Advertisement
SEKTÖR HABERLERİ ABONE OL

Zoom’un müşterilerinin nasıl bir araya geldiği, iletişim kurduğu ve iş birliği yaptığı konusunda temel oluşturacak çözümler geliştirmek için 250.000 dolar ila 2,5 milyon dolar arasında başlangıç yatırımı alacağı açıklandı. Zoom Apps Fonu’nun bu bağlamda ürünleri hayata geçirecek geliştiricilere yatırım yapacağı biliniyor.

Zoom'un kurucusu ve CEO'su Eric S. Yuan, yaklaşık on yıl önce kurduğu şirketinin bugünkü haline gelmesinde erken yatırımcıların rolünün büyük olduğunun altını çizdi. Yuan açıklamasında, “Geçtiğimiz yıldan çıkardığım en önemli ders, toplantıları üretken ve eğlenceli tutmamız gerektiğiydi. Umarım Zoom Apps Fonu, müşterilerimizin daha mutlu toplantılar gerçekleştirmesine ve daha sorunsuz bir şekilde bizimle iş birliği yapmasına yardımcı olur. Platformumuzun gelişmesinin ayrıca girişimcilere yeni işler kurmalarında katkı sağlayacağını düşünüyorum.” dedi.

2011 yılında San Jose Kalifornia’da kurulan Zoom Video Communications, kullanıcılarının video öncelikli tümleşik iletişim platformu, masaüstü bilgisayarlar, telefonlar, mobil cihazlar ve konferans odası sistemleri arasında video toplantılar, webinarlar ve sohbet gerçekleştirmelerini sağlıyor.