Advertisement

Koç Burcu: Bugün oluşan dolunay, kadersel alanda beklenmedik duygusal oluşumları ve olayları hayatınıza taşıyabilir. Bir olayın içyüzüyle karşılaşabilirsiniz. 2 hafta boyunca iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı da etkileyebilecek olaylara hazırlıklı olun.

Boğa Burcu: Bugün, arkadaşlık ve sosyal çevre lişkilerinizde gerginlikler ve hassaslıklar yaşayabilirsiniz.. Aşk yaşantınızla ilgilenmeniz gerekirken, kendinizi sosyal ortamlarda veya arkadaşlarınızın konularıyla ilgilenirken bulabilirsiniz.Özel hayatınızda hassaslıklara hazırlıklı olun.

İkizler Burcu: Bugün, kariyer ve iş evinizde oluşan dolunay, iş hayatınızda stresli oluşumları hayatınıza taşıyabilir.Ya da evinizle ilgilenmeniz gereken zamanlarda, ortaya çıkacak bir iş yada sorumluluk size rahat soluk aldırmayabilir. Her durumda ilişkilrinize dikkat etmeniz gerekecek.

Yengeç Burcu: Bugün, uzaklardan alacağınız bir haber üzerinizde stres yaşayabilirsiniz. Yada ortaya çıkacak bir seyahat, bire bir görüşmelerinizi, randevu veya işlerinizi sıkıntıya sokabilir. Her durumda iyi organize olmaya özen gösterin. Duygularınız karmaşık gözüküyor.

Aslan Burcu: Bu dolunay, ilişkilerinizde senin, benim param veya malım sürtüşmesi ve alınganlığı yaşayabilirsiniz. Belki de para biriktirmeyi hayal ederken, ortaya çıkacak bir ödeme sizi gerginleştirebilir. Veya eşinizin, sevgilinizin hayatında parasal sorunlar oluşabilir.

Başak Burcu: Bugün oluşan dolunay, özel yaşantınızda birkaç gün sevdiğiniz insanla didişmeleri, alınganlıkları ve stresleri hayatınıza taşıyabilir. Bu dönem kendinize dönük bir dönem içinde olduğunuzdan, karşı tarafın sizi baskıladığını, sıktığını veya üzerinize çok fazla geldiğini düşünebilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün oluşan dolunay, iş hayatınızda bazı sorunları ve stresleri hayatınıza taşıyabilir.Ya da sağlığınızla ilgili konuları gündeminize oturtabilir. Bu dönem içinde sağlığınıza çok dikkat etmeniz gerekecek. Görünmeyen şeylerin ardındaki gerçekler açığa çıkacak, en azından rahatlayacaksınız.

Akrep Burcu: Bugün oluşan dolunay aşk hayatınızda meydana gelecek. Bu birkaç gün sosyal ortamlarda veya özel hayatınızda stresli ve gergin günler geçirebilirsiniz. Duyacaklarınızı hemen yargılamaya kalkmayın ve sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Yay Burcu: Bugün oluşan dolunay, sizin ev ve aile evinizde gerçekleşiyor. Evinizle ilgili konularda duygusal kararlar eşiğinde olabilir, ya da ailenizle stresli ve gergin birkaç gün geçirebilirsiniz. İşiniz ve aileniz arasında denge kurmak sizi zorlayabilir. İlişkilerinize bu birkaç gün çok dikkat edin.

Oğlak Burcu: Bu dolunayda, tam bir seyahate gidecekken, ortaya çıkacak yeni koşullar sizi engelleyebilir, ya da siz uzaklardayken yakın çevrenizden sevdikleriniz ve akrabalarınızdan duygusal haberler alabilirsiniz. Kafanız dalgın, dağınık olacağından düşüncelerinizi dile getirirken hassas olacaksınız.

Kova Burcu: Bugün meydana gelecek dolunay sizin maddi alanınızda meydana gelecek. Sahip olduklarınız, alacaklarınız ve kazanımlarınız konusunda hassas birkaç gün geçirebilirsiniz veya bu alandaki uğraşılarınız insan ilişkilerine bağlı olabilir. Enerjinizi iş alanlarınıza yoğunlaştırın.

Balık Burcu: Bugün meydana gelecek olan dolunay sizin hayat evinizde gerçekleşiyor. Aldığınız kararlarda bu birkaç gün ekstra hassas olabilir, alınganlığınızı gereksiz yere ilişkinize yansıtabilirsiniz. İlişkilerinizdeki değişimler, bu birkaç gün sizin kendi hayatınızı derinden etkiliyor olacak.