Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; sanatkar, kültürlü, bilgili, zeki, yöntemli ve hayata düşkün bir insansınız.Uygun yerde ve insanlarla bir arada değilseniz çok mutsuz oluyorsunuz. İç dünyanız çok zengin ve en ufak bir kışkırtma da kaprisli ve huysuz olabiliyorsunuz. Yeteneklerinizi boşa harcamayın. Bu sene, şansınız bir çok alanda yüksek olacak.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün mantıklı yanlarımızla, duygusal yönümüz beraber hareket edecekler. Karşı cinsle anlaşmakta zorlanmayacağız. Önemli duygusal problemlerimize mantıkla ve çözümü isteyerek yaklaşabiliriz. Akşam saat 18:06 da ay koç burcuna geçecek ve bir kaç saat içinde ani duygusal değişimler, sürpriz oluşumlar gündeme gelebilir.

Koç Burcu: Bugün geri planda kalan ve tamamlamanız gereken işleriniz için uğraşacaksınız. Eski bir konuyu kafanızda çevirip durabilirsiniz. Çözüm hiç beklemediğiniz bir yerden gelebilir.

Boğa Burcu: Geleceğe yönelik işlerinizde arkadaşlarınızdan ve çevrenizden alacağınız güzel tavsiyelerle ilerleyebilirsiniz. Grupsal konuşmalarınızı arttıracaksınız. Bir konu çözüme kavuşacak.

İkizler Burcu: Parasal kaynaklarınızı iş konularınıza rahatlıkla aktaracağınız bir gün olabilir. Üzerinizdeki değişimler, beraber çalıştığınız insanlar tarafından takdir görebilir. Keyfiniz yerinde.

Yengeç Burcu: Bugün sevdiğiniz insanla beraber uzun vadeli seyahat planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Ortaklı işlerinizin hukuki konularını tamamlamak için güzel bir gün olabilir.

Aslan Burcu: Çalışmalarınızın karşılığında alacağınız güzel ve keyifli parasal haberlerle, sevdiğiniz insanı mutlu edebilirsiniz. Kaynaklarınızı iyi kullanmakta üzerinize yok. Akşam saatlerinde ilginç haberleriniz olacak.

Başak Burcu: Bugün özel hayatınızda eğlenceli ve aşkla davranacaksınız. Ortaklaşa yapılacak bir işiniz varsa, partnerinizle uyumunuz tam olacak. Akşam saatlerinde bir para haberi hayatınızı renklendirebilir.

Terazi Burcu: Ev ve aile hayatınız için yapılması gereken günlük işleriniz devrede olacak. Bugün huzurlu yapınızla hareket edeceksiniz. Akşam saatlerinde sevdiğiniz insanla değişik programlar yapabilirsiniz.

Akrep Burcu: İletişime dayalı işlerinizde bugün yaratıcılığınız üst noktada çalışacak. Çevrenizi size keyif veren aktiviteler için kolay ikna edebilirsiniz. Beklenmedik bir sürpriz oluşabilir.

Yay Burcu: Maddi konularda ailenizin ve yuvanızın bolluğu ve bereketi bu aralar yüksek olacak. Kendinizi iyi hissediyorsunuz. Akşam saatlerinde aşk hayatınızda sıradışı duygu değişimlerine hazır olun.

Oğlak Burcu: Kendi hayatınızda yaptığınız planları yakın çevrenize ve iletişim halinde olacağınız insanlara rahat aktaracaksınız. Bugün iletişiminiz işinize yarayabilir. Akşam saatlerinde evinizde farklı bir geceye hazır olun.

Kova Burcu: Bugün geri planda olduğunuz işlerinizin parasal karşılığını göreceğiniz bir gün olabilir. Fazla bir iş yapmadan kat kat fazlasını alabilirsiniz. Akşam saatlerinde yakın çevrenizden ilginç haberler alabilirsiniz.

Balık Burcu: Sosyal çevrenizdeki insanlar hayatınızı ilgilendiren konularda size güzel tavisyelerde bulunabilirler. Bugün, her tür sorununuza çözüm bulabilirsiniz. Akşama doğru ilginç para gelişmeleri yaşanabilir.