Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay Yay Burcunda olacak. Sırt ve siyatik ağrıları, varis ağrıları bugünlerde azabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun. Beslenmede protein günleri olduğundan, protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Ayrıca bol meyve tüketmemiz bizim yararımıza olacak. Dalda yetişen sebze ve meyveleri toplamak, yemek için harika günler. Bacak bölgesine yüklenmeden dolaşmak, gezinmek ve sportif faaliyetlerde bulunmak gerekecek. Isınmadan spor yapmaya kalkmayın. Fikir alışverişleri, felsefe, seyahat, bilgi ve beceri isteyen her iş için uygun günler.

Koç Burcu: Bugün farklı ve değişik yerlerde bulunma isteğiniz yüksek olacak. Özel hayatınızdaki değişimleri ve yaşadıklarınızı tanımadığınız insanlarla paylaşmak öne çıkabilir. Sevdiğiniz insanla aynı zevkleri paylaşmak bugün biraz zor olabilir, karşı tarafı zorlamayın.

Boğa Burcu: Bugün psikolojik olarak özgürlüğünüz önemli olacak ve para konularında rahat hareket etme isteğiniz yoğun akacak. Kendi üzerinizdeki değişimleri farkediyorsunuz. Ketum davranışlar sergileme veya  planlarınızı gizleme isteğiniz fazla yoğun olabilir.

İkizler Burcu: Bugün sevdiğiniz kişiyle aldığınız kararlarınızı sevdiğiniz insanlarla paylaşabilir, düşüncelerinizden ciddi bir şekilde bahsetme imkanı bulabilirsiniz. Taşınma veya yer değiştirme konularına yönelik fikir ve düşünceleriniz yoğun olabilir.

Yengeç Burcu: İş alanlarınızda bir karar vermek veya alınmış bir kararı aile büyüklerinizle veya sevdiklerinizle paylaşmak bugün ön planda olacak. Alışkanlıklarınızı yeniden yapılandırmak ve kendinizi değiştirmek istiyorsunuz, duygusal kararlardan çok olaylara daha mantıklı bir yönden yaklaşın.

Aslan Burcu: Aşk dolu, romantizm dolu etkilerle geçecek bir gün yaşayacaksınız. Uzun zamandır bulamadığınız fırsatları, sevdiğiniz insanla paylaşma imkanına sahip olabilirsiniz. Hayata yaklaşımınız insancıl ve sıcak, yakın çevrenizdekilerle güzel paylaşımlarınız olabilir.

Başak Burcu: Aile hayatınıza yönelik konularda bazen tutarsız ve sabırsız olabilirsiniz. Bir şeyi yapmaya karar verdiğinizde hemen harekete geçmek ve tamamlamak isteyenlerdensiniz. Bugün ev ve aile hayatınızı paylaştığınız insanla zevkleriniz örtüşmeyebilir.

Terazi Burcu: Bugün özgür ve ateşli yanlarınızla aileniz ve sevdiklerinizle beraber olmak isteyebilirsiniz. Yeni insanlarla bir araya gelmek ve uzun zamandır ihmal ettiğiniz ahbaplarınıza ve akrabalarınıza vakit ayırmak ruhunuza iyi gelecek. İş ilişkilerinizdeki tatmin düşük olabilir.

Akrep Burcu: Bugün hesap kitap işleriniz yoğun olabilir veya özel hayatınızla ilgili konularda parasal olarak yapacaklarınızı hesaplayabilirsiniz. Önemli parasal anlaşmalardan kaçının. Hayata bu kadar kontrolcü bir şekilde yaklaşmamayı öğrenmeniz gerekiyor.

Yay Burcu: Bugün genel olarak ilişkilerinizde bir adam sendecilik görülebilir. Aile bireylerinizin düşüncelerine hoş görüyle yaklaşmakta zorluk çekebilirsiniz. Onun dışında gün boyunca sadece kendi istekleriniz ve arzularınız daha fazla ön planda olacak. Gezin, dolaşın…

Oğlak Burcu: Hayatınızla ilgili konularda belirsizlikler olunca hemen paniğe kapılıyorsunuz çünkü bugün elinizde plan, program için istediğiniz doneler bulunmuyor. Hayatınızda güzel gelişmeler yaşanacak. Biraz daha kendinizi rahat bırakmayı denemelisiniz.

Kova Burcu: Bugün insanlara yardım, paylaşım daha fazla ön planda olacak. Geleceğinize dair alacağınız kararlarda arkadaşlarınızdan ve sosyal çevrenizdeki insanlardan görüş alabilirsiniz. Yine de sizin için verilmiş bir kararı değiştirmek zor gibi gözüküyor. Bu aralar kendinizi iyi hissediyorsunuz.

Balık Burcu: Bugün dışarıda olmak ve kalabalıklar içerisinde yer almak isteyebilirsiniz. Etrafınızı gözlemlemek ve çevrenizde neler olup bittiğini anlamak istiyorsunuz. Yoğun duyguların sizi çok yormasına izin vermeyin ve enerjinizi doğru kullanmak için geçmişten sıyrılın.