Bloomberg HT Haberler Bursa'da fabrikada patlama: 4 ölü 5 yaralı
HABERLER

Bursa'da fabrikada patlama: 4 ölü 5 yaralı

  • Bursa'dan gelen son dakika haberine göre, fabrikada meydana gelen patlamada 4 işçi hayatını kaybetti, 5 işçi de yaralandı

Giriş: 08 Kasım 2017, Çarşamba 12:34
Güncelleme: 08 Kasım 2017, Çarşamba 12:34

Bursa'nın Gürsu ilçesinde bir boya fabrikasının buhar kazanında meydana gelen şiddetli patlamada ilk belirlemelere göre, 4 işçi hayatını kaybetti, yaralılar var. Fabrikanın sahibi enkaz altında işçilerin olduğunu belirtti. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Habertürk TV'ye yaptığı açıklamada, patlamada 4 işçinin hayatını kaybettiğini, 5 işçinin de yaralandığını belirtti. Bursa Valisi İzzettin Küçük, patlamanın nedenine ilişkin, "Gaz sıkışması olduğu belirtiliyor" açıklamasında bulundu.

BURSA VALİSİ: GAZ SIKIŞMASI OLDUĞU BELİRTİLİYOR

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Habertürk TV'ye yaptığı açıklamada, "10.30'da kazan dairesinde büyük bir patlama meydana geliyor. Gaz sıkışması olduğu belirtiliyor. Büyük bir patlamaydı, çevrede de hasar büyük. 4 ölü, 1'i ağır 5 yaralı var. Yaralıların durumu konusunda kesin bir bilgi veremeyeceğim. Enkazdan herhangi bir yaralı veya vefatın çıkmayacağını düşünüyoruz. Olay anında oradan geçen biri veya içeride bir müşteri var mı bilmiyoruz. O sebeple ekipler incelemeyi hızlı bir şekilde yapıyor. Enkazın temizliği bitmedi" ifadelerini kullandı.