Advertisement

Koç Burcu: Bugün, aşk hayatınızda şanslı etkileriniz olacak. Yine yaratıcılığa ve sanata dayalı işleri olanlar için harika bir gün. Bu alandaki yeni işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Gün içinde aile hayatınızın ve ikili ilişkilerinizdeki sorumlulukların sizi bunaltmasına izin vermeyin.

Boğa Burcu: Bugün, ailenizle ilgili konularda yeni oluşumlar gündeme gelebilir. Yine emlak alım, satımla ilgili konularda şansınız yüksek olacak. İletişime dayalı işlerinizde zaman zaman zorlanmalarınız olsa bile, olumlu bakıç açınızla bu zorlanmaların üstesinden rahat geleceksiniz.

İkizler Burcu: Bugün, sosyal çevreniz ve yakın çevre konularında şanslı bir gün olacak. Geleceğe dair işleriniz için rahatlıkla harekete geçebilirsiniz. Bugün maddi konular ve sahip olduklarınız daha fazla ön planda olabilir. Yakınlarınıza yardım etmek söz konusu olabilir.

Yengeç Burcu: Bugün, parasal konularda yeni oluşumlar için güzel etkiler altında olacaksınız. Parasal konularda her zamankinden farklı düşünmek ve davranmak size kazandırabilir. Hayatınızı yönlendirmek konusunda isteklerinizin yüksek olacağı bugün, güzel haberler kapıda.

Aslan Burcu: Bugün, seyahat, eğitim veya medyaya dayalı işleriniz için farklı yöntemlerle harekete geçebilirsiniz. Yaratıcılığınız yüksek olacak ve hayata farklı gözlerden bakıyor olacaksınız. Geçmişte hallolmamış bazı konu ve olaylar yeniden gündeme gelebilir.

Başak Burcu: Bugün, eşinizin veya sevdiğiniz insanın hayatında beklenmedik gelişmeler sizi de heyecanlandıracak. Elinize bir miktar ortaklaşa kullanmak adına para geçebilir. Sosyal çevrenizde ve arkadaşlarınız arasında kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Yanlış adımlardan kaçının.

Terazi Burcu: Bugün, ortaklı işlerinizde ve sosyal çevrenizde şans sizden yana gözüküyor. Her zamanki tavırlarınızdan farklı davranacak, yeni oluşumlar içinde yer alacaksınız. İş alanlarınızda kendinizi göstereceğiniz bugün akşam saatlerinde arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün, işinizde yeni yöntem ve metotlarla hareket edebilirsiniz. Büyümek ve işinizi geliştirmek adına atılan adımlar bugün kolay olacak. Görüşme ve anlaşmalarınız için güzel bir gün. Dış ortamlarda daha çok vakit geçirecek, sizden uzaktaki insanlardan haberler alacaksınız.

Yay Burcu: Dış ortamlara bağlı işlerinizde, seyahat, eğitim alanlarınızda özel ve sizi harekete geçiren farklı şanslara sahip olabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz sizi tatmin etmeyebilir. Ortaklaşa para konuları ve harcamalarınız ön planda olacak, akşam saatlerinde ise, hızlı ve sabırsız davranabilirsiniz.

 

Oğlak Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınızın ortaklaşa harcamalarında yeni yöntemler ortaya çıkabilir. Günlük rutin işlerden sıkılabilir, sizi harekete geçirecek alanlara yönelebilirsiniz. Özel hayatınızda tüm ilgi alanınız sevdiğiniz insan üzerinde olacak.

Kova Burcu: Bugün , sevdiğiniz insanla iletişiminizde taze ve yeni alanlar ön plana çıkacak. Ortaklı işiniz varsa ortağınızla beraber hareket etmekten mutluluk duyacaksınız. İş ve hizmet alanlarınız çok yoğun ve devamlı bir şeylerle uğraşma ihtiyacındasınız.

Balık Burcu: Bugün, yaptığınız işlerin karşılığını farklı ve güzel bir şekilde almaya müsait olacaksınız. Oldukça yaratıcı, rahat ve keyifli geçecek olan gününüz, akşam saatlerinde yerini hareketli ve telaşlı koşturmalara bırakabilir. İlginç teklifler gündeminizde olacak.