Advertisement
HABERLER ABONE OL

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu'nun "Bozkurt, Abana, Cide ve İnebolu ilçelerine Doğal Gaz Verme Töreni"ne Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla katılacak.

(İstanbul/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TR Düşünce Kulübü yönetimi ile kahvaltıda bir araya gelecek, STK temsilcileri, muhtarlar ve kanaat önderleriyle buluşacak. Kılıçdaroğlu, Seyhan Belediyesi Teknoloji ve İnovasyon Merkezi'ni ziyaret edecek, Çukurova Belediyesi Toplu Açılış Töreni ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın oğlu Mert Karalar ile Betül Özen’in nikah törenine iştirak edecek.

(Bursa/09.00-13.30/Adana/18.00-19.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları toplantısına katılacak, Valiliği, Yalova Belediyesini ziyaret edecek, önceki dönemler ve teşkilat mensuplarıyla Vefa Buluşması Yemeği'ne katılacak, Çınarcık Huzurevini ziyaret edecek, Gençlerle Buluşma programına iştirak edecek. (Yalova/11.00-17.30)

2- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Kültür Park'ta basın toplantısı düzenleyecek, Valiliği, Rize Belediyesini, TOKİ şantiyesini, AK Parti İl Başkanlığını ve esnafı ziyaret edecek, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesindeki "ÜNİAK Gençlik Buluşması" programına katılacak. (Rize/09.30-19.30)

3- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kozan ve İmamoğlu ilçelerinde esnaf ziyaretinde bulunacak, Adana Balkan Türkleri Derneğini ziyaret edecek, Çukurova Belediyesi tarafından düzenlenecek açılış töreninin ardından Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın oğlunun düğün törenine iştirak edecek. (Adana/12.30-19.30)

EKONOMİ FİNANS

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Bozkurt, Abana, İnebolu ve Cide İlçelerine Doğal Gaz Verme Töreni'ne" katılacak. (Kastamonu/15.00)

2- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Iğdır Toplu Açılış Töreni'ne ve 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları Programı'na iştirak edecek. (Iğdır/11.00-12.30)

3- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Et ve Süt Kurumu'nu ziyaret edecek ve fabrikada incelemelerde bulunacak, basın toplantısı yapacak, Tarım Sektörü Temsilcileri Buluşması ile Gençlik Buluşması etkinliklerine katılacak. (Yozgat/10.30-20.00)

4- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından düzenlenen "Dijital Türkiye Blokzincir Hackathonu -DIGIATHON 2022 Yarışması" açılış programına iştirak edecek. (İstanbul/09.00)

GÜNCEL

1- Düzce Depremi’nin 23. yılında saat 18.57’de Türkiye geneli ile KKTC'de yapılacak "Deprem Anı Ülke Tatbikatı" öncesinde, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nda (AFAD) bilgilendirme programı düzenlenecek. (Ankara/17.45)