Advertisement

Koç Burcu: Seyahat, eğitim, medya alanlarınızda yanıltıcı etkiler altındasınız. Bir yandan da yaratıcılığınız devrede olacak. Ruhani konulara eğilmek, spritüel konuları merak etmek ilgi alanınızda olabilir.
 
Boğa Burcu: Venüs, özel hayatınıza güzellikler taşımaya başlayabilir. Yalnız sevdiğiniz insan üzerinde baskı kurmamaya özen gösterin. Sosyal ortamlardaki parasal konularda arkadaşlarınız ve çevreniz sizi yanlış yönlendirebilir.

İkizler Burcu: Bugün, iş ve kariyer alanlarınızda yanılgılar oluşabilir. Sözüne güvendiğiniz bir insan sizi bazı konularda yanlış yönlendirebilir. Tatlı ve zengin yiyecek tüketiminiz artacağından, kilo alımına dikkat etmelisiniz.  

Yengeç Burcu: İş konularınızda, daha az tanıdığınız insanların sözlerine çok güvenmemelisiniz. Yanıltıcı etkiler ortaya çıkabilir. İlişkileriniz konusunda yönlendirici, müdanasız ve kıskanç davranışlardan mümkün olduğunca kaçının.

Aslan Burcu: Bugün, aşk hayatınıza dayalı ortaklaşa para alanlarınızda yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz. Çok para harcamamaya dikkat edin ve özellikle ihtiyaçlarınıza odaklanın. Ev ve aile alanlarınızda, sevdiklerinize güvenin.

Başak Burcu: Alacağınız kararlarda sevdiğiniz kişi veya aile büyüklerinizden bir tanesi sizi yanlış yönlendirebilir. Emlak işlerinizde bugün gözünüz açık olsun. Yakın çevre ilişkileriniz öne çıkmaya başlıyor. Sahiplenici tavırlara dikkat.

Terazi Burcu: Para evinize giren venüs size bu alanlarda kıyak geçmeye başlayacak. İş alanlarınızda yardımsever ve yaratıcı etkileriniz devrede olurken, iletişime dayalı işlerinizde, yanlış yönlendirilmelere açık olabilirsiniz.

Akrep Burcu: Bir aydır, fedakarlık yaptığınız ve geri planda durduğunuz konulara bomba gibi bir giriş yapabilirsiniz. Bugün, parasal konularda yanlış adımlar atabilirsiniz. Aşk hayatınızdaysa yaratıcı etkileriniz devrede olacak.

Yay Burcu: Bugün , kişisel girişimleriniz ve planlarınız konusunda aileniz tarafından yanlış yönlendirilebilirsiniz. Enerjiniz yüksek çalışmayacak. Bu bir kaç gün yaratıcılık gerektiren işlerinize kanalize olabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlar, düşünceleriniz ve eylemleriniz konusunda sizi yanıltabilir. Enerjiniz düşük çalışacak, bulaşıcı hastalıklara dikkat etmelisiniz.

Kova Burcu: Organizasyona dayalı işleriniz ve parasal konularda kafanız net olmayabilir. Size teklif edilen bir işte yanlış yönlendirilmelere açık olacaksınız.  İş hayatınızda yaratıcı etkileriniz devam ediyor. Şanslı bir dönem.

Balık Burcu: Bugün, iş hayatınızda gözünüz açık olsun, yardımsever yapınızla kolay kandırılabilir, yanlış yönlendirmelere açık olabilirsiniz. Seyahat alanlarınızda rahat ve keyifli etkileriniz olacak.