Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; sezgili, neşeli, keyifli, uzağı gören, ticarete meyilli, başarılı bir insansınız. Sosyal çevrenizde kendinizi göstermeyi ve ön planda olmayı seviyorsunuz. İş yeteneğiniz çok fazla ve uzağı gördüğünüzden bir çok tehlikeden korunuyorsunuz. Bu yıl, hırsınızı iyi kontrol etmeli ve özel hayatınızda anlayışı elden bırakmamalısınız.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün güneş-mars birleşimiyle, hırslı ve biraz da girişken yapımızı ortaya koyabiliriz. Kazalara, çarpmalara, düşmelere ve sakarlıklara ekstra dikkat etmemiz gerekiyor. Yine türkiye haritasında 11. eve denk gelen bu kavuşum, mecliste, hem ülke de, hem de ülke dışında tartışmalar, fikir ayrılıkları, heyecanlı oluşumlar, kavgalar, sürtüşmeler ve savaş havası esmesine neden olabilir.

Koç Burcu: Hızlı hareket etmekten kaynaklı olarak düşmeler, çarpmalar, sakatlanmalar ve sakarlıklar söz konusu olabilir. Bir şeyi hemen yapmak istemekten kaynaklı olarak çevrenizle sürtüşmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa Burcu: Kapalı alanlarda, hastane, hapishane veya kamu alanlarında gereğinden fazla hırslı davranışlar sergileyebilirsiniz. Yine beklenmedik olaylara, sakarlıklara veya sabırsız enerjilere dikkat etmelisiniz.

İkizler Burcu: Bugün, sosyal ortamlarda hırslı, agresif ve düşüncesiz davranmaya meyilli olacaksınız. İnsanlara yardım edeceğim derken, onları kendinizden uzaklaştırabilirsiniz.

Yengeç Burcu: İş alanlarınızda hırslı ve düşüncesiz yapınızla hareket edebilirsiniz. Patronlarınız veya beraber iş yaptığınız insanlara karşı anlayışı elden bırakmayın. Kalabalık yerlerde, sakarlıklar ve sorunlar oluşabilir.

Aslan Burcu: Dış ortamlarda, seyahat veya eğitim alanlarınızda hırslı ve düşüncesiz hareket etmeye meyilli olacaksınız. Özellikle araba kullanırken, seyahat halindeyken sabırsızlık etkisiyle sakarlıklardan uzak durun lütfen.

Başak Burcu: Ortaklaşa para konusunda sevdiğiniz insan hırslı ve düşüncesiz davranabilir. Aynı şekilde siz de bugüne denk gelecek harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Tehlikeli yer ve durumlardan uzak durun.

Terazi Burcu: Özel hayatınızda, birebir ilişkilerinizde veya ortaklaşa işlerinizde hırslı ve düşüncesiz davranmaya yatkınsınız. Ya da sevdiğiniz insan veya iş partneriniz düşüncesizce davranışlarda bulunabilir.  

Akrep Burcu: Gün içinde, iş alanlarınızda hırslı ve sabırsız etkileriniz öne çıkabilir. Beraber çalıştığınız insanlara karşı anlayışsız davranabilirsiniz. Sağlığınıza bugün ayrıca dikkat edin.

Yay Burcu: Aşk hayatınızda hırslı ve düşüncesiz davranmaya meyilli olacaksınız. Yine spor yaparken, aktivitelerde bulunurken kazalara veya sakatlanmalara karşı dikkatli olun.

Oğlak Burcu: Ailenize karşı sabırsız ve pervasız olabilirsiniz. Yapılması gereken işlerinizde çabuk hareket etme isteğiniz yoğun olacak. Bu da evinizde sakatlanmalara, çarpma ve düşmelere açık olacağınız anlamına gelebilir.

Kova Burcu: Yakın çevrenize karşı dinamik, hızlı ve pervasız olabilirsiniz. Bu yüzden özellikle araba kullanırken, ulaşım halinde bulurken kazalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olun.

Balık Burcu: Parasal konularda sabırsız ve aceleci davranmaya müsait olacaksınız. Alım, satım yaparken dikkatli olun ve aceleciliğinizin sizi yanıltmasına izin vermeyin.