Advertisement
TÜRKİYE EKONOMİSİ ABONE OL

Çok amaçlı paketleme çözümleri sunan DW, Etap Enjeksiyon ve Etap Doğan’ı, Özgörkey Holding ve Doğan Plastik’ten satın aldı. Satın alma işlemi, Rekat Kurulu’nun onay sürecinde bulunuyor.

Etap Enjeksiyon ve Etap Doğan, depolama ve lojistik amacıyla plastik kasa, palet ve konteyner üretiyor.

Özgörkey Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Armağan Özgörkey ise bu işlemin Özgörkey Holding’in odaklanma stratejisinin bir adımı olduğunu belirterek şunları aktardı:

"1968’de kurulan ve ülkemizde plastik sektörünün önemli işletmelerinden biri olan Etap Enjeksiyon grubumuza katıldığı 1997 yılından itibaren gerek yurt içi gerek ihracat pazarında büyüyerek dünyanın önde gelen markalarının güvenilir çözüm ortağı olmayı başardı. Aynı şekilde ortağımız Doğan Plastik’le birlikte kurarak tarım sektörüne yönelik lojistik ve depolama çözümleri alanında çok başarılı bir operasyona dönüştürdüğümüz Etap Doğan da niş bir alanda güçlü bir konuma ulaştı.

Özgörkey Holding’in iş yapma prensipleri çerçevesinde yerleştirdiğimiz kurumsal yapının şirketlerimizi plastik sektöründe taşıdığı özel konuma tanık olmaktan ve bu kurumsallığın ülkemize yatırıma gelen yabancı sermaye tarafından da takdir edilmesinden gurur duyuyoruz. Plastik iş kolundaki çalışanlarımızın DW Reusables gibi kurumsal bir çatı altında ülkemize katkı yapmaya devam edecek olmaları da bizi ayrıca mutlu ediyor."