Advertisement

Koç Burcu: Bugün iş hayatınızda gerçekleri öğrenme dürtüsüyle hareket etmeye özen göstereceksiniz. Şu sıralar hayata karşı daha iyi hissediyorsunuz ve hayat tarafından desteklendiğinizi görmek inancınızı arttıracak. Özel hayatınızda duygusal konularda zorlanmalarınız olabilir.

Boğa Burcu: Bugün, iş alanlarınızda duygusal olarak isteklerinizin karşılığını bulmanız zor olabilir. Zorlandığınız konuları kafanıza takmaz ve gözünüzde büyümezseniz gayet keyifli ve eğlendirici bir gün geçirebilirsiniz. Sağlığınıza ve enerjinize dikkat etmeniz gerekebilir.

İkizler Burcu: Bugünlerde etrafınızda olup biten ne varsa büyük bir merakla yaklaşacaksınız. Duyacağınız bir şey, yapılan bir dedikodu yada söylentinin peşine düşebilirsiniz. Bugün geri planda olma isteğiniz, kalabalık ortamlarda sizi yorabilir. Aşk hayatınızda dikkatli olun.

Yengeç Burcu: Özel yaşantınızdaki olup bitenleri arkadaşlarınız ve çevrenizle paylaşacağınız ve düşüncelerinizi şekillendireceğiniz bir gün olacak. Mantık ve duygularınız özel hayatınızda bugün çatışabilir. Sevdiğiniz insanla davranışları konusunda bazı sıkıntılarınız olabilir.

Aslan Burcu: İş hayatınızdaki görüşmelerinizi daha sağlıklı bir zemine oturtmak için harekete geçebilirsiniz. Bir yanınız özgürlük peşinde koşarken, diğer yanınız çalışma gerekliliği içinde sıkışıp kalabilir. İletişim halinde olduğunuz işlerinizde bir takım tatminsizliklere dikkat edin..

Başak Burcu: Sevdiğiniz insanla yapacağınız seyahatlerde birbirinizi anlamayı iyi bileceksiniz. Geleceğinize dair önemli planlarınızda aşk ve tutkuyla hareket etmek sizi hayata daha çok bağlayabilir. Aşk hayatınız veya çocuklarınız için yapacağınız harcamaların canınızı sıkmasına izin vermeyin.

Terazi Burcu: Aile hayatınızdaki önemli dönüşümlerin üzerinizdeki etkileri büyük. Kendi davranışlarınızı gözden geçireceğiniz ve daha mantıklı davranacağınız bir dönem içindesiniz. Aile hayatınızda alacağınız kararlar sizi yeteri kadar tatmin etmeyebilir.

Akrep Burcu: Özel yaşantınızda kendinizi fazlasıyla geliştireceğiniz bir dönem içindesiniz. Bir yandan keyif ve merak, diğer yandan çalışma zorunluluğu arasında kalabilirsiniz. Gün içinde yakın çevrenizle bir arada olacağınız ortamlarda ağzınızın tadı yerinde olmayabilir.

Yay Burcu: İş ve hizmetlerinizin karşılığında elde edecekleriniz konusunda bugün kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Paranızı tutmak ve harcamak arasında kalacağınız ve kendinizle çelişeceğiniz bir gün olabilir. Bugün, parasal anlamda toplum içinde ve sosyal alanlarınızda tatminsizlikleriniz olabilir.

Oğlak Burcu: Aşk hayatınızda kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün olacak. Keyfiniz gerçekten yerinde yalnız sosyal olmak ve evde kalmak arasında bocalıyorsunuz. Canınız ne yapmak istiyorsa onu yapın ve iş alanlarınızda yaşayacaklarınızın kafanıza çok takmayın.

Kova Burcu: Evinizde ve aile yuvanızda kendinizi mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz. Bugün canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Aynı anda bir çok işle uğraşmayın. Dış ilişkilerinizde, seyahat, medya veya eğitime dayalı işlerinizde zorlanmalarınız oluşabilir.

Balık Burcu: Grupsal çalışmalarda bugün istediğiniz sonuçları almanız ve yeni plan, programlar başlatmanız mümkün. Bu dönem tek başınıza hareket etmektense gruplarla hareket etmeniz sizin lehinize. Yine de arkadaş ortamlarınızda bazı tatminsizlikler oluşabilir.