Advertisement

Koç Burcu: Bugün eşinizle, sevgilinizle veya yakın çevrenizle iletişim halinde olmak daha ön planda olacak. Üzerinizde garip ikilemler hissedebilirsiniz. Gün içinde ani duygusal tepkileriniz olabilir. Beklenmedik olaylara karşı yeteri kadar esnek davranamayabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün ağırlıklı olarak para konuları gündeminizde yer alacak. Eşinizin veya sevgilinizin para konularındaki tutumu gün içinde çabuk ve farklı tepkiler vermenize neden olabilir.Veya ortaya çıkacak bir ödeme, para planlarınızı altüst edebilir. Çok ani kararlar almamaya çalışın.

İkizler Burcu: Kendi beklenti ve isteklerinizin derdindesiniz ve bugün biraz bencil davranacaksınız. Bu da özel hayatınızda işleri biraz zorlayabilir. Sevdiğiniz insana karşı anlayışsız hareket etmemeye gayret edin ve istediğiniz bir şey olmadığında çocuk gibi tepki vermeyin.

Yengeç Burcu: Bugün, geçmiş konu ve olaylar daha fazla hayatınızın içinde olacak. Sağlığınıza bu aralar her zamankinden daha fazla ilgi göstermeniz gerekiyor. Sağlığınız yüzünden bu birkaç gün işleriniz yarım kalabilir, bu hafta sonu dinlenmeye vakit ayırmalısınız.

Aslan Burcu: Bugün, arkadaş ortamlarınızda ve sosyal çevrelerinizde sevdiğiniz insanla ufak tefek anlaşmazlıklarınız olabilir. Ya da arkadaşlarınıza vaktinizi ayırmak, sevdiğiniz insanın hoşuna gitmeyebilir. Sorumluluklarınızla, eğlenceli yönleriniz birbiriyle çelişecek.

Başak Burcu: Ailevi oluşumlarınız iş ortamınızda sinirlerinizi germenize neden olabilir. Ya da iş ortamlarınızdaki zorlanmaları aile ortamlarınıza yansıtabilirsiniz. Ebeveynleriniz arasında da bir sorun yaşanabilir. Bugün mümkün olduğunca pozitif duygulara yer vermelisiniz.

Terazi Burcu: Bugün, yakın çevre oluşumlarınız sizin rahatça ve dilediğiniz gibi hareket etmenize engel olabilir. Bitirmeniz gereken bir çok işiniz var ve nerden başlayacağınızı, sizi rahat bırakmayan insanlar yüzünden bilemiyorsunuz. Siz yine de kibarlığınızı elden bırakmayın.

Akrep Burcu: Bugün, maddi konularda zorlanmalarınız olabilir. Tam da para için mücadeleleriniz artmışken ve kazanımlarınız için uğraşırken bir para ödemesi canınızı sıkabilir. Veya sevdiğiniz, insanla parasal konularda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Herşeyi kendi hesabınıza göre yapmayın.

Yay Burcu: Bugün, kişisel çalışmalarınız ve hayatınızla ilgili konularda anlaşmazlığa düşebilir veya karşınızdakine tepki gösterebilirsiniz. Herşey sizin istediğiniz gibi olmak zorunda değil, bunu aklınızdan çıkarmayın ve sevdiğiniz insana biraz daha anlayışlı davranmayı deneyin.

Oğlak Burcu: Bugün çalışıyorsanız, iş ortamlarınızda dünden farklı bir hava olabilir. Enerjinizi yeteri kadar kullanamadığınızdan, düşündüklerinizi gerçekleştirmede zorlanabilirsiniz. Beklenmedik bir olayla karşılaşırsanız, hemen tepki göstermemeye özen gösterin.

Kova Burcu: Bugün, aşk hayatınızda bazı gerilmeler yaşanabilir. Arkadaşlarınıza ve sosyal çevrenize daha fazla önem vermeye başlamanız sevdiğiniz insanın sinirlenmesine yol açabilir. Ya da siz bugünü kendinize ayırmak isterken, birden fazla insanla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün, aktif olan kariyer hayatınız, vaktinizin çoğunu ailenize veya evinize harcamanıza izin vermeyecek. Bu da üzerinizde stres ve gerilimlere neden olabilir. Bir yerden bir yere yetişirken zorlanabilirsiniz, eviniz ve işiniz arasında köprü oluşturmaya çalışmak stresinizi katlayabilir.