Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bugün itibarıyla yolculuğunu kova burcunda tamamlayan neptün balık burcuna geçecek ve tam 14 yıl boyunca sırayla tüm balık burcu derecelerini  dolaşacak. İlk olarak bu geçişten nasibini, Şubat ayı doğumlu balıklar almaya başlıyor. Genel olarak bakacak olursak, bu dönem içinde hayata, çevremize ve insanlara bakış açımız değişebilir. Daha iyimser, idealist, yardımsever, şefkatli ve fedakar olabiliriz. Hepimizin bir olduğu gerçeğini bu süreçte görebilir ve savaşmanın saçma olduğunu önünde sonunda anlayabiliriz. Olumsuz taraflarıysa olayları gereğinden fazla idealize edebilir ve gözümüzde gereğinden fazla büyütebiliriz.

Koç Burcu: Neptünden alacağınız etkilerle hayal dünyanızın aydınlandığını, genişlediğini göreceksiniz. Maneviyatınız artacağı gibi, daha çok diğer insanlara yardım etme ön plana çıkabilir. Yaratıcılık veya sanata dayalı işiniz varsa neptün adeta etkilerini sizin için gönderecek.

Boğa Burcu: Önünüzdeki yıllar boyunca idealleriniz önemli olmaya başlıyor. Arkadaşlıklarınız artabilir, kendi ideallerinizi paylaşmak için sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz. Arkadaş olarak seçeceğiniz insanlar konusunda dikkatli adımlar atmalısınız. Kandırılmalara ve aldanmalara açık olabilirsiniz.

İkizler Burcu: Mayıs doğumlu ikizlerin, neptünden alacakları etkiyle kariyer alanlarında, kafaları  karışık, bulanık olabilir. Veya bazı işlerinizde çözülmeler ve dağılmalar yaşayabilirsiniz. Bir yandan da hayalgücünüz artmaya başlıyor olacak. Yaratıcılık ve sanat işleriyle uğraşıyorsanız, güzel bir dönem olabilir.

Yengeç Burcu:  Yaratıcılığınız ve sezgiselliğiniz artabilir. Dış dünyaya bakış açınızda çözülmeler, dağınıklıklar oluşabilir. Yabancı ortaklı işler, eğitim, medya, ticaret, hukuk alanlarınızda bir takım sorunlar oluşabilir. Yüksek eğitim alan bir insansanız bir anda bazı düşünceleri kafanızda idealize edebilirsiniz.

Aslan Burcu: Neptün sizin ortaklaşa para alanlarınızda dolaşmaya başlıyor. Bu dönem sonrası, fiziğe, ruhsal konulara ve ökült bilimlere ilginiz artabilir. Kendiniz ve psikolojiniz ve iç dünyanızla ilgili yeni bir çok şey keşfedebilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızın parasal durumuyla ilgili konularda çözülmeler ve dağılmalar yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu: Evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızda hareket etmeye başlayacak olan neptün, var olan uzun süreli ilişkilerinizde ve evliliiğinizde bir takım dağılmalar ve sorunları hayatınıza taşıyabilir. İlişkilerinizde ve ortaklıklarınızda bu dönem dikkatli adımlar atmalı, yanlış yönlendirilmelerden uzak durmalısınız.

Terazi Burcu: Neptün sayesinde kendi egosal isteklerinizi ön plana alarak bir kariyer planlaması yapmak uygun olmayabilir. Başkalarına hizmet etmekten ve çalışmaktan zevk alırsanız bu dönem başarı ile sonuçlanabilir ama sadece kendi isteklerinize yönelirseniz bazı çözülmeler ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz.  

Akrep Burcu: Yaratıcı alanlarda, sanatsal konularda hayal gücünüzü daha fazla kullanabileceğiniz bir süreç içerisine giriyorsunuz. Artık birçok konudan, hayatın birçok kesitinden ilham almanız mümkün. Yine aşk hayatınızda birtakım çözülmeler, dağılmalar veya bir takım kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Yay Burcu: Neptünün, aile evinize girmesiyle beraber kişisel hayatınızda, ev ve aile hayatınızda önemli değişimler, çözülmeler veya dağılmalarla karşılaşabilirsiniz. Psikolojik değişimlere yer vereceğiniz bir dönemin içinde olacaksınız. İç dünyanızda birtakım değişiklikler fark edebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Neptün balık burcuna geçmesiyle birlikte günlük iletişiminiz ve diğer insanlarla alışveriş şekliniz değişmeye başlayacak. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde çok dikkatli adımlar atmanız gerekebilir. Aynı anda metafizik disiplin çalışmaları içinde kendinizi bulabilirsiniz.

Kova Burcu: Neptünün para evinize geçmesiyle beraber önünüzdeki yıllar boyunca  maddi konulara bakış açınızda ve sahiplenme arzunuzda bir takım değişiklikler yaşamaya başlayabilirsiniz. Maddi değerlerde bir takım karışıklıklar ve çözülmeler görülebilir.

Balık Burcu: İnsanlarla interaktif iletişiminiz değişmeye başlayacak. Belirsizlikler, kararsızlıklar hayatınızda etkili olabilir. Olumlu yönden yaratıcı ve sanatsal yönleriniz ağırlık kazanmaya başlıyor olacak. Özellikle şubat doğumlu balıklar bu sene bu etkileri üzerlerinde hissedecek.