Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız, canayakın, zeki, çabuk öğrenen, sanatkar, sevgi dolu bir insansınız. Yetenekli olduğunuzdan, nasıl olsa yaparım tavrı hayatınızda ağır basıyor. Zaman zaman bencilliğiniz artıyor ve özel yaşantınızda zorlanmalar yaşıyorsunuz. Genel olarak güzel bir hayatınız olacak. Bu seneye gelince, iş anlamında yaza kadar oldukça olumlu etkiler altındasınız.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay Başak’ta dolaşıyor. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Astroloji’de Başak burcu sinir ağı, mide ve bağırsakları temsil ettiğinden bu organlarımızı fazla yıpratmamalı, ağır yiyeceklerden uzak durmalıyız. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Hazımsızlık ve gaz sorunlarınızı gidermek için ısırgan otu çayı içebilirsiniz.

Koç Burcu: Bugün, üzerinizde hissedeceğiniz iyimser duygularla, iş ortamlarınızda tamamlamanız gereken işleriniz üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Parasal konularda kalıcı adımlar atabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün, eğlenceli ortam ve konulara daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Çocuğunuz varsa, ona vakit ayırmak önemli olacak. Uzaktan alacağınız haberler sizi mutlu edebilir.

İkizler Burcu: Bugün, evinizin düzenine yönelik çalışmalarınız gündeme gelebilir. Dinlenmek ve kendinize vakit ayırmak önemliyken, başkaları için bir şeyler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Yakın çevrenizle iletişim halinde olacaksınız yalnız başkaları için yapmanız gerekenler öne çıkabilir. Sevdiğiniz insanla iletişiminiz gün içinde iyi akacak. Ortaklaşa işlerinizde şanslısınız.

Aslan Burcu: Bugün, sahip olduğunuz değerler sizin için önemli olacak ama parasal konulara değişken yaklaşacaksınız. İş alanlarınızdaki görüşmelerinizi kalıcı platforma taşıyabilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün yerinizde duramayacağınız bir gün olabilir. Duygusal iletişiminizde birkaç gündür yaşadığınız bir takım zorluklar geride kalmaya başlayacak. Kafanız çözüme yönelik çalışabilir.

Terazi Burcu: Bugün, üzerinizde hissedeceğiniz üşengeçlik ve ağırlık, söz verdiğiniz insanlara karşı zorlanmanıza neden olabilir. Bir kere kendinizi harekete geçirdikten sonra rahatlayacaksınız.

Akrep Burcu: Bugün, sosyal çevrenizden insanlarla görüşme arzunuz yüksek yüksek olacak. Aile hayatınızda üstlendiğiniz fedakarlıkları bugün bilinçli ve organize bir şekilde halledeceksiniz.

Yay Burcu: Bugün  yerinizde duramayan yapınızla sosyal ortamlarda ve kalabalık yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz. İş konularına eğilecek, iletişime dayalı işlerinizde, istediğiniz desteği alacaksınız.

Oğlak Burcu: Bugün, yabancı ortamlar ve yerlerde bulunma isteğiniz fazla olabilir. Eğer uğraşacağınız bir işiniz yoksa, kısa seyahatler, yeni yerler görme arzunuz yüksek olacak. İş alanlarınızda güzel ve kalıcı adımlar atılabilir.

Kova Burcu: Bugün, sezgileriniz sizi yönlendirebilir. Eğer canınız hiçbir şey yapmak istemiyorsa, yapmayın.  Herşeyi gözden geçirme dönemindesiniz, Kariyeriniz için atacağınız adımlarda kalıcı ilişkiler kurabilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün, özel yaşantınız  ve ikili ilişkileriniz devreye girmeye başlıyor. Geleceğinize yönelik konuşma ve görüşmeleriniz, işlerinizin ivmesini arttırabilir. Aile hayatınızda keyfiniz yerinde olacak.