Advertisement

Koç Burcu: Oldukça şanslı ve etkili bir şekilde mayıs ayına giriş yapıyorsunuz. Uzun zamandan sonra bu ay rahat bir nefes alarak ve istediklerinizi keyifli bir şekilde ortaya koyarak hareket edeceksiniz. Fiziksel aktiviteleriniz ve enerjinizin yoğun ve yüksek olacağı bugünü her tür işiniz için değerlendirebilirsiniz.
 
Boğa Burcu: Zorlu, şartların elinizde olmadığı ve moralinizin düşük çalıştığı bir ayı geride bırakıyorsunuz. Bugün, yoğun düşünceler ve geçmiş konular daha fazla hayatınızda olabilir. Harekete geçmekten çok düşünmek ve planlamak aşamasındasınız. Bu ay rahat etkiler altında olacaksınız.
 
İkizler Burcu: Oldukça aktif, faal ve iş alanlarınızın yüksek olduğu bir ayı geride bırakmaya hazırlanıyorsunuz. Bu ay biraz geri planda duracak ama gireceğiniz sosyal ortamlarda dikkatleri üzerinize çekmeye devam edeceksiniz. Bugün sosyal ortamlarda bulunacak ve güzel planlar içerisinde olacaksınız.
 
Yengeç Burcu: Kendinizi geliştirdiğiniz ve iş hayatınızda çeşitli fırsatlarla karşılaştığınız ama biraz da zorlandığınız bir ay geride kalıyor. Mayıs ayına göz önünde olacağınız ve aile hayatınızdaki etkileşimlerle merhaba diyeceksiniz. Bu Pazar, kalabalık yerler ve hareketli ortamlarda daha fazla vakit geçirebilirsiniz.
 
Aslan Burcu: Mayıs ayına eğitim, medya, seyahat, akademik konulardaki olaylarla merhaba diyeceksiniz. Daha az tanıdığınız insanlarla paylaşımlarınız bu ayda yüksek olabilir. Özellikle bu Pazar, sizi heyecanlandıracak ve harekete geçirecek seyahat, yer ve kişiler ön planda olacak.
 
Başak Burcu: Ortaklaşa para konuları yoğun, biraz da özel yaşantınızda krizlerle dolu bir ayı geride bırakıyorsunuz. Bu ay oldukça iyi etkiler altında olacaksınız. Bu Pazar, ortak hareket edilmesi gereken konular yine ön planda olabilir. Alışveriş yapmak, para harcamak gibi etkileriniz yüksek.
 
Terazi Burcu: Bu aya da geçen ay olduğu gibi özel hayatınız ön planda giriş yapacaksınız. Geçen ay, özel hayatınızda zorlandığınız zamanlar oldu ama bu ay yüzünüz daha fazla gülecek. Bugün sevdiğiniz insanla yapacağınız planlara uyabilir, kendinizi bir çok konuda şanslı hissedebilirsiniz.
 
Akrep Burcu: Geçtiğimiz ayı iş ve hizmet alanlarınız aktif olarak tamamladınız ve mayıs ayına yine bu alanlarınızdaki yoğunluklarla başlayacaksınız. Bu Pazar, aktif olmak, işlerinizi tamamlamak, işiniz yoksa bile kendi evinizde veya alanlarınızda kafanızı meşgul ederek geçirebilirsiniz.
 
Yay Burcu: Mayıs ayına aşk dolu, keyifli ve çocuk konularınız ağırlıklı olarak ön planda başlayacaksınız. Kendinizi hiç olmadığı kadar enerjik hissedebilir, hayata bakış açınızda olumlu ve keyifli yönleri katılacağınız aktivitelerle veya hobilerinizle ön plana çıkartabilirsiniz.
 
Oğlak Burcu: Ailevi konular ön planda olarak mayıs ayına giriş yapacaksınız. Eviniz veya ailenize yönelik her tür koşturmalarınız ve işleriniz geçtiğimiz ay ve bu ay başı yine hayatınızda etkili olacak. Bu Pazar, duygusal anlamda taşkınlıklarınız olabilir, olaylara çoşkuyla ve hevesle cevap verebilirsiniz.
 
Kova Burcu: Hızlı ve etkili bir ayın ardından yine iletişimi yüksek bir aya başlıyorsunuz. Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz bu Pazar yoğun olabilir. Meraklı yapınızla hayatın bir çok alanına koşturacağınız ve devamlı iletişim halinde olacağınız bir dönem içindesiniz.
 
Balık Burcu: Geçtiğimiz ay parasal konularla, sahip olduklarınızla ilgili olarak yoğun geçen ve zaman zaman zorlandığınız bir ayı geride bırakıyorsunuz ve bu ay bu alanlarda daha olumlu etkiler altında olacaksınız. Bu Pazar, sevdiklerinizle paylaşım halinde olacağınız keyifli bir gün sizi bekliyor.