Bloomberght
SON DAKİKA
Bloomberg HT Haberler Getir son fonlama turunda 768 milyon dolar çekti

Getir son fonlama turunda 768 milyon dolar çekti

  • Getir son yatırımında 768 milyon dolar fonlama sağlarken, şirketin değerlemesi 11,8 milyar dolar oldu.

Türkiye'nin ekonomi platformu Bloomberg HT'yi Google listesine ekleyin Türkiye'nin ekonomi platformu Bloomberg HT'yi Google listesine ekleyin
Getir son fonlama turunda 768 milyon dolar çekti
17 Mart 2022, 13:26 Güncelleme :

Hızlı teslimat uygulaması Getir, yazılı açıklamaya göre, Mubadala Investment Co.’nun başını çektiği son yatırım turunda 768 milyon dolar fonlama sağlarken, şirketin değerlemesi 11,8 milyar dolar oldu.

Diğer yatırımcılar Abu Dhabi Growth Fund, Alpha Wave Global, Sequoia Capital ve Tiger Global olarak sıralandı.

Getir Kurucusu Nazım Salur, “Bu yatırım, planlarımız ve teknolojimizi daha da geliştirmemizi ve en iyi yetenekleri çekmeye devam etmek için çalışanlarımıza yatırım yapmamızı sağlayacak” diyor.