Advertisement

Koç Burcu:Bugüne, hareketli ve aktif enerjilerle merhaba diyeceksiniz. Meraklı, yerinizde duramayan yönlerinizle akraba veya kardeşlerinizle vakit geçirebilir veya sevdiklerinizle kısa vadeli planlar yapabilirsiniz. İş alanınızda ciddi ve istikrarlı kararlar alabilir, başkalarının sorumluluklarını üstlenebilirsiniz.

Boğa Burcu: Maddi konularda hızlı ve pratik çözümler üreteceğiniz bir gün olacak. İhtiyaç ve beklentilerinizin yüksek olması mantığınızı zaman zaman dışlamanıza neden oluyor. Siz temkinli ve mantıklı ilerledikçe herşeyin istediğiniz gibi olması çok normal.

İkizler Burcu: Aktif ve hareketli bir gün sizleri bekliyor.Alışveriş,geziler,kısa vadeli programlar keyfinizi ve enerjinizi yerine getirecek.Şu sıralar fazlasıyla sabırsız davranıyorsunuz, olaylara karşı biraz sakin durmakta fayda var. Ailenize karşı sorumluluklarınızı rahat yerine getireceksiniz.

Yengeç Burcu: Bugün sakin ve durgun bir gün geçirebilirsiniz. Kalabalıklar arasında olsanız bile kendinizle başbaşa olacak, olayları sanki bir perdeden izliyormuş hissine kapılacaksınız. Şartları değiştirmek ve bazı konularda inatlaşmak için uygun bir gün olmadığını bilmelisiniz.

Aslan Burcu: Arkadaş gruplarınızla sosyal, aktif ve faal bir gün geçireceksiniz. Zihinsel enerjiniz yüksek olacağından mantıklı hareketlerinizle çevrenizdekileri etkileyebilirsiniz. Bu sıralar herşey istediğiniz doğrultuda gidiyor,şansınızı değerlendirin. Parasal konularda istikrarlı bir gün olabilir.

Başak Burcu: Bugün evde durmak istemeyebilir, göz önünde olacağınız ortamlarda, kalabalık yerlerde bulunabilirsiniz. Gününüzü iyi organize ederseniz oldukça verimli bir gün geçirebilirsiniz. Kariyerinize ve iş hayatınıza dair önemli ve ciddi adımlar atmak için harekete geçebilirsiniz.

Terazi Burcu: Uzak diyarlarda ve yerlerde sevdiklerinizle veya yeni tanışacağınız insanlarla keyifli bir gün sizleri bekliyor.Sıradan ve durağan şeyler ruhunuzu sıkabilir, bu yüzden orijinal ve farklı olan herşey sizi daha da heyecanlandıracak.  Hayatınızda güzel gelişmeler yaşanıyor.

Akrep Burcu: Ortaklaşa giderleriniz ve harcamalarınız bugün sizin için önemli olacak. Bu sıralar hayatınızdaki bir çok şeyi yalnız yapmak yerine paylaşmayı tercih ediyorsunuz. Siz paylaştıkça daha güzel şeyler hayatınızda yer etmeye başlayacak. Bazı olayları önceden farkedebilirsiniz.

Yay Burcu: Özel hayatınızda sosyal ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz insanın düşünce ve fikirleri bugün sizin için önemli olacak. Kafanıza takılan konuları ve iş hayatınızın sorunlarınız sevdiğiniz kişiyle paylaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan destek var.

Oğlak Burcu: Siz tam bir görev adamısınız ve verilen işi veya hizmeti tamamlamadan içiniz rahat etmiyor. Bugün bulunacağınız ortamlarda kendinize bir uğraş bulmakta ve kariyeriniz için harekete geçmekte zorlanmayacaksınız.Takıntılarınızdan ve negatif  düşüncelerden kurtulun.

Kova Burcu: Bugün inanılmaz keyifli ve mutlu bir gün geçirebilirsiniz. Sosyal ortamlarda sevdiğiniz insanla romantik oluşumlar içine girmeniz mümkün.Yaratıcılıkla ilgili işi olanlar duygularını rahatlıkla işlerine kanalize edebilirler. Başkalarının işin içinde olduğu sorumluluklarınızdan kaçmayın.

Balık Burcu: Ailenize ve sevdiklerinize olan düşkünlüğünüz giderek artıyor. Bugün kafanızda yapacağınız planlara ailenizi ve sevdiklerinizi dahil edebilirsiniz. Ortaklaşa hareket etmek ve ailenize para harcamak gün içinde ön plana çıkacak. Keyfiniz yerinde.

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay İkizler burcunda olacak. İkizler Burcu astrolojide omuzları, kolları, elleri ve ciğerleri temsil eder. Ay bu burçta dolaşırken bu organlarımızı hassaslaştırdığından acil olmadıkça operasyonlardan bu tarihler arası kaçınmakta fayda var. Romatizma problemi olanlar dikkat etmeli ve problemli bölgeyi rüzgardan korumalıdırlar. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir iki gün.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; iş hayatınızda girişkenliğiniz ve dikkatli tavırlarınız size her zaman yol gösterecek.Kısa zamanda istediğiniz gibi hareket etmeyi öğrenecek ve başarı kazanacaksınız. Zor ilişkilerden uzak durmalısınız. Bu sene, temmuz aylarında hayattan alacağınız keyif iki katına çıkabilir. Duygularınızı destekleyen ve sizi ön plana çıkartan işleriniz için kolayca harekete geçebilirsiniz çünkü şansınız bol olacak.