Advertisement

Koç Burcu: Bugünden itibaren venüs 3 hafta boyunca aşk, evlilik ve ikili ilişkiler evinizde dolaşmaya başlayacak. Bu demektir ki, ikili ilişkilerde barışçı, uzlaşmacı ve romantizm dolu etkiler altında olacaksınız. Sorunlarınızı konuşmak ve tartışmak açısından güzel bir dönem.

Boğa Burcu: Bugün ve sonrası venüs iş ve hizmet alanlarınızda dolaşmaya başlayacak. 3 hafta sürecek bu süreçte iş ilişkilerinizi güçlendirebilir, yeni iş başvurularında bulunabilir, beraber çalıştığınız insanlarla güzel anlaşmalar yapabilirsiniz. Kilo almaya müsait olacaksınız.

İkizler Burcu: Venüs aşk evinizde dolaşmaya başlıyor. 3 hafta boyunca aşk hayatınızda güzelleşmeler, romantizm rüzgarları veya aşk olgusu öne çıkabilir. Çocuğunuz varsa yine bu 3 haftalık süreçte ona olan sevginiz herşeyin üstüne çıkabilir. Her tür spor ve sanat faaliyetiyle uğraşmak hoşunuza gidecek.

Yengeç Burcu: 3 hafta boyunca venüs ev ve aile hayatınızı etkilemeye başlayacak. Ailenizle olan paylaşımlarınız artabileceği gibi, evinizde olmaktan, misafir ağırlamaktan, evinizi güzelleştirmekten zevk alacaksınız. Aile büyüklerinize olan düşkünlüğünüz artabilir.

Aslan Burcu: 3 hafta boyunca yakın çevrenizle ilgilenmek ve onların sorumluluklarını üstlenmek size keyif verebilir. Satış, pazarlama ve reklam işleriyle uğraşanlar, uyumlu ve iş bitirici davranmak suretiyle iyi para kazanabilirler. Çöpçatanlık işlerine kalkışabilirsiniz.

Başak Burcu: Venüs para evinizde dolaşarak 3 hafta boyunca maddi konularda kazanımlarınızı arttıracak. Bu alanda iyi ilişkiler kurabilir, güzellikler görebilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar için harika bir dönem olacağı gibi, güzel eşyalara para harcamalarınız artabilir.

Terazi Burcu: Bugün ve sonrası 3 hafta boyunca hayatınızı ve görüntünüzü güzelleştirmek, sosyal olmak için uğaraşacaksınız. Artık silkinme zamanınız geldi, biraz kendinize vakit ayırmayı ve kendinizi ön planda tutmayı öğreneceksiniz. Alışveriş yapma ve tipinizi değiştirme isteğiniz yüksek olabilir.

Akrep Burcu 3 hafta boyunca sizi biraz sosyal anlamda zorlayacak olan venüs, özel hayatınızda ve iş konularında fedakarlıkları hayatınıza taşıyacak. Yine bu 3 haftalık dönem içinde, gizli saklı işlerden ve ilişkilerden hoşlanabilirsiniz. Başkalarına yardım etme isteğiniz yoğun olacak.

Yay Burcu: 3 hafta boyunca sosyal çevrenizde, arkadaş ortamınızda ilişkilerinizi güçlendirmenin yolunu bulacaksınız. Arkadaşlarınızın sorumlulukları veya girişilecek grupsal çalışmalar size kendinizi iyi hissettirtecek. Sosyalliğiniz artıyor.

Oğlak Burcu: 3 hafta boyunca, kariyeriniz ve iş hayatınız olumlu etkiler altında olacak. Beklenmedik sorumluluklar iş yükünüzü arttırsa da ilişkilerinizin iyi ve düzgün olması sonucu, şartları lehinize döndürebilirsiniz. Bu dönem terfi, zam, prim gibi istekleriniz varsa harekete geçmenin tam zamanı.

Kova Burcu: 3 hafta boyunca, yabancı ortaklı işler, seyahatler, hukuk, eğitim, medya, ticaret alanlarınızda güzellikler yaşayabilir, tanımadığınız veya daha az tanıdınız insanlarla paylaşımınızı arttırabilirsiniz. Bu dönem yapılacak seyahatleriniz sizi fazlasıyla mutlu edebilir.

Balık Burcu: 3 hafta boyunca, başkalarının kaynaklarından yararlanabilir, banka, kredi, faiz, nafaka, prim, sigorta konularından fayda ve güzellik görebilirsiniz. İnsanlar bu dönem size fazlasıyla yardım edecekler. Bu 3 hafta içinde almanız gereken bir kredi veya borç varsa, hiç düşünmeyin.