Advertisement
HABERLER ABONE OL

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılacak. (Ankara/14:30)

2- TBMM'den

- Genel Kurulda, sağlık çalışanlarının mali haklarının iyileştirilmesini öngören kanun teklifi üzerinde görüşmeler devam edecek.

- KİT Komisyonunda, Türkiye Halk Bankası Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıklarının hesapları görüşülecek. (TBMM/14:00/11:00)

EKONOMİ FİNANS

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 14. Elektrik Dağıtım Şirketleri Sektör Değerlendirme Toplantısı'na katılacak. (Ankara/10:00)

2- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye Makine Federasyonu tarafından İstanbul'da düzenlenecek "Makine Zirvesi 2022" etkinliğine iştirak edecek. (İstanbul/09:30)

3- Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "D-8 Yatırım Forumu"na katılacak. (İstanbul/11:00)

4- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye-Gana Karma Ekonomik Komisyon Toplantısı’na iştirak edecek. (Ankara/11:00)

5- TCMB, Nisan ayına ilişkin özel sektörün yurt dışından sağladığı kredi borcu rakamlarını, konut fiyat endeksini, Mayıs ayına ilişkin uluslararası rezervler ve Döviz likiditesi ile haftalık para ve banka istatistiklerini açıklayacak. (Ankara/10:00/14:30)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Başbakan Ana Brnabic ve Meclis Başkanı Ivica Dacic tarafından kabul edilecek. Çavuşoğlu, Sırp mevkidaşı Nikola Selakovic ile görüşmesinin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek. (Belgrad)

2- NATO Savunma Bakanları Toplantısı düzenlenecek. Toplantıda Türkiye’yi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar temsil edecek. (Brüksel)