Advertisement

Koç Burcu: Günlük yaşantınızda veya iş hayatınızdaki iletişiminiz ve ilişkileriniz bugün biraz mesafeli ve farklı olabilir. Normalde rahatlıkla yapacağınız şeyleri ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Duygu abartılarından kaçının ve harekete geçmekten korkmayın.

Boğa Burcu: Bugün çevrenizden ve arkadaşlarınızdan yararlanacağınız ve destek göreceğiniz bir gün olacak. Maddi konularda  ve alışverişlerinizde riskli işlerden ve harcamalardan sakının. Çevrenizde olup biten olaylara karşı bugün duygusal tepkileriniz yoğun olabilir.

İkizler Burcu: Sahne arkası, yaratıcılıkla ilgili veya geride durmanız gereken bir işle uğraşıyorsanız bugün oldukça şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Ailevi ilişkilerinizde koyacağınız mesafe sevdiklerinizle yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Para harcamalarınız yoğun olacak.

Yengeç Burcu: Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde bugün zorlanmalar ve mesafeler görülebilir. Sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Bugün işi bir kenara bırakın, arkadaşlarınızla üzerrinizdeki stresi azaltacak planlar yapmaya özen gösterin.

Aslan Burcu: Sevdiğiniz insanla olan paylaşımlarınızdan oldukça keyif alıyorsunuz. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bugün maddi konularda zorlanmalar görülebilir. Başkalarının size dayatacağı ekstra ödeme veya sorumlulukları üstlenmeyeceksiniz.
Başak Burcu: Arkadaşlarınızla atılacak adımlar hayatınızı daha neşeli ve eğlenceli bir hale getiriyor. Bugün tanımadığınız insanlarla ortaklaşa paylaşımlarınız artabilir.Bu Cumartesi çalışıyorsanız, iş hayatınızda mesafeli ve tavırlı davranışlardan uzak durmalısınız.

Terazi Burcu: Bugün iş hayatınızda şefkatli ve yardımsever tavırlarınızla başkalarının sorumlulukları üzerinize kalabilir. Sağlığınızın iyi olması ve gücünüzü iyi hissetmeniz bir çok alanda koşturmalarınızı arttırabilir. Özel hayatınızda keyifli bir gün sizleri bekliyor.

Akrep Burcu: Bugün özel yaşantınızda işler tam da istediğiniz gibi yürüyebilir. Eğlenceli yönünüzü sevdiğiniz insanla paylaşabilirsiniz. İş ve hizmet hayatınızdan başınızı birazcık kaldırın ve hayatın güzel ve eğlenceli yanlarına odaklanın. Dış mekanlar daha fazla ilginizi çekecek.

Yay Burcu: Ailenize karşı hizmet ederken kendinizi daha iyi ve moralli hissediyorsunuz. Bugün toplum içinde sevdiğiniz insanla aranıza mesafe girebilir veya ilişkinizde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Duygularınız değişimlere karşı ayak uydurmakta zorlanıyor.

Oğlak Burcu:  Bugün ailenize karşı iş ve sorumluluklarınızda ve hizmetlerinizde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Özellikle özel yaşantınızda ve sevdiğiniz kişiyle beraber yapacağınız programlarda eğlenceli anlar,keyifli zamanlar yaşayabilirsiniz. İnatçılıktan uzak durun.

Kova Burcu: Güvenli ve huzurlu bir aile hayatına sahip olduğunuz için bugün kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Maddi konularda zorlanmalar keyfinizi zorlayabilir. İnatçılığınızla konuların üzerine gitmekten ve riskli adımlar atmaktansa bugün daha sakin durmalısınız.

Balık Burcu: Yakın çevrenizde iletişiminiz hızlanacağı bugün oldukça şanslı ve mutlu etkiler altında olacaksınız. Bir tek aile hayatınızda ve özel ilişkilerinizde araya istenmedik mesafeler ve soğukluklar girebilir. Bir tartışma yaşarsanız uzatmamaya özen gösterin.

-Ay bize neler fısıldıyor?

Haftasonu, Ay Yengeç burcunda dolaşacak. Yengeç burcu, astrolojide göğüs ve mideyi, mide boşluğundaki organları temsil eder. Sigara ve içkiden kaçınmalı, tüketiyorsak az kullanmaya gayret göstermeliyiz. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Şeker hastaları bu iki güne çok dikkat etmemeliler. Partnerimizi şımartabilir, sevdiğimiz insanla baş başa yemek yemeyi tercih edebiliriz.Yürüyüşe çıkmak, aile ziyaretleri gerçekleştirmek, fazla harekete ihtiyaç duyulmayan aktivitelerde bulunmak en iyisi.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; diplomasi yeteneğiniz çok fazla. Güzel bir çevre ve etkileyici insanlara sahip olmak istiyorsunuz. Baskıcı tavırlarınızı kontrol altına almanız gerekecek..Bu sene, duygusal hayatınızda değişimler gerçekleşebilir. Sizin bu değişimlere nasıl tepki verdiğiniz önemli olacak. Onun dışında şansınız ve kısmetiniz fazla olan bir yıl olacak. Eylül ayı iş ve yaratıcılık alanlarınız yoğun olacak.