Advertisement

KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği

Açıklamalar

14 Ağustos 2018 tarihinde basın yayın organlarına servis edilen ve şirket web sitemizde yayınlanan Basın Bültenimiz asağıdaki gibidir.
KAREL'DEN STRATEJİK İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI
Karel, Yapay zeka ve nesnelerin interneti tabanlı akıllı musluklarıyla ideal içecek servisi sağlamayı hedefleyen Nesnelerin İnterneti şirketi Pubinno ile bir üretim anlaşmasına imza attı. Bu anlaşma ile Karel, Pubinno'ya hızla artan satışları için büyük bir üretim ve teknik know-how desteği verecek. Karel'in sağlayacağı destek ile seri üretim, Ar-Ge ve teknik destek projelerine yönelmeyi hedefleyen Pubinno, distribütörlükler vererek global pazarlarda büyümeye devam ediyor.
ABD, İsrail, Hollanda, Hindistan, Almanya, İtalya ve Türkiye'de ürünleri kullanılan Pubinno, geçtiğimiz ay Kanada, Sırbistan ve Meksika'ya da distribütörlük vermişti. Açık içecek satışlarında yaşanan kaybı yaklaşık yüzde 20'ye kadar azaltan ve servisini tüm satış noktalarında standardize eden Pubinno, yeni üretim anlaşması ile birlikte global pazarlardan yeni talepler almaya devam ediyor.
Anlaşma ile ilgili bir açıklama da yapan Karel Yönetim Kurulu Üyesi ve Ar-Ge Başkanı Yaman Tunaoğlu  şimdiden bir başarı öyküsü olan Pubinno'ya hikayenin devamı için vermiş oldukları destekten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.
Dünya çapında yenilikçi bir projeyi hayata geçirmekte birçok zorluğu aştıklarını ve nihayet seri üretime başladıklarını belirten Pubinno kurucu ortağı ve CEO'su Can Algül, Türkiye'nin ve bölgenin en önemli elektronik üreticilerinden Karel'le yaptıkları stratejik ortaklığın Pubinno'yu global hedeflerine daha da yaklaştırdığını belirtti.





http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/703669


BIST