Advertisement

Koç Burcu: Bugün, aile hayatınız için yapmanız gerekenler sizi harekete geçirecek. İşlerinizi evinizden yönetebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiğiniz insanla duygusal yaşantınızda bazı tatminsizlikler yaşamaya meyilli olabilirsiniz.


Boğa Burcu: Bugün,  yakın çevrenizle beraber keyifli olaylar yaşayabilirsiniz. Duygularınızı onlara aktarmak kolay olacak. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla iletişiminiz gayet iyi. İş ve sağlık sorumluluklarınızın sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin.


İkizler Burcu: Bugün, evinize yönelik harcamalarınız sizi mutlu edebilir. Evinizi güzelleştirmek, aileniz için ihtiyacı olduğu konularda para takviyesinde bulunmak kendinizi iyi hissettirtecek. Akşam saatlerinde duygusal tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.


Yengeç Burcu: Bugün, akraba veya kardeşlerinizle ya da çevrenizde size yakın olan insanlarla planlar yapabilirsiniz. İletişim trafiğinizi kendi hayatınıza göre ayarlamasını iyi becereksiniz. Akşam saatlerinde ailevi sorumluluklarınız canınızı sıkabilir.


Aslan Burcu: Bugün, para konularında kafanızdaki planları devreye sokmalısınız. Yakın çevrenizin işlerine ve sorumluluklarına akşam saatlerinde yetişmekte zorlanabilirsiniz. Olayları gözünüzde büyütmemeye çalışın.


Başak Burcu: Bugün,  kendi kişisel istekleriniz dışında, arkadaşlarınızla sevdiğiniz ortam ve çevrelerde bulunabilirsiniz. Ya da ekstradan ortay çıkacak bir iş, sizi fazlasıyla memnun edebilir. Akşam saatlerinde parasal konularda pişmanlıklardan sakının.


Terazi Burcu: Bugün, iş alanlarınızda sessiz ama etkili bir gün geçirebilirsiniz. Düşündüklerinizi, profesyonel alanlarınıza rahat aktaracasınız.  Akşam saatlerinde, sorumluluklarınız üzerinizde baskı oluşturabilir. Mantığınızı devre dışı bırakmayın.


Akrep Burcu: Bugün, uzak çevrelerde, ortamlarda arkadaşlarınızla gayet keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Geleceğinize yönelik işleriniz için uygun bir gün. Gece saatlerinde, uzak yerlerden alacağınız haberler canınızı sıkabilir.


Yay Burcu: Bugün, iş alanlarınızda parasal konularınızı rahat halledebileceksiniz. Başkalarından destek almanız kolay olacak. Gece saatlerinde arkadaşlarınızdan alacağınız bazı haberler canınızı sıkabilir.


Oğlak Burcu: Yabancı ortamlarda, seyahatlerde sevdiğiniz insanla kolay organize olabileceksiniz. Fikirleriniz ve düşünceleriniz birbirini destekleyecek, aynı ideallerle hayata bakacaksınız. Akşam saatlerinde dış ortamlarda sevdiğiniz insanla anlaşmazlıklar oluşabilir.


Kova Burcu: Bugün, beraber hareket edeceğiniz ve çalışacağınız insanlarla olan ilişkileriniz gayet olumlu ve etkili olabilir. Parasal konularda mantığınızı iyi kullanacaksınız. Akşam saatlerinde, dış etkilere bağlı sebeplerden kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz.


Balık Burcu: Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla birbirinizi iyi anlayacak ve güzel etkileşimler altında olacaksınız. Akşam saatlerinde parasal sorumluluklarınızın sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin ve düşünmeden alışveriş yapmayın.