Advertisement

Koç Burcu: İnsanları ikna etme isteğiniz, bazı şeyleri araştırmadan ve gerçek sebebini bilmeden hareket etmenize neden oluyor. Bugün meraklı, yerinde duramayan yönlerinizle akraba veya kardeşlerinizle vakit geçirebilir veya sevdiklerinizle kısa vadeli planlar yapabilirsiniz.

Boğa Burcu: Maddi konularda hızlı ve pratik çözümler üretecek ve kendinizi iyi hissedeceğiniz gelişmeler yaşayacaksınız. Hisleriniz doğru çalışırken bugün  gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Siz temkinli ve mantıklı ilerledikçe herşeyin istediğiniz gibi olması kaçınılmaz.

İkizler Burcu: Bugün kendi istekleriniz ön planda bir gün olacak. Çevrenize karşı bencil tavırlardan uzak durun. Kendinizi rahat ve özgür hissederken, yakın çevrenizde çıkacak bir tartışma veya söz dalaşı sizi sinirlendirebilir. Olaylara karşı biraz sakin durmakta fayda var.

Yengeç Burcu: Kafanızdan geçirdiklerinizi dillendirmediğiniz için insanlar gerçek duygularınızı anlamakta zorlanıyor. Aklınız hep daha fazlasını yapmaya takılmış. Şartları değiştirmek ve bazı konularda inatlaşmak için uygun bir gün olmayacak.

Aslan Burcu: Zihinsel enerjiniz yüksek olacağından, bulunacağınız ortamlarda mantıklı hareketlerinizle çevrenizdekileri etkileyebilirsiniz. Bugün hayatınıza dair girişimlerinizde sevindirici ve güzel haberleriniz olacak. Maddi konularda hala istikrarı oturtmuş değilsiniz.

Başak Burcu: Bugün evde durmak istemeyebilir, göz önünde olacağınız ortamlarda, kalabalık yerlerde bulunabilirsiniz. Kariyerinize yönelik oluşumlarda  destekleriniz ve yardımlarınız olacak. Gününüzü iyi organize edin çünkü fazla yorulabilirsiniz.

Terazi Burcu: Mantığınızla hareket etmeniz gereken her iş için uygun bir gün olacak. Uzak çevre insanlarıyla tamamlamanız gereken işlerinizin peşine düşebilirsiniz.  Sıradan ve durağan şeyler ruhunuzu sıkabilir, bu yüzden orijinal ve farklı olan herşey sizi daha da heyecanlandıracak.

Akrep Burcu: Ortaklaşa giderleriniz ve harcamalarınız bugün sizin için önemli olacak. Bu sıralar hayatınızdaki bir çok şeyi yalnız yapmak yerine paylaşmayı tercih ediyorsunuz. Bugün sevdiğiniz insanın veya partnerinizin para durumundan yararlanabilir veya maddi konularda ona destek çıkabilirsiniz.

Yay Burcu: Özel hayatınızda sosyal ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ve özel hayatınızda çözüme kavuşturmak zorunda olduklarınızı bugün ertelemeyin. Kafanıza takılan konuları ve iş hayatınızın sorunlarını sevdiğiniz kişiyle paylaşmak iyi  ve etkili bir yöntem olabilir.  

Oğlak Burcu: İş hayatınızdaki konuşmalar ve görüşmeler bugün bazı konularda kararlarınızı sorgulamanıza neden olabilir. Bugün bulunacağınız ortamlarda kendinize bir uğraş bulmakta zorlanmayacaksınız.Takıntılarınızdan ve negatif düşünce yapınızdan uzaklaşmalısınız.

Kova Burcu: Yaratıcılıkla ilgili işi olanlar duygularını rahatlıkla işlerine kanalize edebilir, göz doldurabilirler. İsteklerinizi ve beklentilerinizi dile getirmekten korkmayın. Seyahat veya eğitime dayalı işlerinizin karşılığını alacağınız bir gün olacak.

Balık Burcu: Ailenizle konuşmalarınız, evinizle ilgili düşünceleriniz bugün önemli olacak. Bazı konuları sonlandırmanız ve bir çözüme bağlamanız gerekebilir ama siz bazı şeyleri ertelemekte ısrar ediyorsunuz. İş alanlarınızda sevindirici gelişmeler yaşanabilir.