Advertisement

Koç Burcu: Bu güneş tutulması sizin iletişim, yayıncılık, ulaşım, satış, pazarlama, reklam alanlarınızda gerçekleşiyor. Bu alanlarda bu tarih sonrası ani ve beklenmedik gelişmeler, başlangıçlar ve kararlarınız oluşabilir. Yine kardeşlerinizin, akrabalarınızın hayatındaki değişimlere de şahit olabilirsiniz.

Boğa Burcu: Tutulma sizin para evinizde oluşacak. Bu seneki tutulmalar sizin para ve ortaklaşa para alanlarınızda gerçekleşiyor. Parasal konularda dengenizi iyi tutturmalı, yıl boyunca alacak verecek hesabınızı iyi oturtmalısınız. Arkadaşlarınızla ilgili parasal işlerinizde dikkatli olun.

İkizler Burcu: Hayatınızda bu tutulmadan sonra hızlı, ani ve beklenmedik kararlar alabilir, karşınıza çıkacak ilginç fırsatları değerlendirebilirsiniz. İş alanlarınızda bazı yanıltıcı etkilere karşı uyanık olmalı, gereksiz fedakarlıklardan uzak durmalısınız.

Yengeç Burcu: Sizin kadersel alanınızda gerçekleşecek olan bu tutulma, beklenmedik olayları hayatınıza taşıyabilir. Parasal konularda bu tutulma yakınları dikkatli adımlar atmalısınız.Özellikle yolculuklarda, değerli bir eşyanızı, paranızı kaybetme riskine karşı uyanık olun.

Aslan Burcu: Bu güneş tutulması sizin sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda gerçekleşecek. Yeni tanışacağınız kişilerden hayatınızı geliştirmeleri adına fayda görebilirsiniz.Ayrıca  arkadaşlarınızın hayatındaki önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Ortaklaşa para konularında dikkatli adımlar atın.

Başak Burcu: Bu güneş tutulması, kariyerinizle ilgili ani ve beklenmedik olayları hayatınıza taşıyabilir. Geçmişten gelen bir teklif kariyeriniz açısından sizi farklı noktalara götürebilir. Bu dönem vereceğiniz kararlarda şartlarınızı iyi oluşturun ve yanıltıcı etkilere dikkat edin.

Terazi Burcu: Bu tutulma yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, eğitim, hukuk ve ticaret alanlarınızı etkiliyor. Bu tarih sonrası beklenmedik oluşumlar işlerinizi başka ve hızlı ilerleyen bir boyuta sokabilir.  Özellikle iş yaptğınız insanlarla olan ilişkilerinizde gerçekçi adımlardan uzaklaşmayın.

Akrep Burcu: Bu güneş tutulması sizin ortaklaşa para alanlarınızı etkileyecek. Bu tarihler arası özellikle parasal konularda önemli kararlar, önemli başlangıçlar oluşabilir. Beklenmedik olaylara açık olacaksınız. Aşk hayatınızda bazı yanılgılar oluşabilir, kendinizi gerçekçilikten uzak tutmamaya çalışın.

Yay Burcu: Bu tutulmayla beraber özel hayatınızda, ilişkilerinizde veya evlilik hayatınızda önemli kararlarınız gündeme gelebilir. Yine taşınma etkileriniz bu dönem yüksek olabilir. Ev ve aile hayatınızda bazı yanıltıcı durumların sizi etkilemesine izin vermeyin. Kafa karışıklıklarına dikkat.

Oğlak Burcu: Bu tutulma sizin iş, hizmet alanlarınızda gerçekleşecek. Beklenmedik olaylarla iş değiştirme, iş başvurusunda bulunma veya yapılan başvurular sonucunun gelmesi ve bir işe kabulün olması gibi durumlar söz konusu olabilir. İş alanlarınızdaki iletişiminizde daha gerçekçi olmaya çalışın.

Kova Burcu: Bu güneş tutulması sizin aşk evinizde oluşuyor. İşte bu tarih sonrası bekarsanız aşkı tadabilir veya aşkın hayatınızın merkezine yerleştiğine şahit olabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler için uygun bir dönem başlıyor olacak. Ya da çocuklarınızın hayatındaki önemli gelişmelere tanık olabilirsiniz.

Balık Burcu: Bu güneş tutulması sizin ev ve aile alanlarınızda gerçekleşecek. Bu tarih sonrası ev hayatınızda veya ailevi ilişkilerinizde hızlı kararlar ve başlangıçlar gündeme gelebilir. Evlilik, ev değiştirme gibi etkileriniz yüksek olabilir.Hayatınızdaki belirsizliklerin sizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin.

-Halkalı Güneş tutulması

Bugün yani 21 mayıs sabaha karşı 02:47’de İkizler burcunda Halkalı Güneş tutulması yaşanacak. Güneş tutulmaları dış enerjiyi ve görüntüyü ifade eder. Kişisel olmaktan çok, daha fazla toplumsaldır. Önemli olayları, başlangıçları ve bitişleri hayatımıza taşır. Hayatımızda derin etkiler yaratır. Eğer kişisel haritalarımızda güneş, ay ve diğer gezegenlerle birleşiyorsa, evine bağlı olarak büyük değişimleri ve dönüşümleri hayatımıza getirebilir. Bu halkalı tutulma daha çok Asya, Pasifik ve Kuzey Amerikadan görülecek.

İkizler Burcu,  astrolojide ticaret, ilk öğretim, ulaşım, iletişim, yakın komşularla ilişkilendirilir. Merkür ise, medya, basın, haberciler, mesajcılar, posta, sekreterlik, öğretmenler, seyahatçiler, dedikodular ve hırsızların yöneticisidir. Merkür yönetiminde olan bu tutulma, bu alanlardaki yeni konuları, başlangıçları etkili bir şekilde  ortaya çıkaracaktır.

Hava elementinde oluşan tutulmalar ayaklanmaları, kargaşaları, yıkıcı rüzgarları, uçak kazalarını, parti çekişmelerini, ittifaklarda ve anlaşmalarda değişiklikleri hayatımıza taşır. Yine seyahat sırasında oluşan kazalar bizi etkileyecektir. Değişken burçta oluşan tutulmalar, sosyal hayatımızda, ticaret alanlarında iniş çıkışları tetikleyebilir. Bu tutulma sırasında telaşlı haberler, hızlı ziyaretler, kısa yolculuklar ön planda olacaktır.

Tutulmanın yöneticisi merkürün Jüpiterle birleşmesi, ortaya çıkacak haberlerde abartılı bir takım etkilerin olacağının  göstergesi olabilir. Ticaret veya paraya dayalı ilişkilerimizde aşırı bir iyimserlikle davranabilir, tutamayacağımız sözler altına girebiliriz. Yine güneş-ay ve neptün karesiyle bizi yanlış yöne çekecek bilgiler, dedikodularda bizi asıl amacımızdan saptırabilir. Büyümek ve genişlemenin öne çıkacağı bu tutulmada, değişimi isteyenlere veya acı çekenlere karşı şiddet ve baskı gündeme gelebilir. (mars- neptün karşıtlığı).  

Tutulmanın güney aydüğümüne yakın oluşması bazı sorunların ve kayıplarında oluşacağının altını çizmekte. Özellikle elimizde olmayan koşullar veya kadersel etkiler yüzünden acı çekebiliriz.

Türkiye haritasına bakacak olursak, bu tutulma Türkiye’nin 12.evini etkilemekte. Bu tutulmayla birlikte yeni anayasa oluşturmak için hızlı ve belki de fazla ayrıntıya girmeden, çalışmalar yapılabilir. Gizli örgütler, faaliyetler, terörist eylemlere ve beklenmedik olaylara karşı dikkatli olmalıyız. Yine hastane, hapishane, yardım dernekleri, devletle ilgili çalışma alanları, dini konular, tarikatlarla ilgili konu ve olaylar önümüzdeki dönem öne çıkacaktır. Medya ve sanatçılarla ilgili konularda da bir takım huzursuzluklar bizi zorlayabilir. Duyacaklarımıza hemen inanmamalı, içimizdeki karmaşaya ve ikiliklere  ve kararsızlıklara dikkat etmeliyiz.

Bu tutulmadan 21- 26 mayıs arası doğan İkizler, 23- 28 ağustos arası doğan Başaklar, 22- 27 kasım arası doğan Yaylar, 19- 24 şubat arası doğan Balıklar en fazla etkilenecek. Yine 15- 20 mayıs arası doğan Boğalar, 18- 22 ağustos arası doğan Aslanlar, 17- 21 kasım arası doğan Akrepler, 13- 18 şubat arası doğan kovalarda bu tutulmanın etkilerini hayatlarında görebilirler.