Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; girişimci yapınızla bulunduğunuz çevrelerde insanları etkilemeyi başarıyorsunuz. İyi bir plan yapmadan harekete geçmemeniz sizin yararınıza olacak. Amaçlarınızı doğru ve gerçekçi bir şekilde belirlemelisiniz. Bu sene, kariyerinizde önemli sıçramalar olabilir. Farklı şanslarınız olacak.

Haftaya Bakış

Haftaya ay terazi burcundayken giriş yapıyoruz. İkili ilişkiler ve ortaklaşa yapılacak çalışmalarımız devrede olabilir. Bu hafta daha barışçıl ve dengeli davranmak isteyebiliriz. Yine bu Pazartesi günlük yaşantımızda yeni deneyim ve aktivitelerin peşinden koşabilir, farklı bir gün geçirebiliriz. Çarşamba günü, kendimizi mutlu, şanslı ve keyifli hissedebiliriz. Abartıdan uzak durmaya çalışalım. Cuma günü güneş yengeç burcuna geçecek. Pazar günü öğlen saatlerinde oluşacak dolunay, duygusal hayatımızda hassas olacağımızın altına çizmekte.

Koç Burcu: Özel ilişkileriniz ya da bulunulacak ortaklı işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Bugün yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde farklı, sabırsız davranma isteğiniz yoğun olacak, değişimlere açık olun.

Boğa Burcu: Yapacağınız günlük işlerde, rutin çalışmalarda gün içinde bazı değişimler sizi zorlayabilir. Maddi konularda değişik düşünceler veya fikirler içinde olabilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün sosyal çevrenizdeki bir takım değişik ve farklı olgular, hayattan alacağınız keyfi bir parça da olsa kısabilir. Yerinizde duramayacak ve farklı, hareketli bir gün geçireceksiniz.

Yengeç Burcu: Evinize ve aile hayatınıza gereken ilgiyi göstereceksiniz yalnız iş alanlarınızdaki değişikliklerin duygusal olarak sizi zorlamasına izin vermeyin. İş hayatınızda değişik reaksiyonler gündeminizde.

Aslan Burcu: İletişime dayalı konu ve olaylar daha çok etrafınızda cereyan edecek. Fikirsel olarak elektrikli, sabırsız ve değişken olabilirsiniz. Özellikle grupsal işlerde yeni deneyimlere açıksınız.

Başak Burcu: Maddi konularda dengeli ve belki de kararsız tavırlarınız devrede olabilir. Alacak verecek işlerinizde bazı zorlanmalara açıksınız. İş alanlarınızda hiç ummadığınız yerlerden farklı destekler alabilirsiniz.

Terazi Burcu: Kişisel istekleriniz ve beklentileriniz öne çıkmaya başlayacak. Özel ilişkilerinizde bazı huzursuzluklarınız olsa bile, ortaklaşa atılacak adımlarda farklı ve fırsatlı bir gün.

Akrep Burcu: Haftaya biraz isteksiz ve sakin başlayabilirsiniz. Duygularınızı idare etmeniz gün içinde zor olabilir. İş alanlarınızda yeni deneyim ve aktiviteler devreye girebilir. Hareket halinde olacaksınız.

Yay Burcu: Arkadaş ortamlarınız veya grupsal yapılacak çalışmalarınız ön planda olabilir. Özel hayatınızda sabırsız ve heyecanlı olabilirsiniz, bu da size değişik ve heyecanı yüksek bir gün geçirtebilir.

Oğlak Burcu: İş ve kariyer alanlarınızda kendinizi ortaya koymak önem kazanacak. Davranış değişikliğiniz, iş alanlarınızda farklı konu ve olaylara kanalize olmanıza neden olabilir.

Kova Burcu: Dış ortamlara bağlı işlerinizde, seyahat veya eğitim alanlarınızda kendinizi ortaya koyacaksınız. Fikirsel olarak huzursuz veya sabırsız bir gün olabilir. Orijinal, değişik düşünceler sizi mutlu edebilir.

Balık Burcu: Ortaklaşa para konularınız, düzenlemeler, ödemeler devrede olabilir. Aile hayatınız için yapacağınız harcamalarınız, size farklı ve değişik bir gün geçirtebilir. Duygusal konuşmalar yapabilirsiniz.