Advertisement

Ekim Ayı

Ekim ayına ay koç burcu etkisiyle biraz aktif ve huzursuz başlayabiliriz. Dolunaydan aldığımız etkilerle bu hafta ani ve düşüncesiz hareket etmeye meyilliyiz. Çarşamba günü, venüs başak burcuna geçecek. İlişkilerimizde 3 hafta boyunca mantıklı, pratik ve soğuk tavırları ön plana çıkarabilir. Yine bu Çarşamba venüs- satürn etkileşimiyle önemli ilişkilerimizi parasal işlerimizde kalıcı adımlar atmak için kullanabiliriz. Perşembe günü, özel hayatımızda ve ilişkilerimizde aldanmalara hazırlıklı olalım. Yine paraya dayalı işlerimizi başka bir güne bırakmakta fayda olacak. Cuma günü ise, 2.5 yıldır terazi burcunda bulunan satürn akrep burcuna geçecek. İçsel ve dışsal gerçeklikle yüzleşmemizi sağlayacak. Satürn terazideyken, kozmetik, altın, mücevher, tekstil sektörleri, hukuk alanları, evlilikler ve ilişkiler gözden geçirildi ve bu alanlarda önemli sorumluluklar üstlendik. İlişkilerimizi ve gerçeklikleri yaşadık. Akrepte ise,  güvenlik, polis, sigorta, doğum-ölüm oranları, bankalar ve finansal kurumlarda önemli testler ve sorumluluklarla karşılaşacağız. Yine akrebin yönetimindeki ruh değişimleri, yeraltı yolculukları, travmalar ve duygusal acılar gündemimizde olacak. Satürn akrepte gizli olanı ve en karanlık yanlarımızı  açığa çıkarmak için çalışacak. Sahtekarlıklar ve dolandırıcılıklar artabilir. Sosyal problemler, güvenlik sorunu, maddi sıkıntılardan kaynaklı olarak göçlerin artması, vergilerin yükselmesi, cinsel suçluların artması söz konusu olabilir. Kişilik olarak olanlara karşı koyar, diretir ve çarpışırsan bu transitte daha fazla zorlanırsın. Bu süreçte sabitlik ve inatçılık bizlere açı çektirir. Eğer iyi kullanırsak ödül ve tanınma getirecektir. Geçtiği an itibarıyla merkürle birleşerek, önemli işlerimiz için bize sorumluluk aldırtacak. Cumartesi günü yaratıcılığımız artarken, Pazar günü mars yay burcuna geçecek.

Koç Burcu: Ekim ayına özel ilişkileriniz, evlilik hayatınız ve ortaklı işleriniz devrede olarak başlıyorsunuz sevgili koçlar. Salı günü,  parasal konularınız devrede olacak. İş alanlarınızda kendinizi ve duygularınızı güçlü bir şekilde ifade edebileceksiniz. Çarşamba günü, aşk hayatınızda ve iş alanlarınızda sorumluluklarınızla ve ciddi bir şekilde hareket edeceksiniz. Perşembe günü iş ilişkilerinizde fedakarlıklarınız yüksek olabilir. İnsanların sizi kandırmasına ve üzerinize aşırı yükler bindirmesine izin vermemelisiniz. Cuma günü satürn sizin ortaklaşa para alanlarınızda dolaşmaya başlayacak. Yaklaşık 2.5 yıl boyunca sizin ve eşinizin ortaklaşa para alanlarında önemli testler yaşamaya başlıyor olacaksınız. Önemli dönüşümler, krizler, hayatınızda bazı şeylerin anlamının değişmesi gibi etkileriniz yüksek olabilir. Bu alanda sorumluluklar üstlenmeye bu Cuma hazırlıklı olmalısınız.


Boğa Burcu: Bu aya çalışma alanlarınız ve sağlık konularınız aktif ve yoğun olarak başlıyorsunuz sevgili boğalar... Bu Pazartesi, isteksizliğiniz yapmanız gereken işlere yansıyabilir. Salı günü, kendinizi daha rahat ve iyi hissedeceksiniz. Güçlü ilişkilerinizle, dış dünyadan alacağınız destekler hayatınızı destekleyecek. Bu Çarşamba, ev ve aile hayatınızda ciddi ve sorumluluk üstlenen yanlarınızla hareket edeceksiniz. Yapılması gerekenler öne çıkacak. Perşembe günü arkadaşlarınızın ve sosyal ortamlarınızın aşk hayatınızda sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin. Bazı hayalkırıklıkları yaşanabilir. Cuma günü, satürn sizin evlilik, ikili ilişkiler alanlarınızda dolaşmaya başlıyor. Özel ilişkileriniz, evlilik ve ortaklı işlerinizde yeni sorumluluklar üstlenmenize neden olacak. 2.5 yıl boyunca bu alanlarınızda değişimlere ve dönüşümlere maruz kalabilirsiniz. Özellikle 23-25 nisan doğumlu boğaların evlilikleri ve aşk hayatları test edilebilir. Sevdiğiniz insan üzerinde baskı kurmamak bu dönemde yapılacak en güzel davranış olabilir.

İkizler Burcu: Ekim ayına çocuklarınızla ilgili konular ya da aşk hayatınızın konuşmalarıyla giriş yapabilirsiniz. Bu Pazartesi, yakın çevre ilişkilerinizde anlayışınız yüksek akarken, sosyal ortamlarda bazı anlaşmazlıklarınız oluşabilir. Salı günü, önemli işlerle uğraşmak yerine daha rahat ve keyfinizi yerine getirecek konu ve olaylara yönelmeniz yerinde olacak. Çarşamba günü, evinizi ve ailenizi ilgilendiren konularda kalıcı ve sağlam adımlar atabilirsiniz. Bu Perşembe özellikle ailenizden bir insanla girişeceğiniz bir iş varsa gözünüzü açık tutun ve gerçeklerden uzaklaşmadan hareket etmeye özen gösterin. İş alanlarınızdaki etkiler, aile hayatınızda fedakarlıklarda bulunmanıza ve gereğinden fazla yükler üstlenmenize neden olabilir.  Cuma günü, Satürn sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı etkilemeye başlayacak.  Yaklaşık 2.5 yıl sürecek olan bu süreçte, kendinizi işinize ne kadar verdiğinizi, sizi neyin mutlu edip etmediğini algılayacağınız ve göreceğiniz bir dönem geçireceksiniz. Hayatınızdan gitmesi gerekenler gitmeli, tarz ve alışkanlıklarınızda değişimlere hazırlıklı olmalısınız. Yine bu Cuma günü, iş hayatınızda önemli sorumluluklar ve görevler sizi bekliyor olacak.

Yengeç Burcu: Ekim ayına eviniz veya ailenizle ilgili konulara yoğunlaşarak merhaba diyeceksiniz sevgili yengeçler. Bu Pazartesi, iş ortamlarınızda, maddi konularda kendinizi iyi hissedeceksiniz. Salı günü, sosyal ortamlarınız ve çevreniz devrede olacak. Katılacağınız bir davette veya organizasyonda, diğer insanlarla beraber hareket etmekten mutluluk duyacaksınız. Bu Çarşamba ailenize ve ev hayatınıza yönelik konularda parasal sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Perşembe günü kafanız bazı konularda bulanık olabilir. Özellikle dış çevreden alacağınız etkilerle, iletişim halinde olduğunuz insanlarla ilişkilerinizde yanlış yönlendirilmelere açık olabilirsiniz. Cuma günü ve sonrası artık Satürn sizin aşk, çocuk ve eğlence alanlarınızda gezinmeye başlayacak. Bu dönem sonrası 2.5 yıl boyunca aşk hayatınızda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Yaratıcılığınız ve kendinizi ifade de biraz sorunlar oluşabilir. Bu süreç içerisinde aşkı artık daha ciddi algılayacaksınız sevgili yengeçler. Yine bu Cuma yaratıcılığa dayalı işlerinizde önemli sorumluluklar sizleri bekliyor olacak.

Aslan Burcu: Ekim ayına akraba, komşu, kardeşlerinizin konu ve olayları veya iletişim, satış, reklama  dayalı işleriniz devrede olarak giriş yapıyorsunuz sevgili aslanlar. Bu pazartesi uzak yerlerden alacağınız haberlerde mantığınızı devreye sokmalısınız. İstediklerinizi yapabileceğiniz bir gün. Salı günü, iş ve kariyer alanlarınız bir kaç gün boyunca daha fazla ön planda olabilir. Etkili iş gücünüzü ve bağlantılarınızı yapacaklarınıza akratabilirsiniz. Çarşamba günü, yakın çevrenizde güçlü ve sağlam bağlantılar kurabilirsiniz. Perşembe günü parasal konularda dikkatli adımlar atmaya çalışın. Önemli alışverişlerden kaçının. Aldanma ve kandırılma etkileriniz yüksek olacak. Cuma günü, satürn burç değiştiriyor Bu dönem sonrası 2.5 yıl boyunca ev ve aile hayatınız konusunda önemli sorumluluk ve testleriniz gündeme gelebilir. Tamamıyla kendi hayatınıza fokuslanmalı, çevrenizdeki değişimleri fark etmelisiniz. Evinizle ilgili tamirat, tadilat , ödemeler gündeme gelebilir veya ailenizden bir insanın bakımını üstlenebilirsiniz. Bu alanlarda bu Cuma önemli sorumluluklarınız olabilir.


Başak Burcu: Ekim ayına parasal konularınız ve kazançlarınız ön planda olarak giriş yapacaksınız sevgili başaklar. Bu Pazartesi, ortaklaşa para alanlarınızda mantıklı yanlarınızı devreye sokmanız gerekecek. Çok fazla kalabalık ortamlarda olmayı istemeyeceksiniz. Salı günü, dış ortamlarda, değişik yer ve ortamlarda kendinizi iyi hissedeceksiniz. Eğlenceli ve güçlü yanlarınızla insanları etkilemeniz kolay olacak. Bu Çarşamba  Venüs sizin burcunuzda ilerlemeye başlayacak ve sizi kendinizi yenilemek, tazelemek ve göstermek için harekete geçirecek. Bu Perşembe, özel ilişkilerinizde yanıltıcı etkiler altındasınız. Bu konularda bazı hayalkırıklıklarınız oluşabilir. Cuma günü satış, pazarlama, iletişim, yakın çevre, akrabalar, öğrenim ve reklam alanlarınızda sorumluluklarınız ve testleriniz başlıyor. Bu dönem sonrası 2.5 yıl boyunca bu konularda önemli sorumluluk ve yükümlülüklerle karşılaşırken, Satürn yakın çevrenizde iletişim halinde olduğunuz insanlarla ilişkileriniz sağlam mı, değil mi diye test edebilir. Sağlam ve kalıcı işler, konuşma ve görüşmeler bu Cuma devreye girebilir.

Terazi Burcu: Ekim ayı sizin ayınız sevgili teraziler. Hayatınıza dair kişisel her tür girişim ve adımlarınız için bu aydan yararlanmalısınız. Bu Pazartesi, özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aynı platformda buluşmak kolay olmayabilir. Sosyal ortamlarınız size ışık yakacak. Salı günü ve bir kaç  gün boyunca ödemeler ve ortaklı para konularınız devrede olacak. Çarşamba günü, sosyal ortamlarınızda kalıcı ve uzun soluklu bağlantılar devreye girebilir. Perşembe günü, iş alanlarınızda bazı sorunlar ve hayalkırıklıkları yaşamanız mümkün. Gerçekçi olmayacağınız için önemli işlerden sakının. Cuma günü,  Satürn akrep burcuna geçecek ve sizi sahip olduğunuz değerler ve para  alanında test etmeye başlayacak. Bu konularda sorumluluklarınız artabilir. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı öğrenecek, maddi konularda fedakarlıkta bulunmayı keşfedeceksiniz. Parasal konularda bu Cuma önemli ve kalıcı adımlar atabilirsiniz.

Akrep Burcu: Ekim ayına planlarınızı gözden geçirerek ve hazırlık yaparak başlıyorsunuz sevgili akrepler. Özellikle iş alanlarınız ve yapmanız gerekenler bu Pazartesi  devrede olacak. İşinizi ileri noktaya taşıyacak olan ilişkilerinizi bugün değerlendirin. Salı günü ve bir kaç gün boyunca özel hayatınız ve ortaklı işleriniz devrede olmaya başlayacak. Özel hayatınızda güçlü iletişiminizle, hem sevdiklerinizin, hem de sevdiğiniz insanın takdirini kazanacaksınız. Bu Çarşamba kariyerinizde sağlam ve kalıcı ilişkiler kurabilir ve sorumluluklarınızla hareket edebilirsiniz. Perşembe günü sosyal ortamlarda yanlış yönlendirilme etkilerine karşı uyanık olun. Aşk hayatınızda bazı hayalkırıklıkları ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Cuma günü itibarıyla Satürn buç değiştirerek Akrep Burcu'na geçecek. Kendiniz için sorumluluk alacak, yaptıklarınızdan daha fazlasını üstlenerek kişisel yolculuğunuza devam edeceksiniz. Gerçekten ne istediğinizi, neye ihtiyacınız olduğunu gözlenmeli, başkalarından öğreneceklerinizi yabana atmamalısınız.

Yay Burcu: Ekim ayına sosyal çevreniz ve organizasyona yönelik işleriniz aktif olarak başlıyorsunuz sevgili yaylar. Enerjinizi iyi kullanamadığınız halde, hızlı olan koşturmalarınız sizi yorabilir. Salı günü ve bir kaç gün boyunca tamamlamanız gereken günlük rutin işleriniz ve koşturmacalarınız devreye girebilir. Maddi konularda kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Bu çarşamba Venüs, sizin kariyer ve iş alanınızı aydınlatmaya başlayacak.  terfi, prim ve zam gibi isteklerinizi dile getirebilirsiniz. Perşembe günü, aile hayatınızdaki dağılmalar ve belirsizlikler iş alanlarınızda sizi etkileyebilir. Bazı pişmanlıklarınız ve hayalkırıklıkları devreye girebilir. Cuma günü itibarıyla, Satürn burç değiştirerek Akrep burcuna geçiyor. Ekim ayından sonra olaylar kontrolünüz dışında gelişmeye başlayabilir. Yeni olaylar için yer açma dönemi olarak adlandırılan bu süreçte hayata karşı ne kadar karşı koyarsanız o kadar bu işten zararlı çıkarsınız.

Oğlak Burcu: Ekim ayına kariyer ve iş alanlarınızdaki sorumluluklarla giriş yapacaksınız sevgili oğlaklar. Bu Pazartesi, işlerinizi evinizden yönetmek isteyebilirsiniz. Ailevi konularda, ortaklaşa para konularınız ve hesaplarınız devrede olabilir. Salı günü, aşk hayatınız veya yaratıcılığa dayalı işleriniz devreye girmeye başlayacak. Çarşamba günü, itibarıyla Venüs, sizin uzak çevre, seyahat, medya, ticaret, yabancı ortaklı işler, hukuk ve eğitim alanlarınızda güzellikler yaşamanıza neden olacak. Yine bu Çarşamba, iş hayatınız için beklediğiniz para desteğini kolaylıkla alacaksınız. Perşembe günü, zihniniz karışık olabilir. Yakın çevrenizde dönen olaylar, oluşan koşullar bir işinizde bozulmalara neden olabilir. Gerçekçiliği elden bırakmamalısınız. Cuma günü Satürn sizin arkadaşlık, sosyal çevre ve gelecek alanlarınızı etkilemeye başlayacak. Bu dönem içinde arkadaşlıklarınız çeşitli sınavlarlardan geçebilir. Başkalarıyla, özellikle gruplarla olan ilişkilerinizde zorluklar yaşayabilirsiniz.

Kova Burcu: Bu aya seyahat programlarınız, eğitim konuları ve dış işleriniz aktif olarak giriş yapıyorsunuz sevgili kovalar. Önemli seyahatler, kurslar ilginizi körükleyecek. Yakın çevre ilişkilerinizde bu Pazartesi, yardım almaya meyilli olabilirsiniz. Salı günü, eviniz ve aileniz için hareket edebilirsiniz. Etkin düşüncelerinizi aile ortamlarınıza yansıtmak öne çıkabilir. Bu Çarşamba itibarıyla, ortaklaşa giderler ve gelirler alanlarınızda mükemmeliyetçi ve pratik yanlarınız ön planda olmaya başlayacak. Önemli bir seyahat gündeminizde olacak. Perşembe günü, parasal konularda önemli kararlar almayın, alışveriş yapmayın zira neptün sizi bir çok konuda yanıltabilir. Cuma günü satürn sizin kariyer ve iş alanlarınızda 2.5 yıl boyunca dolaşmaya başlayacak. Kariyeriniz ve iş hayatınız da testleriniz başlayacak. Geçmiş dönemde inşaa ettiğiniz kariyeriniz türlü aşamalardan geçecek.

Balık Burcu: Ekim ayına ortaklaşa para konularınız, ödeme veya alacak dengenizi oturtmaya çalışarak başlıyorsunuz sevgili balıklar. Maddi konularda bu Pazartesi  şansınız yaver gidecek. Salı günü,  iş ilişkilerinizde güçlü ve kalıcı bağlantılar söz konusu olabilir. Parasal konularda destekleneceksiniz. Yakın çevre iletişiminiz devrede olacak. Bu Çarşamba itibarıyla İlişkinizde sorunlarınız varsa onları uygun bir şekilde masaya yatırmalısınız.Yine özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde sıcak yaklaşımlar geliştirmeniz gerekecek. Perşembe günü, özel hayatınızda bazı hayalkırıklıkları ve sorunlar ortaya çıkabilir. Ya da siz sevdiğiniz insanı hayalkırıklığına uğratabilirsiniz. İlişkilerinize bu bir kaç gün dikkat etmeniz gerekecek. Cuma günü satürn burç değiştirecek ve bu sefer eğitim, seyahat, hukuk, ticaret alanlarınızda sınanmaya ve test edilmeye başlayacaksınız.Yaptıklarınızın meyvelerini toplamaya başlayabilirsiniz. Seyahatleriniz veya yolculuklarınız sorumluluk verici ve öğretici olabilir.

1 Ekim Pazartesi

Koç Burcu: Ekim ayına özel ilişkileriniz, evlilik hayatınız ve ortaklı işleriniz devrede olarak başlıyorsunuz. Bugün öğlen saatlerinde hayatınızı ilgilendiren insanlarla aynı düşünceleri paylaşmakta zorlanabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bu aya çalışma alanlarınız aktif ve yoğun olarak başlıyorsunuz. Bu alanda bir kaç yıldan beri elde ettiğiniz deneyimleri, önümüzdeki dönem kullanmalısınız. Bugün, isteksizliğiniz yapmanız gereken işlere yansıyabilir.

İkizler Burcu: Ekim ayına çocuklarınızla ilgili konular ya da aşk hayatınızın konuşmalarıyla giriş yapabilirsiniz. Bugün yakın çevre ilişkilerinizde anlayışınız yüksek akarken, sosyal ortamlarda bazı anlaşmazlıklarınız oluşabilir.

Yengeç Burcu: Ekim ayına eviniz veya ailenizle ilgili konulara yoğunlaşarak merhaba diyeceksiniz. Bugün iş ortamlarınızda, maddi konularda kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bugün ve yarın ailenizi işleriniz yüzünden ihmal etmeyin.

Aslan Burcu: Ekim ayına akraba, kardeşleriniz veya iletişime dayalı işleriniz devrede olarak giriş yapıyorsunuz. Bugün uzak yerlerden alacağınız haberlerde mantığınızı devreye sokmalısınız. İstediklerinizi yapabileceğiniz bir gün.

Başak Burcu: Ekim ayına parasal konularınız ve kazançlarınız ön planda olarak giriş yapacaksınız. Bugün ortaklaşa para alanlarınızda mantıklı yanlarınızı devreye sokmanız gerekecek. Çok fazla kalabalık ortamlarda olmayı istemeyeceksiniz.

Terazi Burcu: Ekim ayı sizin ayınız. Hayatınıza dair kişisel her tür girişim ve adımlarınız için bu aydan yararlanmalısınız. Bugün özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aynı platformda buluşmak kolay olmayabilir. Sosyal ortamlarınız size ışık yakacak.

Akrep Burcu: Ekim ayına planlarınızı gözden geçirerek ve hazırlık yaparak başlıyorsunuz. Özellikle iş alanlarınız ve yapmanız gerekenler bugün devrede olacak. İşinizi ileri noktaya taşıyacak olan ilişkilerinizi bugün değerlendirin.

Yay Burcu: Ekim ayına sosyal çevreniz ve organizasyona yönelik işleriniz aktif olarak başlıyorsunuz. Enerjinizi iyi kullanamadığınız halde, hızlı olan koşturmalarınız sizi yorabilir. Yaratıcı bir sürece doğru gidiyorsunuz.

Oğlak Burcu: Ekim ayına kariyer ve iş alanlarınızdaki sorumluluklarla giriş yapacaksınız. Bugün işlerinizi evinizden yönetmek isteyebilirsiniz. Ailevi konularda, ortaklaşa para konularınız ve hesaplarınız devrede olabilir.

Kova Burcu: Bu aya seyahat programlarınız, eğitim konuları ve dış işleriniz aktif olarak giriş yapacaksınız. Yakın çevre ilişkilerinizde bugün yardım almaya meyilli olabilirsiniz. Kafanızdaki bazı düşünceleri olumsuz tarafa çekmemeye çalışın.

Balık Burcu: Ekim ayına ortaklaşa para konularınız, ödeme veya alacak dengenizi oturtmaya çalışarak başlıyorsunuz. Bir kaç yıldır yaşadığınız deneyimleri ve değişimleri gözden geçirebilirsiniz. Maddi konularda bugün şansınız yaver gidecek.