Advertisement
HABERLER ABONE OL

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda Vezirköprü Devlet Hastanesi, Asarcık-Kavak Yolu, 19 Mayıs Üniversitesi Ballıca Kampüsü ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni ile Şehit Ömer Halisdemir Salonu'nda düzenlenecek "Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023'e" programına katılacak. (Samsun/13:30/17:00)

2- TBMM'den

- Genel Kurulda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığının 2023 yılı bütçeleri görüşülecek.

- Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonunda Uludağ Alanı Hakkında Kanun Teklifi'nin görüşmelerine devam edilecek. (TBMM/11:00/13:30)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, TRT World Forum 2022 kapsamında düzenlenecek "Çatışma Çözümü ve Barışın İnşası: Küresel Liderliğin Geleceğini Şekillendirmek" konulu panelde katılımcılara hitap edecek, Türkiye-Cezayir Ortak Planlama Grubu (OPG) Toplantısı'na eş başkanlık yapacak ve Cezayir Dışişleri Bakanı Ramtan Lamamra ile ortak basın toplantısı düzenleyecek. (İstanbul/10:00/Cezayir)

SPOR

1- Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda çeyrek final mücadelesi Fas-Portekiz ve İngiltere-Fransa maçlarıyla tamamlanacak.