Advertisement

Koç Burcu: Bugün dış ortamlar daha fazla ilginizi çekebilir. Kariyerinize ve iş hayatınıza etki eden insanlardan desteğiniz tam olacak. Sadece sizi daha az tanıyan insanlara karşı sabırsız tutumlar içinde olmanız mümkün.

Boğa Burcu: Bugün, ortaklaşa para konularına eğilebilirsiniz. Banka, vergi, faiz, kredi gibi konular hareket kazanacak. Parasal konularda sinirli davranmaktan kaçınmalısınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aynı dili kullanmakta zorlanabilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün iş konusunda tamamlamanız gerekenlere kafayı takabilir ve bu alanda fazla iyimser davranabilirsiniz. Aklınız karışık olacak. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın sabırsız tavırları sizi etkileyebilir.

Yengeç Burcu: İş konularınıza daha fazla kanalize olacaksınız. İş arkadaşlarınıza karşı sabırsızlığınızı kontrol edin. Seyahat günlerinizi ve iş notlarınızı kafa karışıklığı nedeniyle karıştırabilirsiniz.

Aslan Burcu: Bu bir kaç gün oldukça yaratıcı, hareketli bir kaç güne geçiş yapacaksınız. Sabırsız etkilerle hareket etmek spor veya aktivitelerle uğraşıyosanız sorun olabilir. Parasal konularda kafa karışıklıklarınız olacak.  

Başak Burcu: Bugün aile alanlarınız aktif olmaya başlayacak. Bu iki gün boyunca sevdiğiniz aile büyüklerinizle beraber geçirilecek zamanlar, kendinize evinizde ayıracağınız vakitler artacak. Onlara karşı sabırsızlığınızı kontrol edin.

Terazi Burcu: Bu bir kaç gün hızlı bir iletişim halinde olacaksınız. Yakın çevrenizle yapacağınız planlar, kafanızın hızlı çalışmasına neden olacak. Sinirli tavırlardan kaçınmalısınız. Araba kullanırken sizden kaynaklı ufak kazalara dikkat.

Akrep Burcu: Bugün maddi konulara odaklanabilirsiniz. Kazançlarınızla ilgili konu ve olaylara olan ilginiz artacak. Gün içinde bir para alacağınız varsa ya da tamamlanması gereken bir para işiniz, sinirli etkilerden kendinizi uzak tutun.

Yay Burcu: Bugün, kendinizi iyi hissedeceksiniz, enerjiniz yükselecek. Özellikle hızlı gelişen sabırsız duygularınızla kazalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olun. Kafanızın estiği gibi davranmak isteyeceksiniz. İş hayatınızda şanslısınız.

Oğlak Burcu: Bu bi kaçgün biraz isteksiz olabilirsiniz. Öne çıkacağınız konulardan çok bu bir iki gün bilinçaltı konuları sizi yönlendirebilir. Gün içinde kendinizi dalgın hissedeceksiniz, bazı durumlarda kendinize zarar vermemeye çalışın.

Kova Burcu: Arkadaşlarınızla, çevrenizle davetler veya organizasyonlar içine girebilirsiniz. Gün içinde özellikle kalabalık ortamlarda sabırsız ve düşüncesiz adımlardan kaçının. Yakın çevrenizle sizi eğlendirecek planlar devrede olabilir.

Balık Burcu: İş ve kariyer hayatınız çok fazla öne çıkabilir.Bugün, gerek toplum içinde, gerekse iş alanlarınızda sabırsız ve düşüncesiz davranışlardan uzak durun. Aceleci davranmayın. Aklınıza gelen fikirler işinize yarayabilir.