, akşam saatlerinde yerini, eğlenceli ortamlara ve paylaşımlara bırakacak. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aynı düşüncelere sahip olamayabilirsiniz.

Balık Burcu: Haftaya etkili bir iletişimle başlamanız mümkün. İletişime dayalı işlerinizde bugün güzel haberler alabilirsiniz. Gün içinde yoğun olacak olan koşturmalarınız sonucu akşam saatlerinde eviniz size her zamankinden güzel görünecek. Ailevi olaylar öne geçebilir.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; herkesi yönlendirmeyi ve idare etmesini iyi biliyorsunuz. Ama sizi başka noktalara sürükleyecek arkadaşlık ilişkilerine dikkat etmelisiniz. Karşı cins sizi fazlasıyla çekici buluyor. Bu sene, isteklerinizi yapabilmek için harika bir yıl, şansınız yüksek olacak ve değişimleri rahat karşılayacaksınız. Başkalarından destek alabilirsiniz.

Bugün doğduysanız; herkesi yönlendirmeyi ve idare etmesini iyi biliyorsunuz. Ama sizi başka noktalara sürükleyecek arkadaşlık ilişkilerine dikkat etmelisiniz. Karşı cins sizi fazlasıyla çekici buluyor. Bu sene, isteklerinizi yapabilmek için harika bir yıl, şansınız yüksek olacak ve değişimleri rahat karşılayacaksınız. Başkalarından destek alabilirsiniz.