Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bugün, sabah saatlerinde sorumluluk hissimiz yüksek olabilir. Yine de yeniay gece saatlerinde oluşacağından, bugünden çok da fazla bir şey beklemeyelim. Akşam saatlerinde duygusal olarak abartmaya ve iyimser duygularla hareket etmeye yatkın olabiliriz. Geceleyin saat 21:55’te akrep burcunda yeniay yaşanacak. Yeniay zamanı atılan adımlar, yapılacak girişimler uzun soluklu olduğundan, önemli karar ve başlangıçlarımızı bu saat sonrası ve 15 gün boyunca yapabiliriz.

Koç Burcu: Bugün, özel hayatınız ve ortaklı işleriniz devrede olacak. Bu yeniay, sizin ortaklaşa giderler alanınızda olacağından, vergi, stopaj, prim, banka ödemeleri, borç, nafaka, miras alanlarınızda ve maddi konularda yeni konuların gündeme gelmesi mümkün olacak.  

Boğa Burcu: Bugün, her anlamda iyi koordine olmayı becereceksiniz. Gece saatlerinde oluşan yeniayla beraber ortaklık ve özel hayatınızla ilgili kararları bu tarihten sonra yapmanız sizin yararınıza olacak. Ortaklık gerektiren işlerinizle ilgili yeni oluşumlar yaşayabilirsiniz.

İkizler Burcu: Bu gece oluşan yeniay iş ve hizmet hayatınızla ilgili kararları bu tarihten sonra 15 gün içinde ayağınıza getirebilir. Yani iş başvuruları, alacağınız sonuçlar, yeni bir işe başlama gibi kararlarınızı bugünden sonra yapabilirsiniz. Alışkanlıklarınız ve sağlığınızla ilgili kararları da bu dönem verebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bu gece saatlerinde oluşan  aşk ve çocuklarınızın hayatınızda, eğlence ve yaratıcılık isteyen işlerinizde, size yeni kapılar açabilir. Önünüzdeki 15 gün boyunca bu alanlarda yeni kararlar alabilirsiniz. Çocuk isteyenler için başlangıç yapacakları güzel bir dönem olabilir.

Aslan Burcu: Bu gece oluşan yeniay, sizi ev ve aile hayatınızda, emlakçılık ve gayrimenkulle  ilgili işlerinizde etkileyecek. Bu alanlarda önünüzdeki 15 gün boyunca harekete geçebilirsiniz. Alım, satım, kiralama gibi işleriniz içinde harekete rahatlıkla geçebilirsiniz.

Başak Burcu: Bu Yeniayda yeni atılımlarınızı ve adımlarınızı, özellikle yakın çevre ilişkilerinizde ve ticarete, iletişime yönelik işlerinizde ortaya koyabilirsiniz. Düşündüklerinizi uygulamak ve harekete geçmek için harika bir 15 gün sizleri bekliyor.

Terazi Burcu: BuYeniay, yeni atılımlarınızı ve adımlarınızı, özellikle parasal konularda ve maddiyata yönelik işlerinizde ortaya koyabilirsiniz. Bu alanda sorunlarınız varsa hiç üzülmeyin, bu tarihten sonra karşınıza çıkacak fırsatlarla çözümler kendiliğinden ayağınıza gelebilir.

Akrep Burcu: Bu Yeniay özellikle kişisel girişimleriniz ve hayatınıza dair önemli yeni kararları ortaya koyacak ortam ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Durduğunuz ve yeni planlar yaptığınız geçmiş ayın ardından, artık hareket geçmek ve istekleriniz için uğraşmalısınız.

Yay Burcu: Yeniay sizin de kadersel alanınızda olacağından, beklenmedik olaylarla dolu bir 15 güne hazırlıklı olmalısınız. Diğer burçların aksine bu 15 gün içerisinde yeni kararlar almamalı, beklemede kalmalı ve önünüzdeki dönem için hazırlık yapmalısınız.

Oğlak Burcu: Bu yeniayda, sosyal çevrenizde, arkadaşlarınızla olan işlerinizde, grupsal konularda ve geleceğinize yönelik atılımlarınızda yeni kararları ortaya koyabileceğiniz uygun ortamları bulabilirsiniz. Önemli kararlarınızı bu gece sonrası 15 gün içinde yapabilirsiniz.

Kova Burcu: Bu gece oluşan Yeniay kariyer alanlarınızda, iş ortamlarınızda, toplumsal konularda ve geleceğinize yönelik atılımlarınızda, yeni başlangıç ve kararları hayatınıza taşıyabilir. Bu tarihten sonra iş alanlarınızda hızlanmalar ve güzel teklifler sizi bekliyor.

Balık Burcu: Bu gece etkili olan Yeniay, kariyer alanlarınızda, hukuksal, eğitimsel, seyahate yönelik, yabancı ortaklı işlere dönük konularda sizi etkileyecek, 2 hafta byounca bu alanda rahatlıkla harekete geçmenize neden olacak. Geleceğinize şekil vereceğiniz bir 15gün içindesiniz.