Advertisement

Koç Burcu:Bugün sahip olduklarınızın değerini bilerek içsel bir huzurla vaktinizi geçireceksiniz.Geçmiş konular ve meseleler vaktinizin çoğunu alabilir. Düşünmek ve bazı olaylar farketmek, kişisel gelişiminiz için çok önemli olacak. akşam saatlerine kadar önemli konularda adımlar atmamaya çalışın.

Boğa Burcu: Arkadaşlarınız ve çevrenizle vakit geçirmek ihtiyacındasınız. Bugün kalabalık ortamlarda beyninizi rahatlatmanın peşinden gitmeli, eğlenceli ortam ve aktivitelerde bulunmalısınız. Akşam saatlerine kadar önemli işlerinizden uzak durun.

İkizler Burcu: Kafanız ve bilinçaltınız bir çok şeyle dolu. Kendinizi yeteri kadar ifade edemediğiniz insanlarla kafanızın içinden konuşuyorsunuz. Göz önünde olacağınız bir gün olacak. Akşam saatlerine kadar iş ve kariyer alanlarınızla uğraşacaksınız, önemli kararlardan kaçının.

Yengeç Burcu: Uzun zamandır kafanızda oluşturduğunuz şeyleri yapmak arzusundasınız. Bugün birçok işinizi halletmenin imkanını bulabilirsiniz, akşam saatlerine kadar özgürlük ve gezme isteğiniz yoğun olabilir. Ya da işinize dayalı seyahatleriniz gündeminizde olacak.

Aslan Burcu: Bugün etrafınıza karşı tutkularınızla hareket edeceksiniz. Eşiniz veya sevgilinizle oluşturduğunuz ortak harcamalarınızda biraz gevşek davranmanız mümkün. Akşam saatlerine kadar parasal konularda önemli kararlar vermemeye çalışın.

Başak Burcu:Bugünde özel hayatınız ve kurduğunuz ilişkiler hayatınızda ön planda olacak. Sevdiğiniz insanın isteklerine göre hareket etmek durumunda kalacaksınız. Akşam saatlerine kadar özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde önemli kararlar vermemeye çalışın.

Terazi Burcu: İş ve hizmet hayatınızdaki detaylar vaktinizin çoğunu alabilir.Yardımsever bir insan olduğunuzdan hayır demeyi bilmiyorsunuz. Gereksiz işler bugün üzerinize kalabilir. Akşam saatlerine kadar iş ve hizmet alanlarınızda önemli kararlardan kaçının.

Akrep Burcu: Aşk ve eğlence hayatınızda kolay dağılmaya meyilli olacaksınız. Hassas ve alıngan tavırlar sergileyebilir, gereksiz şeyleri kafanıza takabilirsiniz. Akşam saatlerine kadar aşk hayatınızda kararlar almamaya çalışın. Borsada yatırım yapıyorsanız önemli girişimlerden kaçının.

Yay Burcu: Aile hayatınızdaki rahatlama bugün kendinizi en fazla ailenizin yanında güvende hissetmenizi sağlayacak. Evinizde veya ailenizle vakit geçirmekten keyif alacaksınız. Akşam saatlerine kadar ailevi konularda önemli kararlardan sakının.

Oğlak Burcu: Size yakın olan insanlara karşı çok cömertsiniz. Bugün vaktinizin çoğunu geçireceğiniz insanlarla kısa geziler, sinema, tiyatro gibi aktivitelere girebilirsiniz. Akşam saatlerine kadar iletişime dayalı konularda ve görüşmelerinizde önemli kararlardan kaçının.

Kova Burcu: Maddi konularda kazancınızı düşünmeniz ve buna göre plan yapmanız çok normal. Bugün eviniz ve aileniz için yapacağınız harcamaları düşünerek adım atmalısınız. Akşam saatlerine kadar parasal konularda önemli kararlardan ve anlaşmalardan kaçınmalısınız.

Balık Burcu: Bugün kendinizi eğlendirecek, rahatlatacak ve keyif verdirtecek oluşumların içinde olmalısınız. Ağır işlerle uğraşmak, ordan oraya koşturmak istediğiniz şeyler değil. Akşam saatlerine kadar, kişisel hayatınızla ilgili önemli konularda karar almamaya özen gösterin.