Bloomberg HT Haberler TÖSHİD/ Nane: Müşteriler sıkıntılarının bileti aldıkları noktayla konuşarak çözebilirler
HABERLER

TÖSHİD/ Nane: Müşteriler sıkıntılarını bileti aldıkları noktayla konuşarak çözebilirler

  • TÖSHİD Başkanı Mehmet Nane Atlas Global'ın geçici süreyle operasyonlarına ara vermesine ilişkin Bloomberg HT'ye yaptığı açıklamada müşterilerin sıkıntılarını bileti aldıkları noktayla konuşarak çözebileceklerini söyledi, Nane sektör olarak müşterilerini mağdur etmemek için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını söyledi

Giriş: 27 Kasım 2019, Çarşamba 11:19
Güncelleme: 27 Kasım 2019, Çarşamba 16:02

AtlasGlobal tarifeli uçuşlarını 21 Aralık’a kadar durdurduğu haberinin üzerine Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHİD) Başkanı Mehmet Nane Bloomberg HT’ye açıklamalarda bulundu.

Nane, sektör olarak misafirlerini mağdur etmemek için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirtirken, bilet alanların bilet aldıkları nokta ile iletişime geçmeleri gerektiğini söyledi.

Nane’nin konuşmasında öne çıkan detaylar şöyle;

“Sektör olarak bu günleri bir dayanışma günü olarak görüyoruz”

“AtlasGlobal dün yaptığı açıklamada durumun nasıl olduğunu net bir şekilde ortaya koydu. Kendilerinin açıkladığı bir durumun üstüne benim bir şey eklemem doğru olmaz. Ama biz sektör olarak bu günleri bir dayanışma günü olarak görüyoruz. Sektör oyuncuları olarak da ülkemizin turizm hamlesine destek vermek ve bu hamlede geri kalmamak için bize düşen her türlü dayanışma görevini yapmaya hazır olduğumuzu biz bizzat ilgili firmaya da ilettik. Bizden beklenen ve bize düşen bir görev varsa yapmaya hazırız. Çünkü turizm olarak ciddi bir ivmelenme içindeyiz. Bu tür sıkışıklılıklarda sektör oyuncuları olarak el birliği ile hareket etmek gerektiğine inanıyorum”