Advertisement

Koç Burcu: Bu Pazar gününüzü arkadaş ortamlarınızda  kalabalık yerlerde geçirebilirsiniz.Sinirleriniz tepenizde olacak ve gereksiz çıkışlarınızla sevdiklerinizi üzebilirsiniz. O yüzden sabırsızlığınızı ve heyecanınızı gün içinde kontrol etmeniz gerekebilir.

Boğa Burcu: Bugün beklenmedik etkilerle yakın çevrenizde iletişim halinde olacaklarınıza karşı sabırsız ve anlayışsız tavırlara dikkat etmeniz gerekecek. Gün içinde enerjiniz iyi akacak, bu yüzden yerinizde duramayacak ve göz önünde olacağınız alan ve yerleri seçeceksiniz.

İkizler Burcu: Bu Pazar, sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla olan para alışverişlerinizde kolay sinirlenmelere veya tepki göstermeye açık olabilirsiniz.
Değişik yer ve ortamlar daha fazla dikkatinizi çekecek ve gezmeyi, dolaşmayı, alışveriş yapmayı isteyeceksiniz.

Yengeç Burcu:  Bugün göz önünde olacağınız yerlerde veya kalabalık ortamlarda  sinirli ve anlaşılmaz tavırlardan uzak durmalısınız. Kolay tepki göstermeye müsait olacaksınız. Ortaklaşa para konularında özgür ve kafanıza buyruk davranmayı seviyorsunuz.

Aslan Burcu: Bugün  bazı gelişmeler karşısında sinirli davranışlarınız ortaya çıkabilir. Tanımadığınız veya yabancı olduğunuz ortamlarda dikkatsiz adımlar atmayın. Özel hayatınızda keyifli ve anlamlı bir gün sizleri bekliyor, yaşadıklarınızı özel hayatınıza yansıtmamaya özen gösterin.

Başak Burcu: Bugün sosyal ortamlarınızda veya arkadaşlarınızla bir aradayken, parasal konularda bazı sorunlar yaşamaya müsait olacaksınız. Sinirli ve defansif hareketlerinizle çevrenizdekileri şaşırtabilirsiniz. Duygusal tepkiler daha çok karşı tarafı yanlış anlamaktan kaynaklanabilir.

Terazi Burcu: Bugün göz önünde olacağınız kalabalık ortamlarda sevdiğiniz insana karşı anlayışsız ve sert tavırlar sergileyebilirsiniz. Fikirlerinize karşı gelindiğinde hemen tepki vermeye müsait oluyorsunuz. Daha keyifli ve rahat etkiler için olayları kişisel algılamayın.

Akrep Burcu: Bugün iş alanlarınıza dair duyacaklarınıza ani ve sinirli tepkiler verebilirsiniz. Bugünlerde biraz dikkatsiz ve dağınık gibisiniz bu da işleriniz ve yapmanız gerekenler açısından sizi zorluyor. Ailenize karşı vurdumduymaz tavırlardan uzak durun ve onlara daha fazla ilgi gösterin.

Yay Burcu: Bugün parasal harcamalarınız konusunda sinirli tavırlardan uzak durun. Aşk hayatınızda tutkularınızı mantığınızdan öne almanız bazı sorunlara yol açabilir. Yakın çevrenizle özgür ve rahat temalar altında olacaksınız. İnsanları önemsediğinizi biraz daha belli edin.

Oğlak Burcu: Bugün sevdiğiniz kişiyle aile ortamlarınızda ters ve sert etkiler altında olabilirsiniz. İletişiminizde sabırsız olmamaya çalışın. Kafanız bazı konularda belirsiz ve karışık olabilir. Bu kafa karışıklığının diğer insanlarla olan ilişkilerinizi bozmamasına özen göstermelisiniz.

Kova Burcu: Bu pazar son dakikaya bıraktığınız işler yüzünden yakın çevrenizle olan iletişiminizde sabırsız ve sinirli davranışlar  sergileyebilirsiniz. Çünkü canınız keyif yapmak ve hobilerinizle ilgilenmek isteyecek. Kafanıza takacağınız olumsuzluklar size hiç yakışmıyor.

Balık Burcu: Bu pazar biraz geri planda durmak isteyeceksiniz. Sessiz, sakin ortamlar sizi rahatlatabilir. Aşk hayatınız veya eğlenceye dayalı konular için yapacağınız  harcamalarda sinirli tavırlar sergilemeye müsait olacaksınız. Cinleriniz kolay tepenize gelse de, sessizlik ve sakinliğe sığının.