Advertisement

Koç Burcu: Akraba veya kardeşlerinizin hayatındaki oluşumlar ve bazı konular sizi de hassas kılabilir veya onlarla olan ilişkinizde bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. İletişime dayalı işlerinizde hızlı olaylar gündeme gelecek.

Boğa Burcu: Oluşan ay tutulması yine parasal konuları hayatınızın merkezine taşıyabilir. Bu alanlarda hızlı ve ani olaylarla karşılaşabilirsiniz. Tahsil etmekte zorlandığınız bir ödeme veya alacağınız varsa elinize geçebilir.

İkizler Burcu: Tutulma aşk hayatınızda ve kişisel alanlarınızda  önemli kararlar almanızı etkinleştiriyor. Bu tarih sonrası hayatınızda önemli değişimler yaşayacaksınız. İş alanlarınızda da beklediğiniz parasal destekler size rahat nefes aldıracak.

Yengeç Burcu: Bugün oluşan tutulma, sizin kadersel evinizde oluşacak. Bir olayın iç yüzünü öğreneceksiniz. Beklenmedik durumlara karşı hazırlıklı olun. Yine sağlığınızla ilgili konularda daha özenli olmanız gerekebilir.

Aslan Burcu: Ay tutulması, sizin arkadaşlık evinizde ve sosyal çevre alanlarınızda oluşacak. Bu dönem sonrası arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Organizasyon veya gruplara dayalı işleriniz sonuca varabilir.

Başak Burcu: Bugün öğleden sonra oluşacak ay tutulması, kariyer hayatınızda yeni yönler çizebilir. Bu alanda yeni kararlar alabilir, yön değiştirebilir veya önemli girişimlerde bulunabilirsiniz. Kendinizi göstereceksiniz.

Terazi Burcu: Ay tutulması uzak çevre alanlarınızda gerçekleşecek. Bu tarih sonrası, medya, yabancı ortaklı işler seyahat alanlarınızda kararlarınız devreye girebilir. Beklediğiniz bir dava varsa sonuçlarına ulaşabileceğiniz bir dönem.

Akrep Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda ay tutulması gerçekleşecek. Bu dönem parasal konular kafanızda fazlasıyla yer etmiş olacak. Tam da bir yerden beklediğiniz bir para varken ortaya çıkacak bir ödeme sizi sıkıştırabilir.

Yay Burcu: Bu tutulma sizin aşk, evlilik ve ikili ilişkilerinizde gerçekleşecek. O yüzden ani ve beklenmedik kararların bu tarihten sonra alınması söz konusu olabilir. Yine taşınmayla, danışmanlıkla ilgili konular gündeminize yerleşebilir.

Oğlak Burcu: İş, hizmet alanlarınızda beklenmediğiniz olaylarla karşılaşacağınız bir dönem olabilir. Yine beklediğiniz, başvuruda bulunduğunuz bir iş varsa bu işin sonuçlarıyla karşılaşabilirsiniz. Çevrenizden güzel destekler göreceksiniz.

Kova Burcu: Aşkı yaşamak, etkilerini hissetmek, çocuk sahibi olmak veya bu alanlarınızda kararlar almak ve sonuçlara ulaşmak için harika bir dönem. İş alanlarınızda da yaratıcılığınızı ve gücünüzü kullanabileceksiniz.

Balık Burcu: Bugün oluşan ay tutulması sizin ev ve aile alanlarınızı etkileyecek. Evinizle ilgili konularda yeni konular gündeminizde olabilir ya da ailevi meselelerde bir olayın ortaya çıkması söz konusu olabilir.