Advertisement

Koç Burcu: Bugün, iş alanlarınızda bazı engellenmeler ve kısıtlamalarla karşılaşabilirsiniz. Kalabalık ortamlarda bu etkiniz çok yüksek olacak. Bunun sonucunda beklenmedik tepkiler ve öfkelenmelere dikkat.

Boğa Burcu: Seyahat, eğitim alanlarınızda ve dış ortamlarda bazı beklenmedik engeller ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Uzak yolculuklarda kaza ihtimaline karşı hazırlıklı olmalısınız, bu sizin dikkatsizliğiniz yüzünden olabilir.

İkizler Burcu: Bugün, sosyal ortamlarınızda ve arkadaş meclislerinizde ortaklaşa para alanlarınızda bazı sorunlar görülebilir. Enerjinizi olumsuz kullanmamaya özen gösterin. Tehlikeden uzak durun.

Yengeç Burcu: Özel hayatınızda sizi kısıtlayan herşeyden kaçmak isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz insana karşı toplum önünde isyankar ve öfkeli tepkiler göstermeniz öne çıkabilir. Enerjinizi iyi yönde kontrol etmeye özen gösterin.

Aslan Burcu: İş alanlarınızda sizinle uğraşanlar, sizi kısıtlamak isteyenlere karşı tepkileriniz yüksek olabilir. Dış ortamlarda beklenmedik etkilere açık olacaksınız. Bu zorlayıcı enerjiyi yaratıcılık alanlarınıza kaydırabilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün, aşk hayatınızda kolay öfkelenmelere açık olacaksınız. Sizi sınırlayan ve engelleyen hiçbir şey olmasın istiyorsunuz. Özel hayatınıza dikkat edin. Kazalara veya sürtüşmelere açık bir gün olacak.

Terazi Burcu: Aile hayatınızda sevdiğiniz kişiyle sürtüşmeler, anlaşmazlıklar oluşabilir. En ufak bir olayda kolay tepki vermeye açık olabilirsiniz. Yaptığınız bir planda karşı taraf yüzünden değişiklikler olması hemen sizi aşağıya çekiyor.

Akrep Burcu: İletişime, satış, reklama dayalı işlerinizde bazı sorunlar oluşabilir. Bu sorunlara eski usullerle değil, yeni tekniklerle yaklaşmak işinizi kolaylaştırabilir. Araba kullanırken dikkatsizliğe karşı uyanık olun.

Yay Burcu: Bugün, parasal sorunlarınıza ve harcamalarınıza gereğinden fazla tepki verebilirsiniz. İlişkilerinizde bazı sürtüşmeler oluşabilir. Spekülasyona veya Borsaya dayalı işlerinizde dikkatli olmanız gerekecek.

Oğlak Burcu: Kişisel girişimlerinizin, aile hayatınızdaki değişimlerle engellediğini, kısıtlandığını düşünebilirsiniz. Herşeye kolay tepki vermeye müsait olacaksınız. Kazalara ve sakarlıklara davetiye çıkarmamaya çalışın.

Kova Burcu: Enerjinizin düşük olması sinirli ve öfkeli yapınızla hareket etmenize neden olabilir. Yakın çevrenizdeki değişimler, sizi korkutabilir, siz engellendiğinizi düşünebilirsiniz. Olaylara yaratıcı enerjilerle yaklaşın.

Balık Burcu: Arkadaş ortamlarınızda veya uğraştığınız işlerde parasal konularda bazı sıkıntılar ortaya çıkabilir. Sürtüşmelere açık olacağınız bugün yaklaşımlarınız önemli olacak. Çabuk ve ani tepkilerden kaçınmalısınız.